helt ærligt - er du lykkelig ?

helt ærligt - er du lykkelig ? carunse
jeg ser i flere statistikker at danskerne er de lykkeligeste mennesker , men er du - helt ærligt ?
jeg spørger fordi at jeg enten er en omvandrende psykolog eller tossamagnet , jeg ved det ikke selv .
ikke længe efter jeg møder nye mennesker , fortæller de om deres problemer , og det ser simpelthen ud til at alle har problemer ,
dårligt ægteskab , dårligt arbejde , arbejdsklima , kærestesorger osv.osv . er jeg virkelig den eneste der fakttisk er ganske godt tilfreds med tilværelsen på godt og ondt , ja jeg er faktisk ret lykkelig selv . jeg tænker tit på om folk ikke ved at man igennem livet får små/store hak i tuden og at det simpelthen er en del af livet .
rejs jer og gør noget ved problemerne før de er vokser jer over hovedet ... vi har kun et liv , så lev det .....

Hvis vi var lykkelige, ville vi ikke brokke os så meget simon-says
Glimrende indlæg til debat, du har skrevet, for hvad er lykkelig?

*FB*

lykkelig djdaddy
ja ja da men det er piller der gør mig lykkelig

lykkelig mee&my
lykke kan jo være mange ting , men det handler vel i bund og grund om at være tilfreds med sig selv for derigennem har man også mere overskud til andre mennesker .
selv løser jeg de ting som opstår , og tager dem ikke som problemer , men som forhindringer der skal beabejdes . tro ikke mit liv altid er en dans på roser - der er da også torne, men jeg ser det helt ærligt som en charme med udfordringer og som noget man bliver stærkere af når det er løst , hvad gør i ?

Kulturelt rimtursen
Jeg tror det er noget kulturelt at danskerne deler deres bekymringer og privatliv med andre. Denne forskel er noget jeg har lagt meget mærke til efter jeg er flyttet til udlandet. Folk er ikke mere lykkelige her, men de snakker ikke om det. For eksempel blev to af vores nære venner hernede skilt for et stykke tid siden og vi fandt faktisk ikke ud af det før de annoncerede det og bad om hjælp til flytning.

Måske er det det som gør os mere lykkelige? At vi får snakket ud? :)

Jeg tror gerne på, at danskerne er mere lykkelige, men man skal nok udenfor landet og opholde sig et stykke tid i andre lande for at kunne mærke forskellen.

Vi burde alle være lykkelige Anonym
Jeg kan ikke blære mig med at være et lykkeligt menneske, for der er så meget i mit liv som mangler at det gør mig trist. På den anden side er der meget at være taknemlig for. F.eks fungerer Dk så godt i forhold til alle andre lande i verden, at vi mangler arbejdsløse. Vi har ingen naturkatastrofer, vi har mange penge og uddannelsesmuligheder osv.. Måske har vi det simpelthen bare så godt i Danmark at vi burde være taknemlige og "lykkelige". Vi kan næsten få lige hvad vi vil ha', og det tager vi for givet og græder over pengebesvær og kærestesorger. Prøv at sammenlign Dk med hvilket som helst andet land og se så hvor godt vi har det.
Desuden tror jeg ikke man kan være lykkelig gennem længere perioder, men kun finde lykken i øjeblikke, da den følelse nok er den mest skrøbelige der findes.
Må i allesammen finde den.

Lykke kan være mange ting, tuuret
men du kan læse om lykke her?:

FREE DOWNLOAD:

http://www.twth.org/The_Way_to_Happiness_Free_eBook.htm

PÅ DANSK:

http://twth.org/eb/?id=19219w

Jeg er ikke susanne.larsen
ulykkelig - og jeg har da perioder hvor lykken er helt klart dominerende :-)

Jeg vil nærmere betagne migselv, som tilfreds....

til kontormus carunse
tillykke med dit liv ;0) har lige læst din profil og du lyder som et dejligt menneske . du ved at selvom slemme ting kan ramme ser du alligevel positivt på mange ting..... dejligt .

jamen Mange Tak susanne.larsen
når bare jeg er forberedt, så går det nok :-)

Ja ,Selvfølgelig @=: ) Lajla DSB JOB
Bare ikke når jeg har chattet med tumper og tosser.Jeg har et lækkert hjem hvor der er fred og skønt.Hader hjem med 8 cumputer plastikmennesker AD! Ja lykkelig er JEG.
@=: )
DSB I JOB

Kontormus lykke til dig anonym
Lykke og hav det godt som du nu kan.

En fin profil du har anonym
Tak fordi jeg måtte læse den.

Livet er ..... h.olsen
Ja Jeg er lykkelig.
Mit job er interessant, min økonomi er ok, og min venner ka' li' mig.
Jeg lever mit liv så jeg har mulighed for at ændre retning, hvis det bliver nødvendigt, på den måde holder jeg mig åben for forandringer og ser dermed på forhindringer som muligheder for at komme nye steder hen. Dermed ikke sagt at jeg ikke kan smide mig på sofaen i et anfald af selvmedlidenhed, men selvmedlidenhed er en luksus der skal nydes i godt 'selv'skab en god undskyldning for chokolade og b-film. Det vigtigste er at huske dit liv er dit ansvar. Husk du kom nøgen til verden uden løfte om at det skulle være nemt. Heldigvis kan du lære så længe du lever, så der er ingen undskyldninger.

Tak ,,jeg må lige blande mig osse anonym
Sikke et dejligt indlæg osse.Det er en fornøjelse at læse,og stof til efertanke.Tak for det.

Selvfølgelig er jeg lykkelig tunse
Jeg er lykkelig, jeg har et job jeg finder spændende, jeg har en kæreste, vi er omgivet af masser af gode venner og vi mangler ikke noget. Det kan godt være at man en gang imellem syntes at køen i Netto er for lang, vejret ikke lige passer til ens humør, men det gør jo ikke at man ikke er lykkelig. Reelt set mangler jeg intet. Så jeg tror gerne på at danskerne er et lykkeligt folk, jeg kender hvert fald mange lykkelige mennesker.
God sommer.

Ulykkelig og deprimeret.. Uheldig
Er ulykkelig og alvorlig deprimeret..

lykken er i vuggen Anonym
Hvis danskerne er det lykkeligste folkefærd så kan jeg ikke se det. Alle jeg ser i dagligdagen ser ud som om de lige har fået at vide, at de skal sendes til Libanon og gøre tjeneste. Hr og fru Suresen tæller 70%, så jeg ved ikke hvem de spørger når de laver en undersøgelse.
Folk i DK køber sig til lykke, vi forbruger os ihjel.

Men vi bliver passet på som lå vi i vuggen. Det passer en masse mennesker fint.

Lykke til!

:((( Nå for satan da!!!!!!!! Kariina+Simone
Søg venner på SOL eller www.komogvind.dk Der SPAMMER de så det BASKER!! trojanske hest orm virus og en ååbenråmaand med link .Nej bliv her på sol og skriv til venner.Held og lykke med Solsiden her...da ....Ikke?Op med humøret du kære....Hejsa.

Bingo til dig godt nok osseetgodtsvar
Dejligt indlæg. :D

Jo da ok! Pillesen Co.
Men pas nu på.

anonym q Anonym
Helt ærligt er jeg ikke lykkelig for mit liv nu. Min kæreste som jeg elsker for vildt drikker. Han kan bare ikke holde sig fra de øl. Tager han så en druk tur og jeg knalder vildt ud og alt det der, holder det i 1 måske 2 dage og den er gal igen. Jamen sødeste jeg kan nemt hygge mig uden øl. Ja men så prøv at vis mig det. Hvad er der at gøre ved ham ud over at smide ham på porten. Mit liv ville være dejligt hvis han ikke drak for vi elsker jo hinanden og han har alt det som min drømme mand skal ha men de øl kan jeg ikke tage..

selv tak h.olsen
Tak for de pæne ord.

Knus
Helene

Lykkelig...ja endelig Anonym
Jeg er meget lykkelig og jeg er gift for anden gang med jordens dejligste mand. Vi lever nemlig efter at behandle hinanden med respekt, kærlighed og ærlighed...og lever man efter det kan man klare meget sammen. Når man som os har det godt har man faktisk også kun posetivt at snakke med andre om...heldigvis

nej Anonym
nej

Fri fugl. Jacob
Fri fugl, godt/sjovt job (og har lige fået en go bonus), dejlig kæreste ingen børn (og heller ingen planer....aldrig i livet). Penge nok til rejser, mig selv, mine hobbies, go'e venner. Godt humør go' regering (det er faktisk der for at vi er så glade....;-) )


Så kan det godt være at jeg bor småt at min bil er gammel (venter på afgiftsnedsættelsen lige så længe som jehovas vidner venter på Armageddon) og jeg bor i et land beboet af hundehoveder (tyskerne kalder dem dumme dänen) og med lorte vejr og jeg ville hellere leve af at lave musik (måske hitter itsi spider en dag). Men der skal jo også være noget at drømme om.


Vh Jacob

..em meget misundelig ikke-dansker? ripeazy
Det lyder du til at være. DK er et fantastisk land at bo i, ellers ville folk som dig ikke strømme hertil.

I det store hele katiamai
Ja så er jeg lykkelig.

Jeg har en dejlig lejlighed lige i hjertet af København, nogen rigtig gode venner, der dog alle enten har børn eller er gravide (-det er et lille minus, jeg ville ønske jeg havde nogle venner der som mig ikke ville have børn), jeg er sund og rask og dem jeg holder af er det også, jeg er blevet optaget på mit studie...ect..ect... i bund og grund lykkelig.

MEN for der er et men, det med kærlighed fungere desværre ikke for mig :o(

Men så må jeg jo sætte fokus på det der gør mig lykkelig ik?
Og det er der rigtig meget der gør :oD

links til dine statistikker??? Anonym
jeg tror ikke på det

Du får ingen klagesang fra mig ;-)) sjoveren
Jeg har aldrig haft det bedre,,,, det siger ikke så lidt ;-))
Selv aftensmad har jeg fået idag, helt perfekt ;-))

Hvad er lykke? Anonym
Hvad ved jeg om danskerne generelt? Jeg har selv følt stor ulykke; men det er i og for sig ligegyldigt. Har tillært, at ikke al lykke er reel lykke. Hvor meget man end føler sig som psyokolog i en ulykkelig tilværelse: Glem det! Eller rettere sagt: GLEM DET!

Hvad er lykke? Det spørgsmål kan ikke umiddelbart besvares! Vi danskere er så ens - men så forskellige; nogle finder lykke i at være sammen; være sammen med familien etc. Jeg fandt min lykke ved at cutte båndene til familien. Ja hvad er lykke? Jeg kan ikke give et entydigt svar - kan bare sige med lykke følger glæder. Med glæde følge lykke. Lad os alle være glade og lad os alle glædes ved de små ting i hverdagen. Ikke gøre grin; bare et smil gør så meget!

Hvad er lykke? diegodildo
Har just fundet ud af hvordan man gør sig synlig, ergo indsender jeg igen efterfølgende:

Hvad ved jeg om danskerne generelt? Jeg har selv følt stor ulykke; men det er i og for sig ligegyldigt. Har tillært, at ikke al lykke er reel lykke. Hvor meget man end føler sig som psyokolog i en ulykkelig tilværelse: Glem det! Eller rettere sagt: GLEM DET!

Hvad er lykke? Det spørgsmål kan ikke umiddelbart besvares! Vi danskere er så ens - men så forskellige; nogle finder lykke i at være sammen; være sammen med familien etc. Jeg fandt min lykke ved at cutte båndene til familien. Ja hvad er lykke? Jeg kan ikke give et entydigt svar - kan bare sige med lykke følger glæder. Med glæde følge lykke. Lad os alle være glade og lad os alle glædes ved de små ting i hverdagen. Ikke gøre grin; bare et smil gør så meget!

PENGE!!! Det bette Egern
Penge... Så let kan det siges... Penge er lig med lykke, om man vil det eller ej. Der er mange der siger at penge ingenting har med lykke at gøre, men hvis vi skal være ærlige er de to ting uomtvisteligt forbundet.

Det er ikke den populærer ting at sige. Men der kan vist ikke være spørgsmål til, at de der har mange penge har en større chance for at opnå lykke. De har mulighed for at gøre de ting de vil, og dermed søge lykken.

Glad Anonym
Jeg er lykkelig fordi jeg er glad, glad for mine familie, glad for at det have godt helbredt, spiser dejlig mad og køber tøj.
(I have fun when and where in my life)

Vi er pylrede. Men også lykkelige trods alt Terminator
Vi ved det bare ikke.

Tror de fleste velfærdsborgere burde prøve at leve med undertrykkelse og fattigdom i dagligdagen.

Det er ikke et specielt dansk fænomen at brokke sig og pive.

Vi bliver bedt om det af politikere. Så kan de komme og rede os fra alt det onde.....
- Og den hopper vi så på. :-)

Jep chinc
For mig er lykke noget man skal arbejde for at bevare.

Hvordan kan man føle lykke, hvis man aldrig har oplevet ulykke?

Det er det med at to modsætninger ikke kan eksistere uden hinanden.

Og bevars, jeg har da også "problemer", men et eller andet sted bidrager alle disse problemer til min lykke.

Jeg opfatter lykke som et udslidt udtryk. Folk tror at lykke er noget der bare kommer, og så bliver det der bare. Der er ikke ret mange der har opfattet, at lykke er noget man skal arbejde for ;)

Det er bedre end at have Holger
en kebab-far eller kebab-mor.

I det mindste chinc
har størstedelen af alle danskere forstået at religion er religion, og ikke en videnskab, eller en lovgivning, som mange indvandre desværre tror.

Og jeg har det altså meget godt med, at jeg kan slippe ud af et ægteskab, hvis min mand skulle vise sig at være et dumt svin (hvilket jeg ikke kunne forestille mig).
Modsat det du hentyder til, hvor det er bedre at blive i et forhold der er godt på overfladen, men er faldet helt fra hinanden inden i....

Det er hvad der sker når man bliver ved med at dyrke religion og "guder" som en eller anden endegyldig sandhed. Så ender det hele i ulykke.

Godt jeg ikke må lide sådan en skæbne siger jeg bare....

Lykkelig pebersvend Et EGO UNGKARLEN
Sur og gnaven og jeg lugter damerne
holder sig væk fra mig som mand. *

Er en særlig griner som en hest

spiser sukker hele tiden ----.

lykkelig for mit ungekarle ego.

Jeg prøver noget nyt. Maja?
Jeg har i mange år gået og været ked over et-eller-andet som jeg ikke vidste hvad var. Nu er jeg så begyndt at acceptere mig selv, at kigge "ind" og se hvad problemet er. Jeg fandt ud af at jeg har nogle ubedækkede behov som jeg har undertrykt. Og nu hvor jeg har accepteret de behov og gjort mig selv opmærksom på dem. Føler jeg mig lykkelig.. Og det er et godt råd, til alle dem, der har det ligesom jeg havde engang. Sæt jer ned, slap af, og slap HELT af i lang tid. Mærk så inde i jer selv, hvad mangler jeg? Hvad har jeg? Hvad er jeg glad for? Hvad gør mig ked af det? Sid sådan i et stykke tid, og lyv ikke for dig selv.. Det gjorde mig LYKKELIG :)

man tager et halv pund smør, Kirsten Huttemeier og Greth...
1 pund mel, i pund sukker og 4 små æg, og rører det med 100 gram lykkepiller.

æg og sukker skal skumme, og man tager en bageform, og smører siderne og bunden med smør, derefter tilsætter man 2 pakker p piller, og sætter kagen i en kold ovn, og lader den varme til 170 grader, efter ca. 1 time i ovnen er kagen færdig, og man kan bruge den som rottefoder, de vil have et lykkeligt sexliv, og hormonerne vil rense kloaken, nøjagtig på samme måde, som vores medsøstre.