Hem der vil jeg giftes med NU!

Hem der vil jeg giftes med NU! sanessa
http://www.zmag.dk/showmag.php?mid=pfpf

Jeg er forelsket op over begge mine ører! Jeg må have ham...han fylder mig med alle mulige rare tanker og følelser. Han er bare lige mig, vildt hård og utilnærmelig og extremt blød og følsom. Han bruger sig selv som synligt statement for hvem han er.....

(Og det er altså ham der sidder i sofaen og strikker tøj til sit barnebarn...ikke ham manden med jernmasken der forsøger at spise en jordbæris :o))

og så er han bare en statist i en reklame. ØV!

Det er nok den fedeste reklame jeg har set i nyere tid. High Five til HIFI klubben :o)

Alle kan klæde sig bizar ud Vivi
Blot et spørgsmål om man kan få nok til at tro, at man er et interessant trend.

Ritz-ratz dulkis
tja for nogen er tilværelsen jo så uinteresant. Sikke da en positiv indfaldsvinkel (NOT)

Det da..!!! mummi-39
T.Rex ;o))

Ja her taler jeg jo ikke om DEN T.Rex der er overbevist om div. familiære relationer nogle profiler her på sol imellem.
Men DE der T.Rex der har fulgt tiden og nu blevet ældre ;o)
Nu har de lært at strikke børnetøj til børnebørnene og hækle grydelapper, nede på lokal centret ;o))

God dag til dig fra

/Mummi

Hifi-klubben anders_engberg
er ret gode til det med reklamerne...

Det skal de have... især online...

;o)

Anders - Hvis bror er Nordic online manager i hifiklubben :p

Kære Anders sanessa
Så må DU jo være ham, der sætter mig i forbindelse med mit livs kærlighed. Du har muligheden! Skaf mig hans telefonnummer. PLEEEEEASE!

;o)

Aj, det er pjat...Jeg giver dig helt ret i det der med reklamerne. Det må du gerne sige til din bror fra mig. Jeg har været medlem af HIFI-klubben i mange år...man er jo lidt af en lydfreak. Jeg er den lykkelige ejer af 21 højtalere fordelt i to rum i to etager ;o)

Nysgerrig her sanessa
For det første...har T.Rex (profil på SOL-en) givet udtryk for en teori om familierelationer mellem andre profiler? Kunne jeg da godt tænke mig at læse...har du et link?

Eller mener du T.Rex som Tyrannosaurus Rex...som et fortidslevn?

Den T.rex du snakker om.....det er ikke det Marc Boland fra gamle band T-Rex vel? Han døde desværre i en trafikulykke i 1977. En ualmindelig fantastisk poet! Han brugte dog ikke at sminke sig...Men det gjorde Kiss... :oD De blev dannet i 1973 og deres varemærke var det her vilde make-up. Hver gruppemedlem havde sin bestemte måde at sminke sig på.. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/ab/Kiss_first_album_cover.jpg
Den ene af dem havde netop den måde som ham på HIFI-reklamen. Jeg kan bare ikke huske hvem af dem det var....tror det var ham forsangeren med den lange tunge ;o) ....I 1983 forsøgte de at lægge en ny stil - uden sminke, det faldt helt til jorden! De kører skam stadig og i original line-up...MED make-up ;o)

Just præcist ;o)) mummi-39
Marck Boland og det ved jeg da godt nu du nævner det og det samme med Kiss... -det var lige præcist dem, netop med alt sminken... -og ikke at forglemme deres MEGET høje plateau sko ;o))

Kan jo tydeligt huske tilbage til 70´erne da brormand kørte klatten på hans værelse med netop T.Rex - og der var ligeledes Alice Cooper på pladespilleren, der jo også var en farverig person med hans mange slanger ;o)

Den T.Rex jeg omtaler er dog "bare" en anonym jeg from time to time har set give nogle ret morsomme kommentarer her på siden ;o))

Smil og fortsat god dag fra


/Mummi

Alice Cooper sanessa
Ja også ham. Han kørte virkelig med malerklatten dengang! Og det gør han OGSÅ stadig http://www.alicecooper.com/gallery/index.html

En virkelig art-performer, som både havdse og har noget på hjerte, en særlig stil og er musikalsk. Det troede man sgu ikke da han skreg "Schools Out". Jeg syntes ikke han dengang var noget særliogt musikalsk, men jeg kunne godt lide hans mod til kunst! Det holdt jo også må man sige. http://www.youtube.com/watch?v=Oa0t8J11ypk

Og plateausko fra halvfjerdserne HAHA... det var sgu stil. Såvidt jeg husker, brugte Marc Boland både dem samt en særlig slags høj hat som varetegn. Jeg mener også at kunne huske han brugte sminke, men de billeder jeg kan finde på nettet viser ikke en sminket Marc Boland... Jeg tror bare at det var så nyt dengang at mænd sminkede sig, så man var benovet over dem, der gjorde det.

Marc Boland var også en art-performer og spillede sammen med David Bowie, som VIRKELIG har kørt den stil. Men han er jo også etableret billedkunstner... Og en af deres efterfølgere er Marilyn Manson...og hvis man GAD lytte til det han siger så har han VIRKELIG også noget på hjertte!

Og Helt op til idag og UD i fremtiden har vi Deathstars! Jeg er fuldstændig SYG med det her nummer "Cyanide" http://www.youtube.com/watch?v=LLwlcrRw1yY

Eller "The Greatest Fight On Earth"
http://www.youtube.com/watch?v=OYnjfsaqrcY

Sorry...bare lidt musikflip...du kender mig...det er mit SVAGE punkt ;o) Også en god dag til dig Mummi :o)

Ja, alle kan jo klæde sig bizar, putte guldfisk i en blender Vivi
eller partere en hest i flasker, bare for at få opmærksomhed. Og de mest naive, er dem der giver dem opmærksomhed og dermed gøder jorden for den slags afsporethed.

Spred nu lidt solskin dulkis
skaf hende det telefonnummer. Så bliver du dagens - måske ugens mand. Eller kan det gøre det med ugens profil, så skal jeg gerne anbefale dig.

Hun fortjener det sgu!!! Hun er en go pige.

Kom nu mand, vis os hvad du kan.

Hejsa... anders_engberg
21 højtalere - det var sq ikke så lidt!..

Men skal da give ros videre..

Er selv mest vild med "bad sound kills good music" -kampagnen... det fine lyserøde "heavy-billede".. det er god reklame. :)

Men tror ikke hans forlovede vil blive så glad for at jeg giver nr videre.. trods deres swinger-tendenser...

;o)
A

hvor svært... anders_engberg
mon det er at spore ham...

Hun ved hvor han har job, og hvad hans titel er :p

hehe.. men som skrevet til hende.. tror ikke hans forlovede ville synes det var toppen...

;o)
A