Hej sol

Hej sol sendero
Jeg er gået fra min kæreste for et par år siden. Min datter er så blevet boende ved moren og nu vil vi gerne ha' at hun flytter hjem til mig.
Det er sådan set nemt nok, bare en flytte anmeldelse. Men moren til min datter er bange for hun mister en masse tilskud, hun har en dreng fra et tidligere forhold.
Som jeg kan se mister hun børnepenge fra mig hver måned, mister hun noget i boligsikring.? Børnepenge hver 3 måned overgår vel til mig, eller kan vi fortsat lade dem blive udbetalt til hende.? Vi plejer at ha et nogenlunde samarbejde og vil bare gerne løse det her i ro mag.
Håner der er en der kan hjælpe..

Hun mister alle de tilskud der vedkommer din datte tilde,
Dernæst får hun et børnefradrag mindre, når boligsikringern skal udregnes, men det er ikke sikkert, det kommer til betyde en ændring. Det skal hun tale med boligsikringskontoret om.

Familieydelsen vil overgår til dig og samtidig vil i score lidt - det er vist 900 kr. man får som ekstraordinært tilskud - det man får uanset antallet af børn. Det får I så begge to nu, når i begge har børn. Det er smartest selv at flytte rundt på pengene. Hun skal betale bidrag til din datter.

som enlig mor rawlins
hej- hvis i vil løse det hele i ro og mag er der jo ikke de store problemer.
men hvis din datter flytter sin adr. til dig får du børnepengene, men dem kan du jo dele med din x hvis du har lyst. ? du skal selvfølgelig ikke betale bidrag til din x, men hvis din datter skal bo fuldtid (mest) hos dig er det vel osse dig der overtager ansvaret for de udgiter der er til pasning og fritidsordninger ? er det det, er det mest rimelige at hun betaler bidrag til dig og at du får børnepengene.
Du skal se på det, som man ser på det, når det gælder en enlig mor, du skal behandles på samme måde, som enlig far.