Helle Thorning svigter os.

Helle Thorning svigter os. Professionel
Hun gør nu alt for, at blive regeringens støtteparti, men samtidig sælger hun ud af, hvad almindelige lønmodtager- og offentligansatteinteresser er. De udvidede Eu beføjelser kan kun have interesser for det private erhvervsliv.

Hun ved jo godt hvad der er klogest Holger
og vælger det.

Jeg mener, at du tager fejl modild
Hun svigter ikke, som jeg ser det. Det er trods alt et socialdemokratisk projekt fra starten af.:)Hun viderefører blot den holdning. At det bliver et svigt i forhold til almindelige lønmodtagere, er der ingen tvivl om, da det af uransagelige årsager ikke er lykkes, at sætte et socialdemokratisk fingeraftryk på traktaterne i forhold til økonomi. EU er blevet tilpasset storkapitalen, som faktisk er den, der har sat det største fingeraftryk i alle traktaterne. V.H. Modild

Svigter på Foghs betingelser Professionel
Jeg mener , at traktaten burde til folkeafstemning og jeg mener, at socialdemokratiet dummer sig ved at tilslutte sig , at den ikke skal. Hendes vælgere vil opleve, at de bliver tilsidesat i denne vigtige beslutning. Især når vi tænker på, at det kun er ca. halvdelen , der har stemt for Danmarks deltagelse i EU nogensinde. Socialdemokratiet bør finde sig selv, istedet for at være logrende skødehund ligesom Pia Kjærsgaard. Hvis det viser sig, at være en skandale, at vi siger ja uden afstemning, kan de borgerlige endnu engang bruge soc.dem som prugelknappe. Hvorfor frygter de en folkeafstemning?

Ok, ja det modild
er jeg enig med dig i. Det er enten en folkeafstemning, eller det sædvanlige røvrenderi af befolkningen. Men med tiden vil det gå op for flere.:) Da er det blot for sent. V.H. Modild

DF svigter os helle T er god
De lyver og lyver hvem er dumme nok til at stemme lortet ind??? Se her: http://politiken.dk/politik/article445603.ece

Gu lyver de, Professionel
Men Helle er naiv, når hun tror, at Anders Fogh vil lege med hende. Hun bliver kasseret i samme øjeblik Pia Kjærsgaard er parat igen til, at tyrranisere os danskere og gøre uligheden større. Jeg er så ked af at socialdemokratiet ikke har kunnet finde en bedre statsministerkandidat, en hende, en med pondus. En der kan stå fast på hvad soc. dem står for. Jeg har en fornemmelse af, at soc. dem. bare bliver den samme gang liberalistiske shit, hvis soc.dem kommer til magten. Ingen ved hvad de står for.

Nej DF kan man stole på Holger
Det er en af grundene til deres succes.

Angst, ! ikke professionel
Grunden er "angsten" for alt og alle (de andre)

Nej DF er både rolige, gæstfri, udadvendte osv. Holger
Hvad er der at være bange for?

Hvilken succes? Professionel
Come on det er da ikke en succes, at få 13 % af stemmerne. Holger du er bare en hjernevasket DF nikkedukke. Du kan da ikke forsvare den totalitære stat de vil indrette, hvor vi skal marchere efter Dannebro, Forgude Pia Kjærsgaard og gå ind for at behandle og anmelde hinanden på den mest ondskabsfulde måde.

Det er dig der anmelder falske udsagn Holger
om den netop demokratisk valgte regering.

Du beskriver Rusland under kommunismen Holger
stik modsat dagens velfærds-Danmark

Propaganda igen Professionel
Eller skriver du bare noget for, at skrive noget

89 medlemmer er 1 for lidt Professionel
i den siddende regering som nu løber fra sine valgløfter om flygtninge ud af lejre, om højere børnecheck. Oppositionen sagde, at der ikke var plads til både skattelettelse og velfærd, så regeringen kom til magten ved at lyve.

Ja, du får svar som fortjent. Holger
!!!

Nej oppositionen har løjet Holger
Der er netop plds til både lavere skat og velfærd. Der har aldrig været flere penge i folks lommer.

Hvorfor bliver velfærd afskaffet, de løj Professionel
Vismændene advarede før valget, men anders Fogh sagde, at danskerne ikke skulle høre på dem. Men på ham.

Holger, opfør dig menneskeligt. Professionel
???

Det er klart Holger
Regeringens dygtige samarbejdspartner, DF, og socialdemokratiet forsøger netop nu at enes om væsentligt større timelønninger til de lavestlønnede.

Hvem prøver du, at lyve for Professionel
DF har aldrig været dygtige. De har bare været medløbere fordi de troede, at de kunne få magten på den måde. Velfærden er blevet væsentligt forringet mens DF har givet stemmer til regeringspartierne. DF tror på hurtigt valg og at socialdemokraterne vil vinde, så vil de sidde på samme måde som i sidste valgperiode og tage æren for det gode og lade de andre tage æren for det dårlige. Et rigtigt snylterparti.

Fælger du slet ikke med tiden? Holger
Se dog i nyhederne og læs selv om DFs forsøg på at få socialdemokratiet med til at hæve lønnen væsentligt for de lavestlønnede. Nok er de beskedne i DF og praler ikke af noget, men det er da i hovednyhederne i dag.

Tro du bare på det Professionel
Historien vil vise noget andet, vent og se

Det er allerede historie Holger
Den mest succesfulde.

Sandheden er ilde hørt Professionel
Roger over

Til lykke med det! Holger.
Så blev du lidt klogere.