Hej Carmen

Hej Carmen Mario
Jeg er startet op i liste 4. Bare så du ved det :0)

intern snak mialand
hehe :0)
Godt så, liste 4. Kigger lige på det

damn djdaddy
køre det stadig det er da vildt..

Okey Dokey :o) carmenfreya
Kigger på det i eftermiddag

Fortsat god dag til jer alle

Kærlig hilsen
Carmen

Hva´? Ursula
øøøhhh? Er man blevet meget intern herinde på Solen ? Hvad er liste 4 om man må spørge ?? :0)

hejsa djdaddy
for 3 mdr ell 4 siden var vi nogen der gik i krig med at finde ud af hvor mange medlemmer der er her på solen..

Du kan se projektet carmenfreya
Her: http://home.no/solstraalen

Der er en underside med samtlige profil tråde på SOl

Kærlig hilsen
Carmen

nå på den måde Ursula
det var da ellers noget af et projekt :0)

Ja det er vokset ;o) carmenfreya
Tror ikke nogen havde tænkt at det skulle drives så vidt, men det sker ofte for mig at jeg får startet på noget, uden at tænke tanken til ende ;o) Og så er jeg sådan indrette at er noget startet, så skal der meget til før jeg opgiver.

Jeg er dog klar over at dette vil aldrig nogen sinde blive fuldkomment, for der kommer hele tiden nye profiler til, og på forunderlig vis, så dukker der også til stadighed gamle profiler op som har ligget hengemt uden at være brugt.

Men det mest forunderlige er at det der startede som et uskyldigt spørgsmål, har kunnet bære henved 7 halv og hel fyldte tråde, UDEN negative og ødelæggende indlæg, det må velnæsten være rekord her på SOL. Så det alene fortjener da et stort bifald :o)

At man så kunne synes at det var 1000 fold nememre for SOL selv at lave et system som automatisk registrerede alle profiler i sådan en liste, er noget andet. jeg sidder jo og laver det hele manuelt - dog nu kan jeg blot kopiere, klippe og klistre hvor jeg i starten skrev koderne fra bunden af.

Havde jeg så ikke haft en formidabel søn med tjek på den slags, som i løbet af 0,5 fik omdannet ca 2500 profilnavne fra en liste i word til html ja så havde det aldrig gået.

Til gengæld har dette kunnet samle mange solbrugere om noget fælles frivilligt for sjov og det er da ikke så ringe endda.

Men ja - alt i alt et stort projekt, sat i gang af en kvinde ( mig ) som til tider ikke er rigtig vel forvaret ;o) Men hun har det sjovt med det og håber og tror at andre også har nydt godt af det- trods alt

Kærlig hilsen
Carmen