helt ærligt, hvad sker der

helt ærligt, hvad sker der kiesha
Hvad fuck er der galt med verden og alle vores skide præsidenter..
de tager sig af at lave love om ligegyldige ting såsom, sort arbejde osv. Hvad med cigaretter, alkohol og alle stoffer. Det rene lort dræber tusindvis og folk lider i dusinder fordi at det er frit på markedet at skade sig selv. Det er svært at holde op med rygning, drikning, stofmisbrug osv. hvorfor gør de det ikke ulovligt at sælge disse varer. helt ærligt. De reklamere op til flere gange om dagen med alkohol sammentidig med at folk bliver syge og nogle dør af at drikke det.. Helt ærligt.. hvor er det at det er gået galt. Præsidenter og ministre som ikke beskytter menneskeheden burde sættes af lige med det samme. og ikke noget med at der skal gå 4 år således at disse blinde mennesker skaber mere ulendighed i verden.

ja jeg har oz djdaddy
fådet nok af det hele, Træt af at blive overset i debatten..

Stop da Dutten
lige det klynkeri

Så længe TV viser voldsfilm Holger
vil den slags stoffer og vold også være på gaden.

Sort arbejde nimbuto
Sort arbejde underminerer landets økonomi og er reelt nas på resten af samfundet.

Økonomien i mange lande kaiogkaren
er fuldstændig afhængig af narkotikasalg o.s.v.

ppp kiesha
fuck debatten. det handler sgu om livet. vi er underlagt det her lort

Gat ya kiesha
jeg forstår dig. man vil gerne ud med sin mening som menneske

mening kiesha
jeg tror altså at folk laver sort arbejde fordi skatten tager så mange af vores veltjente penge. hvis ikke det på den ene måde så er det på den anden

endelig skriver du om tv kiesha
jeg er så glad for at du viser det her med tv. for tv er også kilden til meget ondt. Voldsfilm, Film med stoffer, Film med mord, Film med voldtægter. Det inspirere folk til noget meget dårligt. Påvirker folk på en negativ måde og har en slem indflydelse.

Hmm kiesha
okey

Skattetryk nimbuto
Ved at lave sort arbejde vil skattetrykket stige på resten af samfundet. Dermed kan man sige at man stjæler fra sin nabo. Når man snyder skattefar snyder man sin nabo.

Synes du eksempelvis at det er ok at Coca Cola ikke betaler skat til den danske stat af deres overskud når alle konkurrenterne betaler ?

pasSer IkKe kiesha
okey okey. men jeg er sikker på at de bilder befolkningen ind at det er sort arbejde der er skyld i dit og skyld i dat.. ved du hvad der stiger hvert år: slik, mad, drikke, buskort, husleje osv.. men sænker skatten sig..NEJ. får vi mere i løn..Nej. Det ER systemet som tager røven på os godt og grundigt. Du må ikke tag dig af at de prøver at få befolkningen til at kigge væk. Og selom hvis der ikke var sort arbejde ville de ikke sænke skatten som de jo påstår er så høj på grund af dem som laver sort arbejde. hihi

bare du ikke selv tror på det nimbuto
Du skriver nogen sjove ting, det virker meget virkelighedsfjernt. Faktum er at det koster mig penge at du ikke betaler skat at din indtjening.

Ja, for de tror fejlagtigt, at man skal være en voldelig egoist Holger
for at have det spændende.

ah ha kiesha
desværre ja. det er jo spændning, eller ihvertfald den der underlige følelse:o)