Headbange til Sussi & Leo?

Headbange til Sussi & Leo? den stive grønlænder
Drikker du også hjerne ud og fyrer den af til Sussi & Leo............de er hamrende fede og styrer totalt især når Sussi gir den på guitaren som Blackmore i SMOKE ON THE WATER!!!!

Det gad jeg VIRKELIG godt opleve sanessa
Jeg synes Sussi og Leo er så kitchede så de grænser til det geniale.

Sussi & Leo for fulde gardiner djdaddy
nej jeg er kun til Sussi's erotiske billeder..

sussie og leo link anonym
http://www.sussi-leo.dk/

"De døde musikeres klub" simon-says
En omgang lort af rang.

*FB*

Ja, de er geniale og var de første, der lavede PC-spil. Citypigen
Men mange har ikke fattet dem endnu.

Der er ikke en skid at fatte Skavbo
Leo er ikke bare, slet ikke den hurtigste knallert på molen, han har slet ingen knallert, men Sussi har et udpræget nordjysk forretningstalent - og det må man lade dem.

I næsten et årti, var en rigtig sommerferie i Skagen ikke rigtig ferie. uden du havde været på Skansen og ingen andre har nogensinde lavet en millionkontrakt på de kanter - og det er der heller ingen der kommmer til for Skansen er ikke mere.

De fik det værtshus til at gynge og da de holdt blev det aldrig sig selv igen. Så enkelt er det. Men genialitet i ikke at kunne akkorderne - nej.

Nej netop sanessa
Det er ikke DÈR genialiteten ligger. Du skal jo ikke lede efter det ved at sammenligne med velspillende og musikalske bands, for der finder du jo ikke Sussi & Leo.

Jeg kan heller ikke slå to akkorder an på en guitar og få det til at lyde som musik, men selvom jeg turnerede landet tyndt med min talentløshed, ville jeg jo slet ikke nå dem til sokkeholderne... For det er "det dér"...de har, som er kanon. Man kan ikke sætte fingeren på det...Noget udstråling, noget med at de gider andre, noget ægte...DET er genialt du. Hvad er det ellers?

Nå, du har ikke fattet dem endnu. Citypigen
Susi og leo serverer dem ellers som perler på en snor.