HELLE T. SCHMIDT.

HELLE T. SCHMIDT. hafna
Når jeg ser overnævnte person, og kigger i hendes øjne, så er der noget galt, de er utroværdige,og beviset kom jo for et dage siden.Hun holdt jo ikke, hvad hun fortalte hele befolkningen her i landet op til formandspost valget.Hun burde skamme sig!!

Troværdig politiker - Helle Thorning S. Tove
Peronligt holder jeg mest af at vore politikere er troværdige.
Holde fast i en udtalelse, blot for at tækkes nogen eller være stædig, er ikke værdigt, uanset politisk tilfhørsforhold.
Til december når Velfærdskommissionen kommer med deres rapport, vil du få kendskab til, at den forandring socialdemokraterne er på vej med, er på rette vej.
Se på vores opdeling i samfundet de første 30 år, går vi i skole og uddanner os, de næste 30 arbejder vi, og de sidste 30 vil more os for statens penge sammen med egne opsparede. Vær glad for den tid der er gået, der er tid til forandring, intet samfund har råd til at forsørge så mange i så mange år.

okay men eriksen
Det har hun jo også vidst dengang hun udtalte sig første gang ikke ? så hvoffor ændre det nu? jeg tror jeg ved hvorfor !!

Hun lyser langt væk af utroværdighed sj jensen
Gucci Helle,det er hvad hun er.
Knapt havde hun sat sig i formandsstolen,før hun begyndte at lyve.
Hun er sgu mere konservativ end Bendt Bendtsen.

Hun er klam palmer
Hun er både falsk og klam. En rigtig øjentjener, der intet middel syer for at få en indflydelse, som hun ingen evner har til.
Gud ved hvornår socialdemokraterne vågner op inden katastrofen indtræffer, hvor hun har sat alt til.

utroværdig?? silla
nu er der ikke så mange politikkere der er troværdige...

Hun er ikke min kop the 1-2-3
... men jeg synes ikke at hendes troværdighed adskiller sig væsentligt fra andre politikeres. Tag fx. Fogh og Co. begge regeringspartier har ALTID ville afskaffe efterlønsordningen ........... men hvad har de gjort ? de tør jo ikke - men dækker sig ind under at velfærdskommisionen skal komme med et udspil. Alle ved at velfærdskommisionen vil sige at efterlønnen skal afskaffes og så kan Fogh og Co. slippe for at tage ansvaret...... mage til vælgerleflen skal man godt nok lede længe efter!

1-2-3

Bare nu ikke....... rosalilje
..Nilirai læser det her, det lige vand på hans mølle *G*

Men du har ret - hun har gjort det samme som alle andre politikere gør, nemlig at sige et - mene noget andet og gøre noget helt tredje.

Med andre ord : hun udskiller sig ikke væsentligt fra flokken (desværre kun)

Hun er super dejlig c",) simon-says
Skøøøøøøøøøøøøøønnnnnnnnn

Helle Thorning-Schmidt. Bindestreg TAK! Turbo Snegl
En den bindestreg så svær at taste!!!