Harry Farr benådet

Harry Farr benådet nimbuto
For nogen år siden blev Harry Farr, en britisk soldat, dømt som desertør, nu er han endelig er han blevet benået efter familien i årevis har kæmpet for hans uskyld. Begrundelsen for benådningen var, at Harry Farr led af granatchok. Efter en hjemsendelse blev Harry sendt tilbage til fronten, eftersom lægerne ikke kunne finde noget galt med ham. Ved fronten havde Harry stadigvæk granatchok, så han blev henrettet for at være forræder og desertør.

Det skal tilføjes, at Harry Farr blev dømt til døden og henrettet i år 1916, altså 90 år siden. Tænk at regeringen i england stadigvæk gider at bruge tid på sagen.

Gad vide om der stadigvæk kan søges erstatning i sagen. Overvej situtationen:

De nulevende engelske skatteborgere skal betale erstatning for en sag som er 90 år gammel. Hvis der ikke er noget som hedder forældelse længere vil jeg osse søge erstatning for en af mine forfædrer, som blev henrettet af kongen i år 1525 for noget han ikke havde gjort (jeg husker det som var det i går).

stadig nulevende slægtninge... bjørnensoverikke
Forskellen mellem det at kræve erstatning for noget der skete 400 år siden, og noget der skete 90 år siden, kan søges i at endnu nulevende slægtninge til afdøde ønsker sagen optaget. Og når jeg taler om endnu levende slægtninge, mener jeg slægtninge der var direkte påvirket af den afdødes død.