Helle Thorning-Smidt

Helle Thorning-Smidt kaiogkaren
blev valgt som blikfang for Socialdemokratiet. Det er idag vigtigt for en politiker at have TV-tække, fremfor politik. Socialdemokratiet var oprindeligt et arbejderparti, og jeg var aktiv i næsten 30 år. Idag er jeg medlem af Dansk Folkeparti, der har overtaget mange tidl. socialdemokrater. Men læg mærke til det: TV-tække er vigtigere end partiprogrammet.

socialdemopkratiets skattepolitik er altid "ny" Kong Hans
Socialdemokratiets skattepolitik er altid "ny" , De har altid nye afgifter og skatter i kufferten, uanset parti formand/kvinde, deres nye tiltag af nye skatter og afgifter kan I læse her:

En regn af nye afgifter og skatter til skatteyderne, det første socialdemokratiet vil gøre efter et valg er at ophæve skattestoppet.

Dette vil medføre at hele landets husejere vil få et voldsomt smæk på ejendomsværdibeskatningen pga. de generelle ejendomsstigninger og disse vil udløse fuld ejendomsværdibeskatning,det vil medføre at hvis dit hus er steget fra f.eks. 1million til 2millioner, tja så bliver din fremtidige beskatning i ejendomsvætrdibeskatningen fordoblet.

Og dem som ikke ejer et hus vil mærke det på arbejdsbeskatningen , grønneafgifter, vejskatter, afgifter på indkøbsposer, øl, vin, kaffe sukker, afgifter på træpiller til stokeranlæg osv..

Socialdemokratiet har vist det hele vejen gennem alle årene, socialdemokratiet kender ikke til beskedenhed når det er folkets surt tjente penge som det handler om!

HUSK DETTE NÅR STEMMESEDLEN skal udfyldes.Det første socialdemokratiet gør er at ophæve skattestoppet, det er der to grunde til:

1 For at lave et nyt skattestop skal det det bestående ophæves før et NYT kan indføres, OG i det NYE skattestop kommer husejerne til at fortsætte med at betale ejendomsværdiskat, dvs. at samtlige ejendomsstigninger bliver beskattet FULDT ud.

2 socialdemokratiet vil slet ikke holde skatten i ro, eller afgifterne, alle de grønneafgifter(disse penge er aldrig brugt på grøn tankegang), og når eller hvis CHEF skattespekulanten Mogens Lykketoft får hans afgiftspolitik igennem , vil scenariet beskrevet ovenfor træde i fuld kraft.

Misundeligheds skattepolitikken og laveste fællesnævner træder igen ind og mistriver det danske samfund.Tak fordi du læste med. Kong Hans

KOK Kong Hans
Du har så sandelig ret i dit udsagn om tv og pr. Helle er en flot pige, mens parti politikken er modbydelig, se bare pinsepakken, den burde have heddet "pinepakken"

Venligst Kong Hans

Til gengæld abcd&e
Ville HTS aldrig købe en kopi Gucchi.... Der ville simpelt hen ikke være prestige og snobberi nok i en kopi, så der forlanges den ægte vare!

Det siger du Helle Thorning-Smidt
men jeg kan slå Anders Fogh Rasmussen. Watch me!!