Hash

Hash q35
Hej. Jeg har mødt verdens dejligste mand. Er så glad og lykkelige, MEN MEN, manden ryger hash hver dag og dette kan og vil jeg bare ikke respektere. Har altid haft det sådan med stoffer og sådan bliver det ved med at være. Nå men manden der lover mig at det stopper og forbliver sådan. Han siger han jo godt ved det er forkert, men han har i lang tid haft det skidt og har søgt trøst i hash. Nu er størgsmålet om det kan stoppes? Ved han gerne vil da han også elsker mig og forstår og respektere min mening og hash osv. Er der noget hjælp man kan få og hvad er chancen for at man kan stoppe???

Tak for hjælper

Selvfølgelig kan han stoppe Halleluja
og du har vel sagt at det er hashen eller dig, hvis han ikke selv kan stoppe skal han først gå til sin egen læge som vil hjælpe ham videre.

Hash q35
har nemlig sagt at det er mig eller hash, ellers er det ud af mit liv...

Han stopper ikke for din skyld Anonym
Det har min datters far lovet hende i 17 år, han har lovet mig det i 19 år, han har lovet sin nye kone det i 13 år, og hans 2 andre børn... tja de er vel egentlig for små til at vide af det, men de lærer nok også snart skuffelsen at kende.

Misbrugere stopper kun for deres egen skyld - ikke for andres. Hvis ikke han selv kan se en fordel i at søge hjælp til at komme ud af misbruget, så sker det bare ikke.

Kos hvor er du negativ Halleluja
der findes mange andre end din datters far og alle er forskellige, ---er det ikke totalt ligegyldigt om han stopper for hendes skyld eller for sin egen bare han stopper, der er altså rigtig mange der har stoppet.

Ja andres erfaringer tæller ikke for dig Anonym
Det er vi jo alle sammen med på.

Ja - der er mange der er stoppet. Men de stopper først den dag hvor de indser at de intet har tilbage, hvis ikke de vælger en anden livsstil.

Du er simpelthen så snotdum. Det må være din egen afhængighed der gør, at du ikke kan se virkeligheden. Måske skulle du selv prøve at leve livet uden filter. Man behøver faktisk ikke leve i en røgsky, for at kunne leve godt. Faktisk tværtimod.

"Dokumentation "plejer du at sige Halleluja
den hjemmelavede historie duer ikke her men jeg kan godt forstå at han røg hash hvis han har haft med dig at gøre.
P.S dit svar til mig viser at du er helt ude i hampen din stakkel.

Hold da op her hygges!! q35
Klart fyren ikke skal stoppe pga mig. Men han må nu gerne stoppe fordi han kan se at der er fremtid i mig og det er på tide at se tingene som de er. Men faktisk de meningere omkring at kunne stoppe og ikke stoppe jeg var ude efter. Også alle de dårlige. Nu er fyren der 35 år så han har ikke som den tidligere skrev prøvet at stoppe i 13 år og i 12 år osv. Men under alle omstændigheder er jeg forelsket men undertrykker det og lever alene med mit barn, hvis fyren her ikke kommer ud af det. Sådan ligger landet[:*(]

Igen taler du om ting du intet aner om Anonym
Men det er der jo intet nyt i.

Prøv at forestille dig den situation at manden røg hash før han stiftede bekendtskab med mig. Kan du det? Nå ikke! Tænkte det nok. Din forestillingsevne begrænser sig til hvad din syge fantasi kan frembringe om andre mennesker.

Men rart at vi lige fik fastslået at du også er tilhænger af at folk ryger hash hvis de har lyst til det, selvom det er ødelæggene for deres familieliv, og især ødelæggene for deres børn. Du har tydeligvis aldrig stået med et barn der havde glædet sig til samvær med far, som for 117 gang bliver aflyst, fordi manden er vind og skæv. Du har tydeligvis heller ikke hentet et barn hjem fra en ferie, før den overhovedet er kommet i gang, fordi manden igen igen er vind og skæv. Og du har tydeligvis heller ikke forsøgt at få statsamtet til at tage affære ... "en far har ret til samvær" er svaret. Ja det han - åbenbart også selvom det er ødelæggene for barnet.

Gå du bare ind og ryg din fredspibe. Det er kun dig der får fred, resten af dine omgivelser sidder tilbage i afmagt, og kan enten finde sig i din lalleglade holdning til familielivet, eller også kan de give dig sparket. Og det har du formentlig også fået for længst, for ingen bare nogenlunde begavede gider da bruge bare 2 minutter på samliv med en afhængig der ikke ønsker og prøver at blive fri af afhængigheden.

Fornuftig holdning Anonym
Manden stopper ikke pga af nogen som helst andre end sig selv. Hvis han kan se en fremtid sammen med dig, som han hellere vil end hashen - så stopper han. Ellers ikke.

Afhængige stopper kun for dem selv - ikke for andre.

Og rod for guds skyld ikke dit barn ind i et forhold med en afhængig. Søg på nettet efter "børn af misbrugere". Du vil bliver overrasket over hvor hårdt det rammer børnene.

Tak for hjælpen... q35
og rådet med hash og mit barn. Men kan da smile da jeg ved at barnet ikke har set noget overhovedet. Han ryger eller røg når han var hjemme hos sig selv ellers sammen med en ven.

Ham fyren der vil rigtig gerne mig men han ved det ikke er nemt og stoppe med hash. Det er det jeg forlanger ellere er det ikke en mand for mig. Nå men nu vil mange sige: Fuck dig du skal sku ikke styrer ham liv. Nej det skal jeg ikke, men jeg skal bestemme om han skal være en del af vores liv. [:)]

Du skriver "andres erfaringer tæller ikke Halleluja
for dig" prøv engang at læs tilbage i rygedebatten hvor flere rygere har fortalt om deres erfaringer (for der er positive rygere)alle de indlæg er blevet tromlet ned med responsen at alt er løgn fra dig og hallodu, hvordan pokker tror du så din hjemmestrikkede historie er OK.

Er du på et eller andet q35
Underligt noget at skrive

Netop! Anonym
Selvfølgelig skal du ikke bestemme om han skal ditten eller datten - men du skal bestemme om du vil have ham i dit liv. Og så må han jo gøre op med sig selv, om han kan - vil - leve op til dine forventninger.

Han er blot en afhængig Anonym
der nægter at erkende, at afhængighed sætter sig på realitetssansen, og simpelthen mangler erkendelse af, at debatten om passiv rygning ikke ville finde sted, hvis rygerne var så hensynsfulde som han siger de er.

Det er så din udlægning Halleluja
men tilfældet/sandheden er at din reaktion + Hallodu`s på indlæg vedr. rygning fra rygere der fortalte om egne personlige positive oplevelser blev pure afvist som løgn og lommepsykologi (i forlanger dokumentation) så det er logik at man reagerer.
p.S Det fungerer stadig fint IRL rygerne er hensynsfulde så den erkendelse om passiv rygning er din sygelige fanatisme fordi du ikke kan undvære rygedebatten der er så vitig en del af dit kedelige liv----prøv at læs hvor du kommer prustende hvergang debatten er ved at gå i stå.

Prøv at læse hvad du selv skriver Anonym
Du bor på debatten. Intet indlæg her uden dine ligegyldige kommentarer.

Og igen: Debatten om passiv rygning ville ikke eksistere, hvis rygerne virkelig var så hensynsfulde som du påstår I er.