Helvedet på den forkerte side af fordøren

Helvedet på den forkerte side af fordøren Helene P
Hvad gør man, når ens far skal giftes med den værste heks på lørdag? Hun er skyld i så mange af mine tårer.
Og hvad gør man samtidigt, når ens følelser er ved at visne for sin kæreste gennem 1½ år, selvom hans følelser appear til at være i sin fulde fem?
Og hvad når man føler sig "udenfor" i sin klasse, som man skal face den 4. august? (er en pige på knap 18 og skal i 3g her efter ferien)

Jeg er fortvivlet og er bange for, min styrke måske slår fejl denne gang. Jeg føler ikke, jeg kan magte det. Jeg elsker og hader på samme tid. Føler, det letteste ville være at forsvinde op i den blå luft og bare - forsvinde. (ikke at jeg vil gøre noget dumt...)

Hjælp...

Det går! M33Kbh
Hej,

Det må jo være din fars sag at han gifter sig med en sæk, som du ikke kan fordrage. Du er ung og du skal til at vænne dig til dit liv er dit liv og andres liv, også familiens, er deres liv. Der er ikke andet at gøre end at simulere venlighed over for hende, det er min erfaring.

At dine følelser visner for din kæreste er jo altid en grim ting. Har prøvet det i rigeligt omfang bare med modsat fortegn. Jamen, hvis du ikke elsker ham mere, så vil jeg bede dig om at sige farvel til ham. Han bliver sikkert ked af det, men hvis du gør det ordentligt og med fuld respekt, så har han et godt minde at leve videre på til han finder en ny kæreste. Her vil jeg understrege at det er meget vigtigt at sige at det ikke skyldes en anden mand. Det er meget nemmere at leve med at man ikke er blevet vraget til fordel for en anden.


Med hensyn til din klasse. Fuck dem! Du går der for at få en chance i ræset om uddannelsespladserne ikke for at være populær. Sats på de mennesker som vil dig i stedet. De andre er bare en slags 'kolleger'. Hvis du har svært ved at vinde venner på gymnasiet, så start med at chatte på nettet . Der findes flere idioter og båthorn end fede mennesker der, men de der der!

Venlige hilsner og good luck min tøs

Jeg tror du kommer over det. claespedersen
Hej Helene P`
Jeg tror det bedste du kan gøre er at flytte hjemme fra, da det er ikke en rar følelse have havde når man ikke kan komme ud med sine følelser.

Jeg kan forstå på dig, du ikke kan lid din fars nye kone, og du går rundt med nogle følelser, som du ikke kan give udtruk for. Og det tære på din enegid, og måske det ikke har så meget med din fars kone at gøre, men det er den opmærksomhed du har fået før, du nok ikke får mere. Men Helene men det er nogle naturlige følelser du har. Samt er du som mange andre bange for ikke at slå til, og kunne klare de udfordringer der er i livet.

Du kan jo nok ikke ændre din fars beslutning om at gifte sig, så jeg tror bare det bedste for dig vil være at komme hjemme fra, og så vil din far, sikkert også være rigtigt glad for at se dig når i mødes. Men prøv at finde nogle på din egen alder og snakke med om dine problemer, ellers må du tage en snak med din socialrådgiver.

Jeg håber du finder ud ad det Helene, selvom man nogle gange oplever at livet ikke er vær leve, så er det heldigvis sådan ,at i langt de fleste tilfælde finder man sig selv igen. Og ellers prøv at holde fast i det, som du har været glad for i dit liv.
MVH.

Verden går videre. anonym
OK din far gifter sig med en du ikke kan lide, men helt ærligt, har din far så ikke krav på at leve sit eget liv? Du er 18 år og kan sagtens klare dig selv. Hvem ved? Måske bringer du en dag en kommende svigersøn med hjem, som han ikke kan klare? Hvad skulle han så gøre? Forbyde dig at se ham?
Jeg har oplevet megen modgang og mange skuffelser i livet, men tro mig, livet går videre og man kommer igennem dem! Mange gange som et bedre menneske!
Sørg for at få snakket ud om problemer og lær at tilgive og acceptere!
Held og lykke, også til din far, for det bliver ikke let for ham at skulle gifte sig med sin kærlighed og så møde stor modstand fra sine børn! Tænk lidt på ham og glæd dig på hans vegne hvis du virkelig elsker ham!

Shit, det sku synd for dig!!! gubbiworld
Hvad jeg ville sige til det med heksen, snak med hende!
fortæl hende, at når hun elsker din far så meget, er hun altså også nødt til at elske dig, eller i hvert fald kunne enes med dig!
snak sammen, tag i tivoli sammen, gør noget sammen så i får grint sammen og hygget sammen!

*sikke mange samm'ner!!! :P:P:P

...og det er synd at spilde sine bedste år af sit liv, på en kæreste man er ved at blive træt af, slå op med ham eller sig at du gerne vil have en pause!
...hvis i kommer så godt ud af det sammen, så burde i godt kunne blive venner efter forholdet! =)

det med at du føler dig udenfor, det er også noget bæ!
...skift skole eller hold ud, du har garanteret en masse andre venner i de andre klasser, som du kan hænge ud med! =)

forstår ikke dit udtryk at "face", men jeg er jo heller ikke så gammel at jeg burde vide det...!

den måde du føler, har jeg også følt, det eneste du kan gøre er ikke at give op!

måske burde du flytte skole.
jeg blev holdt udenfor på min gamle skole og var lige ved at begå selvmord, så ked af det var jeg!
men så skiftede jeg skole, og nu er jeg den gladeste person i hele Danmark, og jeg har de bedste veninder der findes, og alle andre problemer er bare forsvundet!

jeg ved det måske er lidt svært for dig at følge mit råd, da jeg ikke er så gammel, men jeg tror godt du kan se lidt mening med det jeg siger!

held og lykke med det hele, jeg støtter dig 100%!

=)

knus Ellie <3