HAVES:

HAVES: laddyladdy
...møg irriterende, støjende og egoistisk nabo (der spiller julesange)

ØNSKES: sød og rar og hensynsfuld naboÅh hvor jeg bare er træt af, at skulle op og sige til hr overbo IGEN at han spiller for høj musik om aftenen og natten og at han gør det hver aften. Hvorfor er nogen folk bare SÅ ligeglade med andre ?? Mon ikke jeg bare skulle lunte på boligkontoret og melde ham i morgen ? Synes jeg har været meget meget large nu.

Hvor mange andre i opgangen er det nu der skal have klaget over én person før vedkommende bliver smidt ud ??

Der burde også være restriktioner laddyladdy
i musik"lovgivningen" i lejligheder. Det burde være forbudt at spille "Frosty the Snowman" (hipetihop)før den 1. december. Eller bare i det hele taget :-D Ku han ikke i det mindste have god musiksmag hæ hæ ;-D

3 skriftlige klager... miss-mee
...og ditto advarsler fra boligselskabet. Jeg krydser fingre for at det hjælper. Jeg synes tit at man hører, at der alligevel ikke sker en dyt. ...mee:-)

Jeg boede på den anden side... miss-mee
...af væggen til et par der brugte deres kvistværelse til s/m-rum med den store pakke udstyr. Ikke så fedt at sidde på den anden side af en papirstynd væg med den pukkelryggede til kaffe søndag eftermiddag, og så starter hr. og fru. "Jeg-skal-spanke-dig-din-led-hund" med 20 slag i den bare og efterfølgende skrigeorgasmer i 1½ time...hmm, skal vi tage kaffen i have selvom det regner?? *lol* ...mee:-)

Hvis du finder ham anon
vil jeg have ham !
I aftes spillede de blues på P4 mellem 21 og 22, mens jeg kørte i bil.
Da jeg så kom hjem, skulle jeg lige høre lidt plader i den stil - og det skal spilles med rimelig styrke for at føles rigtigt :-)

Der gik lige et kvarter, så stod min nabo i døren og skældte og smældte. For tredie gang i de fire år, jeg har boet her - jeg spiller normalt med headphones, men blues skal også føles, ikke kun høres.

Det er s'gu ikke nemt at være os to :-)
Jeg tror, jeg skal se mig om efter en ødegård i Sverige - vil du med ?

HA HA HA HA HA :-D laddyladdy
HOLD KÆFT hvor skægt, jeg tuder af grin nu, selvom jeg også synes det er synd for dig :-D Hvor uheldig kan man alligevel være ??

Jeg ville også synes det var ret flovt at have min familie på besøg der. Især fordi den ene del af familien er striks katolsk, ha ha kan du lige se det for dig :-D

Termitter ?? laddyladdy
skulle man aldrig investere i en dåse termitter og tilfældigvis komme til at slippe dem ind af hans brevsprække ??????????

Har desværre også hørt om for mange tilfælde hvor der ikke sker noget som helst. Men på den anden side, i KBH skal de nu nok hurtigt finde en ny lejer, så de kan roligt smide ham på porten :0)

Hvis du tager dine plader med dulkis
må du være min nabo. *SS* - på lydstyrke 12

boligønsker efter musiksmag :0) laddyladdy
Det lyder som et koncept man burde tænke lide mere i synes jeg :-D

2 muligheder dulkis
bed ham få undersøgt sin hørelse. Han vil sætte pris på omsorg fra sin nabo.

Forær ham noget musik du gerne vil høre og lav en aftale med ham om, at dine musikønsker skal være "hveranden"

Thessink, Nalle og Møller anon
fra en live-koncert i Ålborg.
Der er godt nok et stykke vej, men jeg ville nu godt have været der :-)

Jeg glæder mig til at komme på plejehjem *LOL*

Der bliver gang i gaden !

Du må da gerne får ham :-D laddyladdy
Helt gratis oven i købet :-D
Heldigvis klager han ikke over mig når jeg spiller høj musik, men nu gør jeg det heller ikke ret tit. Men nogen gange må man jo gerne skrue op for fuld styrke. Hader jo også zippede mennesker. Din overbo er da zippet, hva´?

Genialt :-D laddyladdy
Det er da humor. Det bliver jeg simpelthen nødt til at gøre. Jeg flikker et brev sammen og sender det op til ham straks i morgen. Mit sidste håb er, at han har humor. Eller rettere, hans sidste chance er hvis han har humor og retter sig efter budskabet i brevet, om ikke andet budskabet skrevet mellem linjerne :-D

Jeg har stået i næsten samme situation komododragon
Jeg har haft en utroligt støjende underbo.

Han spillede konstant høj musik. Som regel sent om aftenen og undertiden også om natten. Da han allerede boede her da jeg flyttede ind, valgte jeg i starten at være overbærende. Man vil jo helst vil være gode venner med de andre i opgangen. Men på et tidspunkt fik jeg nok. Jeg skrev flere klager til både ham og boligforeningen ligesom jeg har været nede at ringe på flere gange for at han skulle skrue ned.
Flere gange overvejede jeg at kontankte de andre beboere, men var lidt tilbageholdende da jeg som sagt var den nye i opgangen og tænkte at det måske bare var mig der var sippet.
Men ret pludselig holdt han op med at genere os med sin støj og det har holdt sig lige siden.
Senere har jeg så fundet ud af at der er flere andre i opgangen som også har klaget over ham.
Derfor gætter jeg på han har fået en ret alvorlig advarsel.

Iøvrigt ringede jeg på et tidspunkt i forløbet, til boligforeningen for at høre hvor langt de var kommet med klagen, da jeg ikke syntes jeg havde fåer respons fra dem i lang tid. Dertil sagde de at sagsbehandlingstiden er lang fordi de får mange klager hele tiden. De fortalte desuden, at noget de vægtede højt var, hvis de fik gentagne klager uafhængigt af hinanden fra flere beboere, over en bestemt beboers adfærd.

Set i bakspejlet skulle jeg have kontaktet de andre i opgangen noget før. Så det bliver det råd jeg giver videre til dig. Tøv ikke med at kontakte de andre i opgangen og særligt de andre naboer til din overbo. Du kan være ret sikker på de er lige så trætte af ham som dig.

Held og lykke :)

Det er HELT urimeligt anon
han ved bare ikke hvad det er for guld, han får helt uden licens.
Men han er nok for ung til at vide, hvad han går glip af. Han har aldrig oplevet Keld Heick live i 60'erne, så han tror, at ""Vanløse, Ganløse ... " er typisk for manden.

Desuden tror jeg ikke, han går til koncerter i det hele taget - det er jo spild af penge, når vi har Giro 413, ikk' ?

Det sørgelige er: komododragon
At med en mindre investering fra udlejers side kunne mange lejligheder spares for støjgener, til glæde for både dem der kan lide ro og for dem der kan lide høj musik.

http://www.ebst.dk/file/1936/lydisolering_mod_nabostoej.pdf

Husk at skrive med STORE bogstaver anon
for jeg tror ikke, han hører så godt længere :-)
Tinnitus er en ubehagelig følge af for meget på headphones, men hvad gør man ikke for det gode naboskabs skyld :-)

ok tak for rådet laddyladdy
Jeg satser på at der er andre i opgangen der er ret trætte af ham og hans musik også, så jeg tror da jeg lige vil gå en runde ved lejlighed :0)

Sidder lige og lytter anon
til Mark Knofler og hans "Wild Theme" fra Local Hero - og føler "blues".
Er det stadig OK at jeg tager mine plader med :-)