Har så meget brug for hjælp

Har så meget brug for hjælp Damn
Skulle downloade noget fra piratebay.org. Da jeg downloadede det og kørte det, loggede det ud, og ligepludselig skulle jeg bruge adgangskode for at komme ind! (adgangskode til brugerkonti) har ikke lagt kode ned på f.eks et usb stick :(
Pls... har så meget brug for hjælp! hvordan kan jeg komme ind og skifte kodeordet? er ikke admin... håber virkelig i kan hjælpe mig!!

Mener du logge ind Kigger på
Mener du, at du skal bruge brugernavn og password for at logge på din PC, eller er det for at komme ind på programmet?

Hvad er piratebay? Helpdesk
Er du sikker på du skal downloade derfra?

altså... damn
Altså når computeren starter efter bios hvor der kommer vista logon op, hvor man skal logge sig ind, for at komme ind på computeren
http://www.rohos.com/img/shots/windows-vista.jpg
^dette

Fortæl noget mere lars-sommer
Det er nemmere at hjælpe dig, hvis du fortæller hvad du har installeret.

Det er som bare chinc
Et af de største site til at hente ting ned fra.
Det er ikke ulovligt at downloade ting såsom cd'er og dvd'er i sverige, og gæt en gang hvor piratebay er placeret - nemmerlig, sverige :)

www.thepiratebay.org

Det er nok et af de bedre steder at hente ned, hvis man ikke har adgang til et lukket site.

Hol de da helt op Africa suck´s
Havde man ikke andre problemer end det.. tsk! tsk!

jeg har downloadet... Damn
havde downloadet noget til counter striek source.. noget der hedder wallhack. Manden der har lagt det ud hedder nuk3man

Puha! ayoub_dk
Jeg ved ikke lige hvad du kører af operativsystem, men det lyder som om det nemmeste er at lave en boot CD med at program der kan nulstille passwordet for administratoren.

Det kan være grumme sager hvis noget går galt.

I de fleste windows er der en databasefil der er kryperet, og jeg ved faktisk ikke hvad der sker med andre brugere m.m. på en lokal maskine.

Jeg har gjort noget tilsvarende engang hvor jeg skulle lave en boot disk (Som kørte noget linux med eet eller andet program der kunne lave det nummer på en Windows NT maskine), men ud over administrator var den logget på et domæne hvor den hentede passwords osv til andre brugere. Men det er godt nok længe siden..

Jeg søgte lige nettet for at se om jeg kunne hitte det igen, men jeg er ikke sikker på hvad det hed.. Jeg fandt noget i stil med det, men jeg ved ikke om det virker (der er 2 måder at finde ud af det på, du kan tage chancen på din egen maskine, eller du kan installerer dit os med diverse brugere på en anden maskine (Eller en Virtuel maskine hos een af dine venner)) og prøve det af der først..

Der er noget i stil med dette du skal lede efter:

http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/

Som sagt har jeg ikke afprøvet lige netop dette, og alt er på eget ansvar om du tør prøve. Men om ikke andet kan du jo prøve at læse lidt om det, og måske få nogle gode idéer.