Heavy Metal fans - mobbes med at være satanister

Heavy Metal fans - mobbes med at være satanister sanessa
Dette emne interesserer mig, fordi jeg kender utroligt mange unge, meget musiklaske mennesker, som lytter til heavy metal. De går tit i sort tøj, og med band logoer trykt på deres T-shirts. Mange af dem oplever at blive slået i hartkorn med satanisme, og det har intet på sig.

Lang hovedparten af bands, som kom frem i slutningen af 60'erne og begyndelsen af 70'erne som spillede musik, man dengang forbandt med satanisme, sang jo faktisk ikke om det. Og hvis de gjorde, udtrykte de noget, vi allesammen går og føler. Black Sabbath i særdeleshed, deres sang Black Sabbath handler om angst og Ozzys stofpsykoser...Det var følelser og oplevelser, mange havde brug for at få italesat og udtrykt, fordi de var der selv.

Ikke satanisme - men det har nu ikke forhindret opfattelsen der går ud på at der nødvendigvis må være en naturlig sammenhæng mellem heavy metal og satanisme, at få et solidt fodfæste.

Nogle bands synger om sataniske budskaber, men langt flere synger kristent metal (hvilket er en genre for sig selv).

Mange bands inden for heavy metal synger om frustrationer, desperation, afmagt, ulykkelig kærlighed, længsel, ensomhed, angst, politik og antikrig, sammenhold, om at være ægte og ærlig...Mange synger om de gamle nordiske guder, og nogen synger om de græske og ægyptiske guder. Og så er der selvfølgelig dem der synger poesi, eventyr, og digte ud fra deres eget liv om kærlighed til partnere og til børn...til naturen... Der er emner af enhver art....det er kunstnere...levende mennesker, og der er MANGE af dem.

Når man går med tøj, der signalerer, at man hører den slags musik, så signalerer man til omverdenen, noget af sin identitet. Det er en måde at række ud, og forsøge at komme i kontakt med andre, som deler ens interesse. Det er da en genial måde at gøre det på...og sker i øvrigt indenfor alle mulige andre områder også. Sejlere feks.

Man kan også høre satanisk musik, uden at blive satanist af det...Man bliver heller ikke jøde af at lytte til Klezma-musik!

Man bliver heller ikke jøde af at gå med fez, men man sender derved signaler til andre om at man er det. Men det er også jøderens kendemærke... Sort tøj er IKKE satanisternes klædedragt. Satanister har ikke noget, de kender hinanden ved...ikke en gang musikken. Koblingen til sort tøj er forkert!!!!

Så hvorfor er det, at mange unge MOBBES med at være satanister? Hvad er meningen med det? Og hvad kan man gøre ved det?

**************************************

Jeg vil gerne debattere emnet, med de mennesker der seriøst har noget at sige om det...og det er altså ikke Enoch, som har spoleret to tråde med sig religiøse snak - og nu har erklæret at han ikke finder debaten værdig til at blive taget alvorligt. - Jeg efterlyser ikke oplysninger om satanisme...det er ikke centrum for debatten, men kan selvfølgelig inddrages da det er omfattet af emnet.

(Hvis man vil vide hvad Enoch mener kan man kigge de tre debatter, her under musik, hvor han giver udtryk for det - og blandt andet ender med at klade hans meddebattører for "kællinger" og "dumme".) )

Jeg vil være glad for at høre jer andres holdninger og bud på, hvorfor at satanisme bruges som mobbe-middel mod unge musiklyttende mennesker. (Også selvom I måske har skrevet i de andre debatter, så vil jeg være rigtig glad hvis I ville skrive jeres indlæg igen, så de kan få noget andet langt mere seriøs respons. Håber det er ok og at I vil deltage.

hvad skal vi med det lort? Enock er nok
subkultur og muslimer,ud af vagten med dem.
dette er god musik.
http://www.glumbert.com/media/rave

Bare jeg ikke mobbes på lige plan med Sussi & Leo-fans simon-says
er det mig egentlig underordnet.

- LÆNGE LEVE HEAVY METAL OG HEAVY ROCK!

*FB*

Åndeligt underfrankeret Jane2
Du er syg i potten Enoch

Sort tøj + goth = satanist saintan
Sort tøj + goth = satanist

Et eller andet skal man jo drille dem med.


Ej. Har aldrig oplevet at nogen bliver drillet med at være satanist, så venter bare og ser hvad de andre skriver.

Advarser! enoch.ben.enoch
Jeg advare

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at der er en klovn der optræder, på debatten både ofte i mit navn og andre gange med kombinationer omkring mit gode navn.

klovn psykopat skriver ligeledes under "mange navne og betegnelser" og forsøger, at få det til at se ud som om flere skriver ind og ligeledes at flere svare ham, men det er til sig selv han skriver.

Jeg advare jer blot så I kan forstå, at det ikke har noget at gøre med mig og det har ikke noget at gøre med debat.

Enoch

Måske fordi Sådan
folk ikke fatter betegnelsen satanist, men kun ved de fleste satanister går i sort tøj og vupti, så er alle gother satanister...

Længe leve uvidenheden

Satan giver udseende af lys og mørke. enoch.ben.enoch
Hej med jer der interessere jer for heavy metal og Sort tøj.

Mange tyske politikere og sekt-eksperter er foruroligede over, at flere og flere unge tilsyneladende begynder at interessere sig for satanisme.


http://www.kristeligt-dagblad.dk/tema:fid=100007402:aid=219290

En meget Satanisk tekst:

Deicide - Kill The Christian

You are the one we despise
Day in day out your words compromise lives
I will love watching you die
Soon it will be and by your own demise

Buried in hypocrisy
Lacerate your faith in god
Morally diseased
On the cross of Calvary your body bashed, defeated, stabbed

Blessing as you hate
Loyal to your enemies
Monetary faith
As him you'll pay for the lies of your prophecy
Satan wants you dead

Kill the christian, kill the christian
Kill the christian, kill the christian
Kill the christian, kill the christian
Kill the christian

Armies of darkness unite
Destroy their temples and churches with fire
Where in his world will you hide
Sentenced to death, the anointment of christ

In due time your path leads to me
Put you out of your misery

The death of prediction
Kill the christian

Kill the christian...dead!


Depritema: Sådan bliver du gothlækker


http://www.chilinet.dk/default.asp?id=442&nid=246

Enoch

DIT gode navn !! britzen
Du har hugget det fra en ellers velkendt og vellidt debattør -

guller

Pladder intet andet britzen
Og paranoia i litervis -

Derudover er du ekstrem diskriminerende og klassificerende, men det er jo ikke noget nyt -

guller

Sjovt nok britzen
Er mange af mopperne mennesker, der som regel ikke tror på Gud -

Underligt ikke -

Så jeg betragter det som ren og skær tegn på indsnæverthed og total uvidenhed overfor en gruppe mennesker de ikke sympatiserer med og ikke deler musiksmag med -

guller

Du har ..... enoch.ben.enoch
et stort repetuar af alt muligt godt, ikke?

Enoch

Ja, kloge. enoch.ben.enoch
Ja, kloge, du er svær at hamle op med.

Enoch

Vellidt??? Anonym
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHOHOHOHOHOHOHOHOHHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI DEN VAR GO!

Yep - Længe leve heay metal og heavy rock sanessa
Der er så meget livsbekræftende power i det...hvad det er der er i Sussi og Leos eh musik? det må stå hen i det uvisse.

Men fede, fuld fart og fuld af udstråling det har de sgu...eller måske mest Sussi, men de to modsætninger udgør måske netop bare en helhed der underholder... Jeg opfatter dem mere som komikere, hvis jeg skal være helt ærlig.

Men for alvor at mobbe deres fans kunne nu aldrig falde mig ind...kun i sjov...der kan og må man rigtig meget hehe...

Arrrhhhh ja det er sandt sanessa
Spass er det!

Det er der heldigvis også rigtigt mange der oplever det som.

En af dem i den anden debat i det andet forum, fortalte at ham og hans ven begge gothfreaks, var gået ind et sted for at bestille en burger og så var der nogen der havde sagt med den dybeste stemme "Blood Of Lucifer" efter dem...men det havde de simpelthen bare grinet af...for det var sagt i sjov..og sådan er det jo. Meget af det er fis og ballade....

Det tror jeg også sanessa
bortset fra at satanister ikke går rundt i sort tøj. satanister hører end ikke heavy metal...de går balndt almindelige mennesker og har satanisme som deres religion. Der er mange retninger indefor satanisme...ligesom indenfor aller mulige andre hovedreligioner...Det er der rent faktsik ikke så mange der ved noget om...og at sætte det sammen med heavy metal...ja det er vel i bund og grund en misforståelse?

Black Sabbath var jo det band der først blev udskreget og fordømt som satansiter uden at være det.

Det skyldtes især at en af billederne af guitaristen på deres cover, jeg mener det er på deres anden LP. Det viste hans kors vendt om. Han bærer altid og har altid optrådt med et kors om halsen...emnd et er ikke vendt om, og han er ikke satanist. Men deres pladeproducer var ret sikker på det ville sætte skub i pladesalget...så derfor gjorde det. Det var vildt provokerende og gav et ramaskrig...og virkede efter hensigten. Men folk missede bare at undersøge sagerne selv...Jeg har to DVD'er med Black Sabbaths samlede historie...plus alt muligt andet om dem. Og den forklaring jeg her er kommet med...den har de givet henved en million gange til alle der spørger....

Er det ikke underligt at det kan betyde så meget?

Hvad er det der gør at hele verden er så optagede af om de er satanister eller ej?

Det er ihvertfald ikke fordi de interesserer sig for satanisme, men nok mere fordi BS har være grundlæggerne af en musikgenre og på toppen i mere end 30 år...de står som idealer for alverdens musikere...de MÅ og skal have deres sti ren...Jeg tror det er det, der bekymrer folk. Hvad siger du til det?

Paradoxalt ja sanessa
At mobbe andre med at være satanister kræver vel på en eller anden måde, at man selv er kristen?

Men som kristen mobber man jo ikke nogen. Det er temmelig ukristent....

Er de ikke med os er de imod os...Ergo må de tilhøre satan selv.

høh...det er jo et paradox. Sjovt.

Men du har ret i at det er uvidenhed der får folk til at mobbe...ikke noget andet. Mange unge mennesker som oplever mobberierne...de trækker også bare på skuldrene...for de er meget, meget sjældent voldeligt anlagte...har mere lyst til fred og fordragelighed...men de føler sig udstødte pga deres musiksmag og det er simpelthen så sørgeligt. I den debat jeg har åbnet i det andet forum med de unge mennesker, der er der mange meget fornuftige input, som handler om at bare de selv ved, hvad de er, så behøver de ikke at tage sig af mobberierne, og mange tager det med et træk på skulderen og med humor...

Det er meget behageligt at høre om...

Men hvorfor bliver den fordom ved at bestå? Hvor får den sin næring fra? Hvorfor er folk så parate til at suge det til sig?

Hvis du kan huske... sanessa
hvilket navn du gav mig, og hvorfor, så ved jeg, du er "den rigtige" Enoch. Men det kan du ikke. Du optræder med en andens nick. Og det ved du godt, det har jeg sagt til dig mange gange. Så det gode navn, du har...det har du stjålet. Så kan det vel ikke genere dig at andre også gerne vil dele det med dig.

Du skulle lytte til Pain Of Salvation! Det er SMUK musik...stort, fantastisk, poetisk og elegant. Desuden kommer de til DK til marts og jeg har selvfølgelig købt billetter.

http://www.youtube.com/watch?v=qHosUyoN79M&mode=related&search=

De er nogle af de dygtigste, mest præcise og begavede musikere indefor genren. De er meget ovre i det der også hedder progressive og symfonisk metal...det er fuldstændigt ubeskriveligt så fantastisk et greb de har om det de laver.

Lad tvivlen komme dig til gode så britzen
Fortæl mig engang hvad det var du for lang tid siden sendte mig en mail om -

Og hvad du siden sendte til mig i en anden mail -

guller

Melonsalat med rødløg og syltede agurker sanessa
Ingredienser:
400 g meloner tern        
50 g rødløg finthakket        
100 g agurker syltede grofthakket        
0.1 stk. chili rød finthakket fx spansk chili        
       
MARINADE        
0.6 tsk olie        
1.7 spsk æblecider        
0.6 tsk æbleeddike        
0.3 tsk rørsukker        
2 g salt        
peber       
stødt

Festlig Kagemand sanessa
Ingredienser:
50 g gær        
2 dl mælk        
2 æg        
100 g smør eller margarine        
100 g sukker        
500 g hvedemel        
       
Remonce:        
100 g smør eller margarine        
100 g mørk farin        
Pynt:        
glasur        
forskelligt slik        
       
Lun mælken og rør gæren ud i den lune væde. Pisk æg og blødgjort fedtstof i. Bland sukker og melet i og ælt dejen godt sammen. Lad dejen hæve i 20 minutter. Del dejen i tre dele - to store og en mindre. Rul de største stykker ud ca. 20*40 cm og den mindste del ca. 20*25 cm. Rør remonce sammen af fedtstof og farin og fordel det på dejstykkerne. Rul dem sammen som til roulade. Brug den mindste del til hovede og de to andre dele som overkrop og arme samt underkrop og ben. Efterhæv kagenmanden 20 minutter. Pensl med æg og bag kagemanden ca. 20 minutter ved 200 grader. Lad kagen svale af på en rist. Rør glasur af flormelis og vand og farv det evt. med frugtfarve. Pynt kagen med glasur og forskell

Tror de presser sig selv op, ved at presse andre ned. saintan
Nogle folk træder på andre så de selv tror de får det bedre, føler de er mere værd ved at gøre andre mindre værd, det gør man ved at mobbe...

Men tror det er de færreste der gør det, men minoriteten der gør, snakker højt og bredt og derfor virker det som der er flere end der egentligt er.

De fleste driller og de driller for sjov, det er de færreste der driller en fremmed, de fleste driller folk de kan lide og holder af.

Jeg er enig med Guller i at nogle driller fordi de er snæversynet(de ved simpelthen ikke bedre, det ok, det kan man gøre noget ved, ved at lære dem!), tror desværre også der er nogen der gør det fordi de kan lide det, simpelthen at mobbe andre uden skyldfølelse for det de gør, har set flere eksempler igennem mit liv, og de findes vidt og bredt. Har vel mødt 4-5 i det virkelige liv, (og jeg møder ellers ikke mange folk!) Men dog allerflest på nettet, måske fordi folk her kan vise hvem de er uden konsekvenser for dem selv.

Det er nok også sådan det er sanessa
Der er mange nuancer og mange muligheder. Der er en ting jeg bare aldrig rigtig har fattet. Hvordan kan man få det godt, ved at nedgøre andre? Det kan da ikke være en dejlig fornemmelse at man får andre til at få det dårligt...

Jeg kan godt se mekanismem i at hvis man nedgør en hel masse, så er man den, der har hovedet oppe, og man bliver på den måde leder...men det holder jo ikke i længden. For dem man er leder for er er pressede og undertrykte...der vil altid være en modstand i gruppen og ingen frivillighed. Lederen bliver væltet når energien i gruppen forener sig...Det er jo noget helt andet end når lederen bæres opppe af gruppen, fordi vedkommende repræsneterer gruppen... Nå okay organisation, ledelse og ledertyper samt mobbetyper har selvfølgelig noget med hinanden at gøre, men det er jo en hel videnskab for sig selv. PUHA...lidt for sejt at tænke på nu ;o)

Hvor er vi henne? Gonks-Kost
Dejligt at nogen bringer det på bane. Jeg er selv én af de såkaldte "satanister", dvs. sort tøj, sort hår osv. Jeg hører og spiller metal og ja, jeg er vel en del af subkulturen. Jeg er bare forbandet træt af at jeg ikke kan gå på gaden i mit eget tøj, i overhængende fare for simpelthen at blive slået ned, forfulgt osv. Hvor er vi så henne? Danmark vil være et land, hvor der er rigeligt med plads til alle, danskerne, hippierne, udlændninge, alternative osv. Men jeg kan ikke gå én dag på gaden uden at blive chikaneret, råbt efter osv. Jeg bliver nødt til konstant at være mistroisk, fordi jeg ved, hvad realiteten er. Det er forfærdeligt, for som sagt har sort tøj og langt hår, sgu ikke noget med satanisme at gøre overhovedet. Faktisk kender jeg kun to, som er satanister, og de brænder sgu ikke kirker ned. Jeg tror at folk skal passe på med at være så fordømmende konstant.Det er ikke mig, og de bekendte jeg har, som råber, starter provokation osv, vi vil faktisk allerhelst være i fred, så vi kan dyrke vores interesser - politik, musik, bands, holdninger osv.
Udover det, vil jeg lige nævne en anden sjov ting, jeg ofte ligger mærke til. Det kan jo ikke undgås at folk kigger utroligt skævt til én i bussen ( Og ville de dog bare lade det blive ved det! ), især de ældre osv. Jeg ved ikke om de forventer at bankdirektørens søn og de andre "normale" rejser sig for dem i bussen? De tager fejl. Det er som regel kun mig, der rejser mig for børn og ældre, og det er jo en sjov ting, egentlig, når mange ser på os alternative som nogle ballademagere, der ovenikøbet også er skide-uhøflige. Wrong. Tænk en ekstra gang, inden du begynder at genere eller fordømme ham den langhårede i bussen, for han er sikkert ligeså høflig og normal som du.
Må vi have håbet om en dag at kunne gå en tur ned af Strøget uden at få en milkshake kylet i hovedet, kombineret med en masse utroligt ubehagelige kommentarer og trusler? Jeg håber.b