Helst drenge

Helst drenge Karen
Jeg har ladet mig fortælle, at hvis man helst vil have drenge, skal man måle temperatur samt at have den ind bagfra. Er det sandt?

Mvh Karen

Termometermetoden Christian
Hvis du helst vil have drenge, kan du nøjes med at måle temperaturen i skeden. Du skal blot benytte et godt termometer - held og lykke!

Dyb skede Simon
Det er sandt. Du går i hundestilling i sengen eller, hvor det nu er, du ønsker konceptionen gennemført, varmer termometret op i skeden. Det er nok klogt at benytte et digitaltermometer med ledning, så du kan se, hvornår de famøse 32,8 er nået. Herefter giver du hanhunden besked på at bestige. Ejakulationen skal ske i dyb skede!

Held og lykke med projektet.

Simon

hvordan man får drenge lovence
der er ingen metoder du kan gøre eller noget lign der gør om du får en dreng eller pige,ej heller at han skal komme dubt i din skede. Det er og bliver mandens sædcelle der afgør hvad det bliver, og det er videnskabeligt bevist og testet. For hvis det med at komme dybt i skeden skulle passe, så skulle jeg have haft en søn i dag og det har jeg ikke. derimod har jeg en dejlig pige,og en mere på vej, og hvad det så bliver det finder vi jo ud af den dag jeg føder.