Hej Martina

Hej Martina Skillevejen
Kære Martina

Jeg synes, at livet for mit vedkommende står ved en skillevej:
Jeg har mødt en mand, som jeg, efter at have sagt farvel, har fundet ud af, at jeg rigtig godt kan lide ham. Og jeg er villig til at kæmpe for at få ham tilbage.
Jeg føler mig stærkt forbundet til ham og føler, at vi ville kunne få meget godt sammen.

Hvad ser du der? Er det kampen værd?

Jobmæssigt er der også en skillevej. Jeg er glad for mit nuværende job, men fagligt mangler jeg udfordring og det miljø, som jeg er uddannet i. Jeg overvejer et skift til TV, men kan ikke vurdere, om timingen er den rette?

Lad mig gerne høre, hvad du ser.

Er født i Silkeborg kl. 9.56 4. september 74.

Hilsen
skillevejen

Svar til Skillevejen, martinaaugustinova
Kære Skillevejen,
Du har al den styrke, der er nødvendig til at kæmpe for det du ønsker. Men det ser ud til, at den mand tu taler er kommet videre. Han har ikke længere de samme tanker og følelser. Du kan ikke få ham ”tilbage” som han var, men du kan prøve at starte helt forfra.

Men hensyn til jobbet – selv om der er for lidt ”dynamik” i luften i øjeblikket til et jobskift, så ligger der alligevel rigtig gode muligheder rent karrieremæsssigt.
Der meget der tyder på, at dit nuværende job kan blive mere spændende og at du får chancen til at vise hvad du kan, du får også flere udfordringer. Tiden er inde til at undersøge dine muligheder i dit nuværende job og få det bedste ud af det. De sætter rigtig meget pris på.

Held og lykke,
Martina