hash, kokain og ecstasy i københavn

hash, kokain og ecstasy i københavn m35kbh
Ingen tvivl om at politiets indsats har haft en mindre betydning for distributionen af hash i københavn. Salget er kommet ind i lejlighederne i stedet for på gaden i stort omfang, men man kan stadig købe hash til 50 kr. grammet har jeg fået fortalt af flere mennesker der ryger det jævnligt.

En mere ubehagelig sideeffekt er at handlen så også flytter over til stærkere stoffer som Ecstasy. Det er nemmere at skjule og en ung mand jeg mødte på cafe forleden sagde at prisen er nede på 20 kr. for en pille..

Jeg går en del på cafe og er hyppig gæst i nattelivet og ser tit folk tage kokain og undrer mig over om presset på hashhandlerne blot betyder at de hårdere stoffer overtager hashens plads`?

Er der nogen som også har fået det indtryk at politiets pres på gadepusherne der sælger hash blot har medført at ecstasy og kokain nu overtager pladsen, fordi det er nemmere at skjule for pusherne og fordi at avancen er højere?

Jeg har aldrig rørt ecstasy og kokain. Kender folk som er sluppet fint fra at prøve det og folk som har fucket deres liv yderligere grundigt op pga. kokain m.m.

Til gengæld ville jeg da anbefale folk at ryge joints i stedet for drikke alkohol, sniffe kokain og spise piller, hvis ellers det var lovligt at anbefale dette sundhedsmæssigt langt bedre produkt.