Hej alle arbejdsløse !

Hej alle arbejdsløse ! Q53
Er der nogen der har lige så mange problemer med at søge 4 jobs om ugen, hører jeg meget gerne fra jer.

Kan se der er nogen herinde, der tror det er meget nemt at finde nyt job. Det synes jeg bestemt ikke det er. Jeg har opsøgt mange mange firmaer personligt, skrevet omkring 250 ansøgninger efterhånden. Det skal jo også være relevante jobs, og de hænger altså ikke på træerne. Jeg har fortrinsvis benyttet mig af uopfordrede ansøgninger; men selvfølgelig også søgt mange jobs på diverce jobportaler.

Jeg har fået mange svar tilbage, at desværre har de ikke brug for flere folk lige i øjeblikket, men at de gemmer min ansøgning, og så hører man ikke mere.
Det er meget fustrerende, og når man så hører gang på gang, at der er arbejde nok at få, ja så er det endnu mere fustrerende.

Jeg har ringet til mange af de job, der er på forskellige jobportaler, og minsanten om jeg ikke også er stødt på nogen som fortæller mig at det job jeg ringer om slet ikke eksisterer. Hallo ! Hvor er vi så henne ? Jeg har undersøgt en del jobs, som i virkeligheden ikke eksisterer. Jeg ringede til min Fagforening. De prøvede at komme i kontakt med nogle af de jobs jeg omtalte, og fik at vide, at de må se at få det slettet fra jobportalen. Nogle dage gik. Stadig ikke slettet. Jeg er snart i syv sind.

Hvad med jer?

Hilsen
Q53

Du er ikke alene om det slankepigen
rigtig mange heriblandt mig går rundt og laver ikke andet end søge og gå personligt til de forskellige jobmulige steder, jeg ved heller ike havd jeg skal gøre og min fagforening ved det heller ikke, jeg var så sent som igår igen på jobcentret men alt er faktisk revet ned det eneste der er tilbage er uddannnede jobs eller flexjobs, det hjælper ikke meget for hvem står med 10 forskellige uddannelser bag sig især ikke jeg der kun er 28.

Jeg kan se en masse julesæsonsjobs men det hjælper ikke meget for når det runder d 24 december står du igen uden job og skal søge igen

Hader det her men desværre må vi nok leve med folk der tror vi er "dovne", de skal bare ikke komme hen til mig for så er det da værest for dem

Trist at høre.. m35kbh
men det handler om at der er mangel på bestemte typer af arbejdskraft og ikke bredt over en kam. Man kan altid bruge en ung, billig, entusiatisk medarbejder med et par års erfaring eller en seniorspecialist med tunge kompetencer som fx speciallæge, men derfra begynder det at tynde ud. De venner som jeg har som hyrer ufaglærte har i al fald ingen problemer med at finde folk og har ikke haft det. Det er uddannede folk som mangler med relevant erfaring. Jeg har læst et sted at ca. 25% af alle jobannoncer ikke eksisterer. De slås op dels fordi jobannoncer er billige og dels får at få en stak CV'er som man kan kontakte i fremtiden, hvis der dukker nogen jobs op i virksomheden, så man hele tiden har nogen 'på lager'. Det bedste er at ringe til folk og spørge ind til jobbet. Dels for at få nogen oplysninger som er relevante for ansøgningen og dels for at få afdækket, hvornår ansættelsesn i givet fald skulle finde sted. Men det burde da være strafbart at spilde folks tid med ansøgninger til ikke eksisterende jobs.

ikke alene ikke
du er ikke alene om det, nyd nu din frihed ved og hold op med at tænke på du er arbejdsløs
det er ikke sundt at gå at tænke på hele tiden, find dig en hobby måkse

For meget! HJTT
Der findes ganske enkelt IKKE fire jobs man kan søge om ugen, så simpelt er det. Jeg søger dog ikke selv, fordi jeg er sygemeldt pga stress. Og hvorfor er det lige flere og flere bliver det? Ja det er nok fordi det hele kører ad helvedes til!

Virksomhederne SKRIGER på arbejdskraft! Hvor henne? På Månen eller hva? For jeg har ikke opdaget det endnu, jeg har nemlig også selv søgt jobs for ikke så længe siden. Nej mange af dem eksisterer vel ikke, eller også er det sådan noget med to timer om ugen her, og en halv time om måneden der, og hver anden lørdag fra 18 til 23. Og man skal godt nok være heldig hvis man lige kan få alle de her restejobs, så det hele passer sammen, for får man kun et eller to er det jo absolut ingen løsning, så trækker de det jo bare fra i kontanthjælp, og ikke om jeg vil gøre mig selv til grin på den måde, og arbejde gratis! Desuden er det altså ikke alle der har psyken til at bare kører på 14 forskellige steder, fra morgen til aften. Ærgerligt med sandt, desværre, og jeg har ikke tænkt mig at blive kørt helt ned af sådan noget igen.

Desuden bliver man behandlet som lort mange steder. Folk kan sige hvad de vil, jeg er efterhånden så sur over det. Det er ikke de arbejdsløse der er noget galt med, langt fra faktisk, det er arbejdspladserne, og hele systemet! Så alle jer hellige mennesker med job, brok i jer bare over de arbejdsløse, den eneste grund til i gør det er ren og skær uvidenhed, fordi i ikke kan sætte jer ind i andres situation, og måske bare var heldige at få et job i kan klare.

Hvor mange ansøgninger tror i lige virksomhederne få hver eneste dag? De kyler rundt med dem, og tørrer røv i dem, for de læser dem i hvert fald ikke. Det der er galt er simpelthen at der er ALT for mange ansøgere, de kan vælge og vrage mellem. Hvis din venstre fortand sidder lidt skævt, så er du den første til at blive vraget. Du skal være stabil, social, kunne fungere med smil og grin i det mest stressede miljø (om så der sprænger en atombombe i nærheden skal du bare sidde og grine), fleksibel og kunne tage overarbejde og weekendarbejde konstant, BRÆNDE for dit arbejde (om så det er lokumsrensning), være 30 år og have 40 års erfaring, du skal have kørekort, være villig til at tage fra KBH til Jylland tre gange om dagen, være snakkende og lyttende osv... Og hvad så hvis der lige er EN af de ting, der ikke passer på en? Det er nok svært at tro, men jeg siger faktisk ikke ret meget, og af den latterlige grund er jeg faktisk blevet valgt fra. Jamen helt ærlig! Så er det da vist deres egen skyld hvis de ikke kan finde nogen! Men det er jo så SYND for virksomhederne! *snøft*

Der er skam ingen der skal tro det er ren og skær sjov at være arbejdsløs. Man har ingen penge, kommunen render i røven og sparker rundt med en hele tiden, og alle folk tror man er den mest dovne sofaæder, der sidder og griner af det hele til seriezonen med en pose chips i hånden. Jeg ville da så gerne have et godt job, jeg kunne holde ud. Men arbejdet bærer jo lønnen i sig selv. Ja hold da helt op, min eventuelle glæde over et arbejde betaler altså hverken min mad eller husleje, hvis det var så simpelt, tror jeg de færreste havde brokket sig over noget.

send dem alligevel send dem
send alligevel 4 jobs om ugen, tilsidst får arbejdsgiverne nok og klager, så bliver det stoppet

Tak ! Q53
Jeg vil sige til jer der allerede har skrevet et svar på mit indlæg. Det var godt at høre man ikke står alene med det. Det er fuldstændigt rigtigt vi arbejdsløse bliver betragtet som dovne, men det er ihvertfald ikke rigtigt. For gang på gang håber man, at nu er jobbet der, selvom om håbene svinder ind lidt efter lidt. Tak endnu engang, men håber selvfølgelig flere får lyst at skrive.

Hilsen
Q53[:)]

endnu oftere skyldes de falske jobannoncer Læser
at virksomheden vil give konkurrenten indtryk af ekspansion. Ingen gider alligevel tage stakken af ansøgere frem efter 6 mdr. - jeg har set det så tit.

Godt at høre. 55+
Nej, hvor blev jeg glad for dit indlæg. Hvor er det godt at høre andre har det ligesom mig. Det lettede rigtig nok. For sådan som du føler, kan jeg tydeligvis nikke genkendende til hos mig selv.[:)]

JA send også have nissen
nogen til hjorten fjoden rygklapperen og alle de arender idioter[:(][:(][:(][:(][:(][:(][:(]. når jeg selv bliver fyret. for det gør jeg til jul. så vel jeg gøre det

Ja det er sgu en hetz Ulla badulla
Jeg har selv som salgassistent (hvor der ellers skulle være gode jobchancer) gået mere eller mindre arbejdsløs siden jeg blev udlært i 2002. Der har være enkelte andre ufaglære jobs - oftest som deltid.

Nu er jeg efterhånden blevet syg af det, fordi jeg har haft røvjobs hvor det støvede så meget at når man pudsede næsen var snotten sort! Jeg kan ikke trække været ordenligt det føles som om jeg bliver kvalt, får kvalme, og 5 dage om ugen kaster jeg op om morgenen!

Men jeg er trods sygdom også ved at give op overfor hele systemet og må lægge mig til at dø såfremt mit forsørgelsgrundlag fratages mig, grundet manglende deltagelse i aktivering-lort...

Ja jeg forstår sgu godt dem som er røvtrætte af det hele som ledig...! Men der ER altså ikke de jobs de råber op om i medierne.

Fx på mit CV på jobnet, blev det foreslået at jeg søgte som handicaphjælper i jylland - og jeg bor på Sjælland! Hva hulen...

ta det take it
ta det, du må ikke sige nej.

men hvem siger du kan finde ud af det når du møder op første dag ?;-) så bliver du sikkert hurtigt fyret igen, også finder de en ny ledig som er naboen til dem

Jamen.. anonymQ
jeg har det fuldstændig som dig.
Jeg har aldrig haft så meget stress, som efter jeg blev arbejdsløs.
Får helt ondt i maven, når posten kommer. Altid spændende at se, hvad a-kassen nu har fundet på.
Min fagforening er lige så træt af en vis hr.hjort, som jeg selv er.
De bliver også selv tjekket i hoved og røv, så hjorten er sikker på, at de ledige bliver generet nok.
Måske det hænger sammen med, den rekord store depression der er blandt danskere i øjeblikket.
Min kontaktperson i fagforeningen, har fortalt mig, at de har en masse medarbejdere, der er sygemeldt med stress i øjeblikket. I wonder why. ??

Jeg har fået lov til, at tage en ny uddannelse på dagpenge.
Det var den eneste måde, jeg kunne se en udvej ud af min ledighed.
Men som tiderne er i øjeblikket, bliver hundredevis af mennesker fyret, fra den branche jeg er ved at uddanne mig til.
Så synes godt nok det ser sort ud.

Og nej, der er ikke alle de jobs, som det umiddelbart ser ud til.

Det er ikke godt. Q53
Nej ! Job er der ikke nok af, men det kan de høje herrer ikke finde ud af. Jo, de kan nok godt,men vil ikke. Jeg har skrevet til Hr. Hjort flere gange bare for at komme af med mine frustrationer. Fik svar, at der var job at få, så jeg sendte en uopfordret ansøgning til ham, og fik svar tilbage, at der desværre ikke var nogen job ledig. Sådan er det.

Jeg har det efterhånden også skidt, for hvordan skal fremtiden forme sig. Det fylder virkelig meget i min hverdag. Prøver på at glemme det, og få det bedste ud af det, men det er meget meget svært.

Hilsen Q53

ligesom dig mandy2
Jeg har det på samme måde som i andre, er også uden job og undre mig, når de siger i nyhederne at Danmark mangler arbejdskraft, hallooo hva´med at tag os som ER ledige, men nej lad os få polakerne herop. Og alt deres fis med at søge 4 job om ugen, hallooo hva´med at vågn op og snus lidt til virkeligheden, de job er der ikke, men rart at høre jeg ikke er den eneste

Hvad skal man Q53
Nej, jeg ved heller ikke hvad man skal gøre, for at de vågner op til den virkelige verden. Jobbene er der ihvertfald ikke, uanset hvad de himler op om ovre på "Borgen" Men det lyder jo så flot så flot, når de siger der er arbejde nok til alle. Jeg har 3 gange skrevet til Hr. Hjort og spurgt HVOR er de job. Det kan han ikke svare på[:(] De er s.. så kloge alle dem der bader sig i "popularitet" eller tror de er det. Bvvaar!! Det er ikke til at holde ud at høre på. Men vi må jo bare prøve at finde de mindst 4 job om ugen. Mine ansøgninger ligger ihvertfald sort på hvidt i en bunke ved siden af mig, og alle svarene man får, selvom det forståeligt nok ikke er alle der svarer. Arbejdsgiverne er jo lige så trætte af det som vi arbejdsløse er. Jeg har ellers aldrig prøvet at være arbejdsløs før. Men jeg skal lige love for jeg har prøvet det nu, hvad alt det indebærer[:|]

Faldt lige mand54
Jeg faldt lige over dit indlæg, og synes det er dejligt, der er andre end mig med disse problemer. Jeg hører også til den kategori, der har arbejdet lige til en dag mit firma gik neden om og hjem. Uddannelse Hmm. Nej det ligger det lidt tungt med. Så tak for dit indlæg.

Hilsen
mand54[:)]

Du har ret 52 k.
Der findes ikke alle de jobs, vores politikere "praler" af. I hvertfald ikke nogen, der passer til folk uden udannelse, eller med kortere uddannelser. Og så har det vel også noget at sige vi er kommet over 50+.
Man bliver stresset og syg, mine dagpenge rækker snart ikke længere, og så er der bistanden tilbage og den kan jeg ikke få inden jeg har brugt mine sparepenge. Min samlever er førtidspensionist på mellemste sats, så han kan ikke forsørge os.
Jeg har også skrevet til diverse politikere, men de gider ikke svare.

Kender I denne? Q53
Kender I forøvrigt denne side: check-jobnet.dk? Der får den kære Hr. Hjort rigtignok tørt på. Der er gjort beregnigner, hvis det helt umulige skulle ske, at alle kommer i arbejde, så blir der rigtigt mange arbejdsløse på det grundlag. Læs selv?

Hilsen
Q53

utopi silverfoxdk
De bliver ved med at råbe og skråle om at der er arbejde til alt og alle i Danmark.
Men som du selv gør opmærksomt på i dit indlæg er der bare ikke mange ud over hr.hjort og regeringen som kan finde alle de job de taler om!
Som der jo også bliver nævnt i en besvarelse er der mange job-annoncer som er *fake* og som kun bruges som billig reklame for at det skal se godt ud for et firma.

Hvis man ser på jobnet er der ikke mange stillinger der:
Antal jobannoncer:
7.646

Antal stillinger:
11.359
det er ikke mange som står der efter som der er en *uhyggelig* mangel på arbejdskraft!
Hvis man tager tiden og bladre igennem de forskellige job portaler er det tit de samme stillinge som går igen, og ja man må godt søge arbejdskraft flere steder [:)]
Undre mig bare at som skrevet er med manglen på arbejdskraft og 113.000 ledige, skulle det jo bare være nødvendig for en arbejdsgiver at ringe til job centeret og få en arbejdstager derfra pronto?
Det skulle ikke være nødvendigt med *opsøgende jobsøgning og uopfordret ansøgninger* i samfundet som det er efter hr.hjorts udsagn, slet ikke at man skal søge 4 stilliger som rent ud sagt kun er til gene for firma samt ikke mindst den arbejdsløse.

men tro på at alle som er inde under den med 4 jobs om ugen er det 90% som har problemer med at for opfyldt kvoten! her måtte EU gerne træde ind og lave nedskæring på kvoten [;)]

held og lykke med jobsøgning

silverfoxdk