Helle klar og tydelig

Helle klar og tydelig Mister Mugge
Helle Thorning er så klar og tydelig i hendes retorik, at dem inde på Bunkeren må misunde hendes talegaver og selvsikre fremtoning. Hun har klart potentiale til en statsministerpost.

Dansk og dejlig hæ hæ
Ironi når det er bedst

dumme svar frabedes Mister Mugge
total mangel på seriøsitet fra hæ hædet minder om Helle fister løgsovs
også total mangel på seriøsitet

Fine ord er intet værd. Holger
Det vildleder blot folk.

Tomme ord fra Helle kaiogkaren
iøvrigt tror jeg aldrig hun har været socialdemokrat. Desværre er der mange der overser at "det offentliges gæld" er 450.000.000.000.-. Nationalbankdirektøren advarede for nyligt mod vort overforbrug, der ikke er skabt af produktion, men af "friværdier".

Hun er TRUMP
en magtsyg, kold og beregnende kælling, der desværre overbeviste nogle socialdemokratiske medlemmer om hendes egen fortræffelighed.
Hun er uden noge form for politisk intilligens, men et redskab i hendes svigerfars hænder. (Tidl. engelsk soc. politiker).

ja ja ,hun eriksen
er klar til at pantsætte Danmark for at få statsminister posten. Husk: Socialdemokraterne har jo altid givet pengene ud før de er kommet ind!!!

Socialdemokratiets politik er uændret Kong Hans
Socialdemokratiets politik er klar og tydelig som de sidste 40år , konstant stigende krav samt stigende skatter og afgifter på alt, til den arbejdende del af befolkningen, så jo Helle er meget klar.

Helle er en flot pige aborten
Hun er absolut soc. dygtigste leder nogensinde.

Men desværre når hun kun Anders F. til anklerne

70års socialdemokratisk indoktrinering er slut. Kong Hans
Du har sikkert ikke opdaget det: At der er et større holdningsskift på vej, hvor der gøres op med 70års socialdemokratisk indoktrinering:

VI SOCIALDEMOKRTER ALENE VIDE HVORDAN VELFÆRDEN I DANMARK SKAL BEVARES OG UDEN SOCIALDEMOKRATIET HAVDE VI LIGGET OG SOVET PÅ GADERNE...

I lande som vi udmærket kan sammenligne os i med i Europa hvor der ikke har været sociale regeringer på samme måde som herhjemme, der kan vi alligevel måle hinanden på samme samfundsstandarder, hospitaler uddannnelse osv. , det er en Europæisk socialprofil som er og ligger i den Europæiske/kaukasiske race, og socialdemokratiet er ikke nogen garant for det i DK, men socialdemokratiet er garant for konstant stigende skatter og afgifter igennem alle årene de har haft regeringsmagten.

Holdningsskiftet i deres skatteoplæg er som vinden blæser, for få måneder siden sagde de begge det stikmodsatte!