he he! nu har jeg sparet

he he! nu har jeg sparet røgfri
ca 1000 kr og har været røgfri i en måned [:D][:D]- jeg har læst en halv "Allan Carr" (Endelig ikkeryger) og regner med at jeg skal læse resten i løbet af den næste weekend.
Det er bare rart at være fri for røg og jeg er fri for at stå i et rygeskur til vinter og på min terrasse (for jeg vil ikke have røg indendøre og havde det heller ikke da jeg røg).
Jeg har røget i 25 år og det må være nok - jeg håber det holder denne gang for det er selvfølgelig ikke første gang jeg prøver at stoppe. Men jeg kan mærke at jeg ikke kan tåle det mere denne gang tog det længere tid at komme af med de "stive lunger".

Jeg har imens jeg har været stoppet fulgt Kim Larsens kampangne for rygning, jeg har da forståelse for hans problem, for jeg var der jo selv for en måned siden. Samtidig mener jeg, at hans og hans tilhængeres argumenter virker sgu lidt ynkelige [:|]- Den holder jo ikke når han vil ha' lov til at ryge hvor han vil, fordi han vil have frihed til at begå langsomt selvmord. Hvad med ikkerygerne, der vil have frihed til ren luft?[f][f][f]
Jeg syntes personligt at de stramme rygeregler er ok, og det syntes jeg også, da jeg selv røg.
Jeg vil dog give rygerene ret i, at hvis folk ikke må ryge udendørs, så bliver vi altså for hysteriske. Så skal vi jo også forbyde folk, at tage på charterrejse for det sviner også den luft vi indånder (endda væsentligt mere end en ryger nogensinde kan svine).
Rygning er bare så taknemmeligt at rase over, fordi det lugter og kan ses, det kan charterflyet udstødning bare ikke.
Vi behøver ikke at svine hinanden til fordi vi har forskellig holdning til rygning og vi skal huske at respektere og tage hensyn til vores medmennesker - om du så er ryger eller ej[:D]

Nå men anyway, jeg er glad for jeg er holdt nu.[;)][;)][;)]

Tillykke :o) bare min mening
Hæng i [:)]

:-) Havaje
Holda op
1000 det er mget at ryge for
Jeg ryger 4 pakker rød corner 112 kr om ugen
men jeg syntes det er flot at du er blevet røgfri[:)]

TILLYKKE X-Ryger
Bare hold i. Det er fedt at være x-ryger og nyde hvordan man får det bedre. Det du skriver om rygeloven osv kan jeg også nikke genkendende til. Okay, jeg røg da når man var i byen som alle andre, men efter det blev forbudt savnede jeg det heller ikke mere og det hjalp mig også til at holde op. Bare hold i og nyd de sparede skillinger. Når jeg har nået to års røgfrihed, har jeg sparet godt 12.000. Dem vil jeg købe et lækkert ur for. Glæder mig allerede [f].

6 år som røgfri Anonym røgfri
fejrede jeg her den 7/9. Et stort tillykke til dig med din første måned som røgfri.

Fantastisk følelese. Bare hæng i - det kan sagtens lade sig gøre.

Et tip: Hvis du oplever svære dage, hvor lysten til en smøg river og flår i dig, så tænk på hvad du allerede har været igennem, og sig til dig selv, at du jo har besluttet at det skal være slut, og det er simpelthen ikke besværet værd lige at tage en enkelt. For gør du det, er det bare helt forfra, med abstinenser osv.

Du er allerede kommet langt, hold fast i din beslutning, så skal du nok klare dig.

Det var flot! KB tilhænger
Tillykke med det [:)]

tillykke med at være anonym
ikke-rygere,men,men pas nu på med ikke at blive hyklerisk overfor rygere.Du som selv har røget i mange år og forpestet luften for andre,burde istedet for ,have forståelse for rtgere som har det svært ved at holde op.Jeg selv har været ryger i mange år lige som digselv,men fik en lungecancer og måtte have en halv lunge opereret ud som absolut ikke var sjovt.I dag kunne jeg godt tænke mig at ryge en smøg i ny og næ,men jeg tør ikke.Trangen har jeg endnu.Samtidig forstår jeg godt rygere som har det svært og jeg kunne aldrig drømme om at "prædike" til andre mennesker.At Kim Larsen holder på til stadighed at ryge,er og bliver hans egen sag og ingen skal blande sig i det.Rygeloven er tildels ok,på nær syntes jeg ,at restauranter selv skal bestemmeom de vil være rygere eller ikke rygere.At rygning ikke er tilladt i offentlige rum,er ok med mig,men ingen ejer den frie luft eller en strandbred for den sags skyld.Folk er blevet hysteriske på rygere.

Så har du været rigtig storryger Gammel sund ryger
de 400 kr jeg bruger om måneden betyder intet og når jeg er glad for alt i min tilværelse inkl. rygning er det fint. Men dem der ønsker at stoppe skal da gøre
det, vi er forskellige og gud ske lov for det og det er vores privatsag at gøre
hvad vi vil (med hensyn til andre). Jeg er da ikke Kim Larsen fan. blot er der en af hans sange der fik personlig betydning for mig til en bisættelse, men hans budskab er også at der hele tiden kommer forbud, politiet har slet ikke tid til al den kontol slet ikke efter den optrapning af vold og skyderier.