Har vi studiebiblioteker i København?

Har vi studiebiblioteker i København? Katja Søndergaard
På mt universitet har jeg fået en litteraturliste, som jeg naturligvis skal købe mine bøger udfra. Jeg kan se at i 3 af bøgerne skal jeg kun læse mellem 30-50 sider og så synes jeg ikke jeg vil give 350-400 kr. for dem.

Jeg tænkte at jeg måske kunne låne dem på enten universitets eget bibliotek eller på hovedbiblioteket, men det ene sted er bøgerne udlånt de næste mange måneder og på Hovedbiblioteket har de slet ikke de bøger.

Findes der mon andre biblioteker i København med mere studieorienteret materiale? Har i kendskab til nogle?

På forhånd mange tak :-)

HEJ trunte1970
kommer lidt an på, hvilket studie, du læser. Der er forskningsbiblioteker.. Så er der bibliotek.dk (hvor du altså bestiller til eget bibliotek fra alle landets biblioteker) og selvfølgelig universitetsbiblioteket - men det er måske det, du mener med "universitetets bibliotek"? Endelig kan du prøve Bogbasen.dk, hvor du billigt kan købe brugte bøger. Der er også Pensum.dk - bøger med prissammenligning, så du ikke betaler overpris. Du skal ikke købe bøger, som du kun skal læse 30 sider af.. vent, til de andre har læst og afleveret... Du skal se, du får alligevel ikke tid til at læse det hele til hver gang!
god studielyst..

1000 tak Katja Søndergaard
Det er samfundsvidenskabelige bøger jeg skal have fingre i.

Tak for bibliotekslisten :-)

Jeg skal straks have det undersøgt :-)

Lån den af en medstuderende professionel
og fotokopier de sider.

Ellers er der bogbasen pensum, hvor du evt. kan købe dem brugt og spare mange penge.

et par sidste tips trunte1970
så en, der havde lavet en annonce om studiebøger på Trendsales. Den fik rigtig mange svar! Men her skal du nok være indstillet på at komme lidt reklamekr i den,hvis du vil prøve det.
Du kan også finde visse artikler på nettet- prøv Google Scholar.
Der findes et elektronisk forskningsbibliotek ved navn DEFF. Jeg ved desværre ikke meget andet om det, end at her burde du kunne finde forskning indenfor dit fag
god weekend[:)]