hash eller øl

hash eller øl airimorten
er indtagelsen af øl større en indtagelsen af hash i danmark.skal hash være legalt? skal øl være illegalt?hvad er rigtigt og hvad er forkert?

forkert? Budha
hele indlægget.

ja det burde odensevej1
da være helt lovligt og ryge det.

dum spørgsmål-er du kriminel stop crimes
hash er farligt!!!

... Tilden-n
Foredomme er farlige!

Frigiv hashen M35Kbh
Myten om det farligt at ryge hash og bedre at drikke alkohol står i vejen for frigivelsen.

I forhold til at vurdere de to stoffers farlighed mod hinanden, så må det ultimative argument være at måle antal dødsfald som stoffet er direkte årsag til.

I følge sundhedsstyrelsen så dør der rundt regnet 290 personer pr. 100.000 personer over 14 år (tal fra 1997- åbenbart stadig stigende) af ALKOHOL. Alkohol kan nemlig slå brugeren ihjel.

http://www.ncsa.dk/index.php?id=121

Antallet af hashrygere som dør fordi de får en overdosis hash er NUL. Man kan ikke dø af hash, men man kan få det ganske ubehageligt.

Hash er da ikke fuldstændigt harmløst selv om man ikke kan dø af det. Man kan jo få en hashpsykose. Rigtigt.. Man kan også få en alkoholpsykose, men derfor fraråder man jo heller ikke folk at drikke alkohol.

Stop nu hykleriet med at hash skal være det farlige stof. Hash er ligeså nemt at få fat i som alkohol, men i det mindste så dør befolkningen ikke af det. Hvis vi virkelig skulle forbyde et stof, og jeg mener ikke alkohol skal forbydes, så burde det være alkohol fremfor hash der var forbudt.

Frigiv hashen! Anonym
Frigiv hashen og la ølen være, troe da bestemt der bliver drukket en hel del flere øl en der bliver røget tjald her i dk men samtidig det er da en sær og svær ting at sammenligne..Mener at det er lige farligt.Men kriminaliteten vil falde ved at gøre hashen lovlig.

man bliver vel bevidstgjort af disse filosofffen
ellers kan jeg ikke se, hvad dine indlæg har med filosofi at gøre.

har du på stoffer fundet meningen med livet... ?

så fortæl fortæl ;-)


ej... vil du ikke overveje, hvor du lægger dine indlæg... ?
om ikke andet så for min skyld ;-)... mener det ikke så hårdt.. men .. alligevel

Er du gal? Hahahihaha
Hash går for at være et "bevidsthedsudvidende" stof. Magthaverne er næppe tjent med, at du får bevidstheden udvidet. (Indsæt ironi)

Jeg vil hellere have en snaps end en fed Anonym
til julefrokosten.

Alkohol kan få folk i humør, mens hash gør folk sløve, selvom det skaber en illusion af at man hygger sig, selvom man bare sidder og sumper i flere timer.

Dertil er der det at sige at i misbrugsmiljøet er der mange der misbruger både alkohol og hash. Mange alkoholikere ryger også hash, mens du ikke finder ret mange misbrugere som kun misbruger hash. Hash er bare en af "lykkepillerne" i misbrugerens arsenal af psykoaktive stoffer.

Det aktive stof Tetrahydrocannabinol og dets nedbrydningsprodukter ophobes i fedtvævet og indtagelsen af stoffet ved rygning skader lungerne og forøger riskoen for at udvikle kræft i mundhule og luftveje som enhver anden form for rygning. I de miljøer hvor folk ryger meget hash, er cigaretrygning mere reglen end undtagelsen.

Folk der ryger meget hash går i stå i deres liv. Hashen og dem man ryger den sammen med, kommer til at fylde uforholdsmæssigt meget i ens liv, hvilket går ud over skole og job.

Jo hash er virkelig bare noget lækkert noget. Man burde kunne købe en plade hash i kiosken ligesom man køber en rittersport.

Gå over på Din-debat.dk DisDis
Over på Din-debat.dk Køre vi en tråd med emne:Bør Speciallæge i Psykiatri ikke stille til ansvar ved fup
Beskrivelse : psykiater leger GUD. Men glemmer at Gud så bliver satan selv.

Kom over og hver med.

Nu tror jeg snart det er fortide, at folket høre sandheden.

Lad os få en åben debat om, at befri hamplanten. USA og lang flere lande far frigivet den. og flere lande kommer med. Ja så ved jeg der er nogen der stadigvæk råber højt om farlighed ved denne plante. Men lad os så få disse personer til at træde offentlig frem. At de ikke bare seeder der og gemmer sig bag. Computer skærme. Hvor de med liderlighed for deres blodpenge tjent på dårlig kopi at naturmedicin. kemiskmedicin der har ødelagt mange mennesker med fejl diagnose, fra Speciallæge i Psykiatri. Årsag til dette skylles at, psykiater er fa-tigrøve der ikke kan få pengen til at slå til. Der er jo både huset ved vandet og de to luksus biler hushjælpen de årlig 5 -10 luksus rejser. Ja så kan det skud være svært at få det hulle til at slå til. Men selv om de ved at Marijuana er naturmedicin
der er lang beder en kemiskmedicin. Og billiger og kendt i flere 1000 år som naturmedicin. Jo Jo siger de det ved de godt. Ja klinten får det beder af denne naturmedicin, men vi får det være som læger for dette fælt
Nu tror jeg snart det er fortide, at folket høre sandheden.

Kopir dette link og kom til din-debat.dk
http://www.din-debat.dk/forum/posting.php?mode=quote&p=261392