Har søgt SÅ længe, men uden held

Har søgt SÅ længe, men uden held konverteren
For ca. 10 år siden (plus minus) så jeg en autentisk engelsk eller amerikansk film ved navn "AR PÅ SJÆLEN". (Den danske titel vel og mærke)
Den handler om en lille pige som er psykisk syg og som udsætter sin familie for grimme ting, hun overfalder bla. hendes lillebror og "lægger an" på hendes bedstefar. Meget mere husker jeg desværre ikke om filmen, andet end jeg RIGTIG gerne vil se den igen.

Mit problem er bare at jeg ikke kender orginaltitlen, derfor er den svær at søge på, for når man søger "ar på sjælen" dukker der en masse andet op.

Jeg håber at der måske er andre som kan genkende denne film og evt. kender noget til den rigtige titel, for vil så gerne se den igen. den er dog ikke ny og tvivler på at den findes på dvd, eller også er den simpelthen for gammel og ikke "findes" mere, overhovedet...[:$]

Det må da være muligt at finde bare lidt, dog har jeg ikke haft held med det. [:$]

Håber nogle kan hjælpe, på forhand tak [s][:)]

Kan det være denne her? Dragen:0)
Hej Konverteren,
Kender ikke filmen, men har lavet en søgning på Imdb.com. HAr fundet en, der umiddelbart kunne lyde som det du beskriver. Den hedder: "Dangerous Offender. The Marlene Moore drama". Den er fra 1996, er baseret på en sand historie men er så godt nok canadisk.

Men jeg kender den jo ikke, så der er jo en hvis chance for at det ikke er den rigtige. Men det kan jo også være at jeg har ramt plet:0)

... buggiwuggi:P:P
måske er det bare "scars on the/your/my soul"??

Eller måske denne her? Dragen:0)
HAr fundet endnu en film det måske kunne være. Den hedder "Child of Rage", er fra 1992 og skulle ifølge imdb handle om et søskendepar der bliver adopteret af en familie, og hvor pigen får nogle voldsomme raseri-anfald, der går ud over broren og hun forsøger også at stikke faren ned. Men det kan du læse om på IMDB:0) (den er vist ikke et autentisk drama, så det kriterie opfylder den ikke)

Igen, der ydes ingen garanti for at det er den. Men det er da forsøget værd:0)

Jo den er også bygget på en sand historie:0) Dragen:0)
Har lige læst lidt mere om "Child of Rage" og den opfylder også kravet om at være bygget på en sand historie. - Tror faktisk det er den. Det lyder ihvertfald meget li' det du har beskrevet.
Held og lykke med det:0)

:)!!!!!!!!!!!! konverteren
Super duper Dragen!!TAK!
Vil gå ind og kigge med det samme, kender slet ikke den side du henviser til, så smutter lige på opdagelse *SS*

Igen, tusind tak!!! [f][f][f]

:):):) konverteren
Så fik jeg set den, den findes så den kan hentes på nettet, men fra en polsk side.. turde jeg ikke.. men filmen ligger også i "ikke så god kvalli" inde på Youtube.. den har været lige foran mig hele tiden.. *LOL*