Harry går til modangreb

Harry går til modangreb simon-says
DSB's Harry er klar til at lægge sag an mod transportminister Flemming Hansen (K), der kræver hans "værdiløse reklamer" skåret kraftigt ned.

"Jeg blev helt lilla i hovedet, da jeg hørte hans udtalelser. Tror han, at jeg er fuldstændigt blød oven i bolden og finder mig i hvad som helst?" spørger Harry, da vores udsendte medarbejder mødte ham på en unavngiven DSB station her til morgen.

Han vil have Danmarks mest upopulære minister dømt for injurier og kræver derudover et frikort til SAS, en Paris Hilton-plysdukke samt udstedelse af et polititilhold til Søs Egelind. - "Den kvinde driver mig til vanvid. Jeg kan slet ikke få hende ud af mit hoved."

Flemming Hansen siger, at han tager søgsmålet fra Harry med ophøjet ro. – ”Nu tager jeg en snak med Harry, og så håber jeg, at vi kan finde en mindelig løsning. Men jeg har tidligere vundet en lignende sag mod Hugo, så han kan på ingen måde skræmme mig," lyder det.

Transportministeren er i øvrigt glad for at være blevet kåret til landets mest forhadte toppolitiker. - "Danmark er et meget lille land med kun fem millioner indbyggere. Så rent faktisk er jeg jo ufatteligt populær sammenlignet med transportministeren i for eksempel Kina," siger han.

© *Britt & Bilde* - ta' det med et smil, ~...det' fis C",)

lol anders_engberg
Du er sq for herlig... :)

;o)
Anders

Hej *Anders_e* simon-says
Harry er eddermanme en af de sjoveste reklamer, jeg længe har set.

*FB* - der ønsker dig en hamrende god weekend

Hvor får du det fra ? nimbuto
Det er jo som at læse ATS fra en stor dansk morgenavis.

Tak for god underholdning

Sjove... njaee... anders_engberg
Men som interesseret i reklame og markedsføring, så er Harry et genialt påfund - men også farligt, da det til tider kan overskygge hvad det egentlig er, som man prøver at sælge.. min mening selvfølgelig.

Og måske, så har de kørt linen lidt for langt - det er ikke mig i hvert fald der sidder og venter på en ny reklame med harry.

Men knaldhamrende god weekend/fredag til dig igen.

;o)

A

Som er helt tosset med vanish-reklamem :p

Lånte fjer rygter.dk
Indlægget er hugget her fra: http://rygter.dk/2006/08/harry-angriber-flemming-hansen.html

Kan kun grine, for det er ikke hugget simon-says
*loool*

*FB*