Helvede

Helvede Lost
Hvorfor skal kærligheden gøre så fandens ondt? Fra den ene dag til den anden er man ikke længere sammen...efterladt til sig selv...og har kun minderne at klynge sig til. Savnet af hende overvælder alt i min forkvaklede hverdag. Kan ikke spise, kan ikke sove og kan ikke koncentrere mig.....min livsglæde er faldet så enormt, trods det er over en måned siden vi gik fra hinanden. Hende jeg elskede mest på hele Jorden er væk og borte - ude af mit liv...det gør så forbandet ondt at jeg bliver sindssyg af at tænke på det. Og ja jeg har da prøvet at finde sammen med en anden, men det går ikke...vil aldrig være det samme. Ingen vil kunne erstatte hendes plads i mit hjerte. Kærligheden har tabt og elendigheden sejret endnu engang. Det er det rene helvede.

giv tid... icarus
kender det godt...kan bare håbe på tiden vil hele dine sår... ved det kan tage laaang tid, men ville måske også virke forkert at være ovre sin store kærlighed dagen efter.
er heldigvis selv kommet mig over min seneste fyr...han skred i marts og jeg var knust, bar hans barn og har li født, nu begynder han pludslig at skrive igen? hvad gør man?
ville gerne give min datter et kærlig hjem og en go far, men han har jo allerede bevist det ikke er ham... han har ikke været der under graviditeten el.fødslen og har svinet mig til, og nu forventer han jeg tar ham tilbage?
tror jeg er ovre ham, men skal snart i retten om forældremyndighed, tror bestemt det blir hårdt at se ham...og håber inderligt jeg kan stå imod ham for vil ikke have ham igen.

du er ikke alene anonym
.....ed det er en ringe trøst... jeg er selv i samme situation... blot er jeg kvinde og har lige født hans barn 3 måneder siden- han også hukkede hånden af. Pludselig elskede han mig ikke mere.
Jamen ... jeg håber på at tiden (lægger ikke alle sår) men får lagt (skorbe på) ... håber at man med tiden glemmer... stol på at ens forsvarsmekanime fortrænger de kærlige følelser og smerten....

Jeg sammenligner tabt kærlighed med sogen som et dødsfald... det tager cirka et års tid at komme igennem alle bearbejdningsfaserne.

knuzzzz

sophia..alexandra

Bliv ikke vred ..... Trøsteren.
At miste en illusion, er egenlig ikke, at miste, da, kun en god tro for en anden. Den der virkelig har mistet er den, der har mistet, en andens kærlighed, også selvom kærligheden var forkastet.
Så spøgsmålet, er Hvem det en egentlig er, der har lidt tab: Lad Vorherre vælge, for dig en anden gang. En trøstens tanke, fra een der har fundet mange, tabte iillusioner. Et tip : der er, altid, overtal af, ledige piger, i frikirkerne,
Må Gud være med dig.


p

Step by step... Girlly
Giv dig selv tid til at sørge, for ja, du har mistet den du holdt inderligt meget af - Vi kender det vist allesammen når sådan noget sker (Personligt var jeg 8 måneder om at komme mig over min x kæreste) Men det er jo forskelligt fra person til person... Efter nogen tid hvor du har været dig selv (som du sikkert trænger til) så vær sammen med dine venner, lad dem muntre dig op, se på de lyse sider! Prøv at lade være med at trække dig selv alt for langt ned. Det er i orden med selvmedliddenhed - men til en vis grænse!
Held & Lykke herfra! :)