Her er en abort-debat! FØJ!!

Her er en abort-debat! FØJ!! tinepingevin
Abort er simpelhen frastødende...!
Jeg kan gå med til 1 smutter, hvis der virkelig er en ordentlig grund! Men så stopper legen!! Medmindre det er voldtægt eller lignende igen og igen og igen og igen, så må man skidme stå til ansvar for egne handlinger!

Jeg HADER at høre om folk der fralægger sig anvaret fordi de f.eks var fulde. Eller folk der bor sammen og alligevel dræber barnet fordi DE ikke er klar... Mage til egoisme!
Vi har faktisk andre mål i livet end vores egen tilfredsstillelse! No wonder at folk bliver skilt når tingene går bare lidt skævt og hopper i kanen med den ene og anden!

Hvad er din mening?

ps. Alt har undtagelser!

At alt har undtagelser Min mening?
er en sandhed.

Hvad sker der ved det ?? HB1
Hvad snakker du om - det er en fucking haletudse der skylles ud - den har ingen sjæl, ingen følelser og ingen tankefunktion. Det er ikke synd for noget !!! Hvor er det lige du vil placere din medlidenhed ????

Hva'? nina-a
Barnet er jo ikke blevet født endnu så den kan sku' da være ligeglad. Aborter bliver ikke brugt som prævention, så der er store overvejelser inden.

En fra min gamle skole fik en og jeg kunne ikke lade være med at tænke at det er bare godt, at hun ikke skal tage ansvar for et barn. Det ville fanme være synd - for barnet.

Desuden budte et barn, uanset hvad, blive født af folk, som er klar til at barnet kommer.

Hvis jeg bliver bollet tyk, ved en fejl, som 17-årig ville jeg ikke tøve med at få en abort. Jeg har hele livet foran mig til at få et når jeg er klar.


Er det af religiøse årsager du har den mening om abort?

Ro på... DetbetteEgern
Jeg synes at abort er en gråzone.

Kan man i virkeligheden slå ihjel, hvad der ikke er levende endnu? Er det egoistisk ah besidde så megen selvindsigt, at man magter at indse i tide at det er usmart at få et barn.

Jeg synes ubetinget at man gør mindre skade ved at få foretaget en abort, end hvis man vælger at få et barn man ikke er klar til at tage sig af.
Og jeg synes at det er ærgeligt, at folk kan være så egoistiske som at dømme aandre, ved at kalde abort for drab og det der er værre.
Tænk at føde et barn, blot fordi man føler sig presset af familie eller andre der synes abort er forkert.

Det er alt for gammeldag at se abort som drab, blot fordi det er en mulighed der er kommet til, efterhånden som lægerne er blevet dygtigere. Tiderne skifter, og dengang man blev i stand til at udfører abort-indgreb, blev man i stand til at forhindrer mange ulykkelige historier, der kunne have involveret misrøgt at eventuelt uønskede børn.

Jeg synes... Fjolset
ikke det er iorden, at skide det hele et stykke, fordi man ved man "bare" kan få en abort. Alle burde tænke sig om, selvfølgelig burde de det, men det er da godt at abort er en mulighed. Tænk på hvor mange uønskede børn der ville være i verden, som aldrig ville få det godt, ja der er faktisk en hel del i forvejen. Det er da bedre at sørge for at ikke få barnet, end at det vokser op hos ligegyldige forældre, der ikke elsker det.

Exactly nina-a
Længere er den ikke.

Abort... baiz
Det er altid svært med den slags debatter...

Kære dig.

Der kan være mange grunde til at folk får foretaget en abort, og jeg skriver med vilje folk.

Man skal naturligvis tænke sig om, og det tror jeg da godt at alle gør, ellers håber jeg at nogen rusker op i de som ikke gør.

En abort er følelsesmæsigt hårdt, og kan skade personen.

Som en nævner, så har religion en masse at gøre med den her debat. Det bliver i alt fald brugt som en forklaring.

En nævnte at det jo bare var en sædcelle. Så er det så jeg vil nævne, at barnet efter 3 uger rent faktisk har et hjerte... - og når det bliver lige før at man senest skal tage valget om aborten så er de første knogler dannet og du kan se kønnet. Det er jo ikke en sædcelle.. det er æg + sædcelle = et barnefoster.

jeg tror ikke selv jeg ville have kræfterne til at få en abort, psykisk. Men jeg mener man bør have valget. Men man skal tage ansvar for sit valg! - kunne leve med det forhåbentlig. Der er også en stor forskel på hvorfor! For er det sket ved, at folk simpelthen ikke gider beskytte sig selv (enten p-piller, kondomer eller andet) så er de simpelthen ikke gamle nok til at dyrke sex! Og så er det ligegyldigt om de er 15 eller 30!
Skyldes i stedet noget som voldtægt, seksuelt misbrug osv. så er det straks noget helt andet. Ingen bør være tvunget til at se på sin voldtægtsmands/misbrugers barn!!!

En anden ting er så, hvis man kan se, at barnet er syg... Der skal man også have valget! Det er hårdt at have et sygt barn. Det er rigtig hårdt. - og der burde det være fuldstændig legalt at have det valg!

Alt i alt synes jeg man skal overveje og tænke meget over det! Men man skal have valget!!!


Bare en lille fugls stemme...

HØR ALLE ... PLEASE! anonym
Langt de fleste forældre ville elske barnet... Nataurlig moderkærlighed kan ikke være så svigtende i DK...
Jeg kender folk som blev gravide ved fejl og som var for sent henne til at få abort, selvom de ønskede det!
De er lykkelige for at de fik barnet alligevel. For de elsker barnet når de først har det! Og opdager nye sider af sig selv og deres følelsesliv, som de ikke kendte før barnet kom!

Jeg tror på at mange (altid få undtagelser) kvinder ville elske deres barn når de fik det og pludselig se det hele fra et helt andet perspektiv...

Men barnet får ikke chancen igen. Det barn der bliver en abort, får ikke chancen for at komme til verden igen.

Jeg kan blive så ked af det at jeg ville ønske at folk der ikke ville havde barn med partneren ikke havde sex... Jeg tror efterhånden kraftigt på at der var en god mening med at mand og kvinde elsker hinanden og boede sammen og var gift før de fik børn. For hvis uheldet skete, ville barnet kunne få trygge rammer!
Og jeg tror også på at hvis man ventede med at blive helt intime til man var gift med den man elsker, så var der færre skilsmisser og jaluozi og smdrede følelser!

mvh

ja.... tinepingevin
Det kan jeg godt se... Det er fornuftigt snak :) Flot debatteret!

.... baiz
Det var så lidt!

middelalder-pis nina-a
Så folk skal ikke dyrke sex før de er gift? Hvad er det for noget middelalder-pis at fyre af!?
Er man i et forhold er det kun naturlig at man på et tidspunkt ville få lyst til sex. Det er sku’ da en ganske almindelig følelse – hvorfor holde den tilbage. Desuden sex er ikke kun blevet til for at vi skal føde børn. Nogle gange skal lysterne bare tilfredsstilles.

Hvor meget kvinder elsker deres børn, kan være fuldstændig ligegyldigt, hvis de ikke kan tage sig ordentligt af børnene. Kærlighed gør dem ikke automatisk til gode forældre. Har du set programmerne ”Unge mødre”, eller hvad de nu hedder? Nogle af de tøser er elendige mødre og deres børn burde tvangsfjernes.

Den er noget tynd. Anony
Det her drejer sig ikke KUN om barnet.

Kvinden, der får en abort, kan sommetider opdage, at det ikke er "bare sådan" efter en abort. Hendes krop og følelser er måske begyndt at mærke, at der er et lille myr inden i, og nu er det væk ...

Det er lidt ligesom med utroskab: alle, der ikke har noget "i klemme", de har helt klare og firkantede meninger om, hvordan sådan noget er. Og de kan være helt på det rene med, hvordan de selv ville reagere.

Og når det så kommer til stykket, reagerer de måske helt anderledes - det kommer fuldstændig bag på dem og deres omgivelser.

Følelser er noget underligt noget. De kan være forfærdelig stærke.

enig izzikizzi
og tilføjer godt skrevet : )

hvis jeg må tilføje rystet
så er det jo også en dyr samfundsopgave som kunne løses hvis folk valgte at beskytte sig med de langt billigere præventionsmidler.

Der er skrevet i en anden tråd at en abort koster samfundet 30.000kr og der bliver foretaget 15.231 aborter(tal hentet fra danmarks statistik 2004) det vil sige at vi i det danske samfund har brugt 456.930.000 kr på at sikre folks ret til ikke at tænke sig om inden sex (skal selvfølgelig fraregne lidt til helbredsmæssige nødvendige aborter)

det er mange penge som kunne bruges bedre man kunne foreks. give gratis prævention for pengene til alle dem der mener det er billigere at få en abort for gud ved hvilken gang

Rystet baiz
rystet over hvad? Troede et øjeblik det af en eller anden grund det var mit indlæg...

Det eneste jeg siger.. Folk skal have valget

jeg er enig med dig rystet
men mente bare det også skal med at der bliver brugt mange penge årligt på noget der kunne være undgået hvis folk tænkte sig om inden de begraver hjernen i hormoner og forplantningsøvelser.

rystet er bare mit nick i den her debat om aborter

Ahhhh baiz
Så forstår jeg...

Hvis folk bare ville tage ansvar for deres eget liv, ville alt være meget nemmere...

Men sådan er det nu engang ikke...

bekendt fik 7 aborter rystet
og 4 børn så derfor mit nick...

jeg mener faktisk at man selv må betale på linje med tandlæge og fake læber eller penisforstørrelser...

1 abort pr kvinde bliver betalt af staten ellers kun i tilfælde at bevist voldtægt eller alvorlig livsfare/handicap kan der gives dispensation og dermed lade staten indeholde udgifterne for aborten...

Jeg mener at man på den måde både vil tvinge folk til at tænke sig om en ekstra gang og spare penge på det.

jeg er enig! pige2
hvis folk selv skal betale så tænker de sig om ! fin idé! bringer du den op i folketinget?
skriv til dit lokale folketingsmedlem, og jeg tror de vedtager det!

pige2

evt. positiv bivirkning rystet
flere nye verdensborgere til at forsørge os som gamle ;)

Du har ret................... Hahahihaha
.........men rent bortset fra det, bør sex i en tid med et par tusind % overbefolkning KUN tjene fornøjelsen.

Når du nu indser det........... Hahahihaha
"Jeg tror på at mange (altid få undtagelser) kvinder ville elske deres barn når de fik det og pludselig se det hele fra et helt andet perspektiv..."

........hvordan kan det så være, at du ikke indser at det pågældende barn aldrig vil vide hvad det er blevet snydt (eller forskånet) for?

mening med livet chinc
jeg tror så på at den eneste mening med livet er at sørge for at ens genpulje bliver ført vider...

Jeg er enig i at det er frastødende når folk bruger abort som prevention.

Ud over det er jeg stor tilhænge af fri abort.
Der kan være mange grunde til at man ikke vil have et barn, nogle af dem nævner du selv, men hvis barnet er svært handikappet vil jeg faktisk mene at det er egoistisk at "skabe" det barn.

Før alle vores tekniske hjælpemidler ville svært handikappede børn gå til. Og de kan jo alligevel ikke hjælpe med at viderføre genpuljen, så jeg kan ikke se hvorfor det ville være ondt at fravælge sådan en, hvis man ikke mener der er plads til det i ens liv...

Men det er jo meget et spørgsmål om hvordan man ser på tilværelsen :)

en haletudse? hvor? cabyg
jeg mener at det er op til 12 uge at man fortager aborter, men allerede i 4. uge, hvor der sjældent er nogen der ved at de er gravide, dannes første del af hjernen! og i uge 5. dannes hjertet!
er dette bare en haletudse?!præv at læs nedstående taget fra www.sundhed.dk

Uge 4 (29. juli 2006 - 4. august 2006)
Ægget er cirka 1 mm i diameter. Ægget er vokset ind i livmoderens slimhinde, som nu dækker ægget. Moderkagen dannes, og fosteret får sin næring og ilt gennem moderkagen. Affaldsstofferne fjernes gennem moderkagen. Rygmarven er ved at blive dannet. En del af denne bliver senere til hjernen.
Til top

Uge 5 (5. august 2006 - 11. august 2006)
Fosteret er nu 2,5 mm i diameter. En primitiv rygmarv er nu blevet dannet og lukket. De første blodkar og blodlegemer dannes, selv om de fortsat er umodne. Et simpelt hjerte, som er formet som et rør, er dannet og er nu begyndt at slå. Alle organer begynder langsomt at blive formet.
Til top

Uge 6 (12. august 2006 - 18. august 2006)
Fosteret er nu 2,5 mm fra isse til numse. Lever, lunger, milt, bugspytkirtel og skjoldbruskkirtel dannes. Tarmsystemet består nu af en fortarm, midtertarm og bagtarm. Disse dele skal senere udvikle sig til spiserør, mavesæk og det endelige tarmsystem. Navlesnoren er nu dannet. Hjertet slår fortsat med kun ét kammer, og kredsløbet udvikler sig fortsat. Hovedet tager form, men det vender fortsat fremover.
Til top

Uge 7 (19. august 2006 - 25. august 2006)
Fosteret måler 5,5 mm fra isse til numse - det kaldes også for sædehøjden. Benene kan tydes som lår, læg og fod. Lemmerne udvikler sig stadig. Øjnene kan ses som fordybninger på hver sin side af fosterets hoved. Fortarmen udvikler sig til spiserøret og maven.
Til top

Uge 8 (26. august 2006 - 1. september 2006)
Fosteret er 11 mm i sædehøjde og vejer 1,1 gram. Hjertet sidder nu i brystkassen, og fosteret har fået en nakke. Hænder og fødder kan ses som små klumper. Mundåbningen er dannet. Det indre øre dannes. Næsen kan ses, og munden ses som en sprække. Øjnene sidder langt fra hinanden, men på hver sin side.
Til top

Uge 9 (2. september 2006 - 8. september 2006)
Fosteret er 17 mm i sædehøjde og vejer 2,7 gram. Halsen tager form, og hovedet vendes gradvist opad. Musklerne er ved at blive dannet. Der er dannet skillevæg i hjertet og fire hjertekamre. Både mælketænder og blivende tænder tager form. Nervesystemet udvikles fortsat. De indre kønsorganer dannes hos begge køn. Piger har nu umodne æg liggende i deres æggestokke. Der er omkring 10 millioner umodne æg. Ved fødslen er tallet faldet til 1 million og ved puberteten er der 400.000 æg. Fosteret reagerer på berøring.
Til top

Uge 10 (9. september 2006 - 15. september 2006)
Fosteret er 25 mm i sædehøjde og vejer 4,6 gram. Øjnene er nu på hver sin side af hovedet, og kinderne kan ses. Kæberne er udviklet. Hjertet er færdigudviklet. Det slår 140-150 slag i minuttet. Nu dannes øjenlåg. Fingre og tæer kan ses. Næse og mund er nu tæt på hinanden.
Til top

Uge 11 (16. september 2006 - 22. september 2006)
Fosteret er 32 mm i sædehøjde og vejer 7,9 gram. Munden tager form og overlæben ses. Øre og næse er blevet tydeligere. De ydre kønsorganer kan anes, og testikler kan adskilles fra æggestokke. Drenges testikler danner nu det mandlige kønshormon, testosteron.
Til top

Uge 12 (23. september 2006 - 29. september 2006)
Fosteret er 43 mm i sædehøjde og vejer 14,2 gram. Omridset af 10 mælketænder og 16 blivende tænder er dannet. Fosteret ligner et barn, og hovedet er helt oprejst. Ben og arme kan bøjes. Fosteret svømmer rundt i fostervandet.

Gå med til? Bobby Fischer
Hvad du kan gå med til en eller flere gange er for mit vedkommende ikke spor interessant for en debat om moral, med mindre du uddyber.

Hvad du HADER at høre om, er heller ikke spor relevant, med mindre vi diskuterer dine bevæggrunde for at oprette indlægget.

Hvorfor skricvwer du ikek lidt om, hvad vores mål med livet er. Nu har du skrevet lidt om, hvad det ikke alene er.

SO! Loonly
Jeg kom herind fordi jeg manglede et sted at lette for sorgen af at jeg kunne ha en herlig unge på et år idag. Og så falder jeg over dit indlæg. Heldigt for dig at du ikke er foran mig nu, jeg er rødglødende af raseri. Jeg har fået lavet to aborter og ingen af graviditeterne var planlagt. Til mit held kan du nok godkende dem da der i begge tilfælde har været tale om stor chance for misdannelse af foster. men ærligt så havde jeg nok fået dem alligevel. Og hvad er der så galt i det? jeg er enig i at når folk bruger dem som prævention kan vi begynde at overveje om der er forkert.
Men hvad er der galt i at tænke over hvad jeg har at tilbyde en lille guldklump? ingenting. Jeg er 20 og selv vokset op uden en far. Det er fandemer ikk sjovt. Det vil jeg aldrig byde mit barn. Jeg er også vokset op med en mor der måtte spare på ting til sig selv for at jeg ku få. Det er famdemer heller ikk sjovt.
Så igen spørger jeg dig? skal man virkelig sætte børn i venden når man er bevidst om at de vil få samme lorte barndom som man selv har haft?
Nej vel så luk røven. man kan tydeligt høre du aldrig har prøvet hvor ondt det gør at få en abort. Der går ikk en dag hvor jeg ikk tænker på hvordan de ville ha set ud om det var pige eller dreng. Jeg har været så ondsvag at gi dem navne. nogle jeg selvfølgelig kun selv bruger om dem. men fra jeg fandt ud af jeg var gravid var de et stykke af mig..

Et godt råd ti stille for du er på gyngende grund.

Jeg er imod abort. Se filmen fra linked. Jannie-Mette
http://www.rettentilliv.dk/mod_pub_textpage.php?id=110&menuleft1=291 Prøv at se den her film.. Er du stadig ikke imod en abort er du bare FUCKED UP

sådan! me20
flot skrevet ;)

??? Nullerbabs
Jeg ville gerne have set filmen, men dit link virker ikke? [:/]

læs.. Nullerbabs
Jeg mener ikke det er rigtig at mennesker vil have aborter?
Det er et lille barn som kan få et godt liv, men mennesker er blevet så optaget af sig selv og selgviske, at de er ligeglade med det gode liv de kan give et barn, de dræber det istedet?!
men selvfølgelig hvis de får aborten lige når de har fundet ud af det så barnet ikke er begyndt at udvikle sig endnu, er det på en måde okay, og på en måde ikke..
Jeg synes bare stadig at folk skulle tænke sig ordenligt om inden de får lavet aborten, or hvis de nu ortryder det bagefter, kan de sku ikke få barnet tilbage.

Så, tænk jer ordenligt om før i har sex uden beskyttelse eller p-piller, men hvis hun tager p-piller skal i jo alligevel bruge kondom, for ellers er der risiko for kønssygdomme og at blive gravid, fordi p-piller er ikke altid sikre.

Hvad så... Doman
hvis forholdet til barnet blev forværret i de første måneder?
Mange kunne jo forstå det som værende en besværlighedshindring.

undskyld mig? mig.
det lyder til at du aldrig selv har stået i situationen!
jeg fik så sent som igår foretaget en abort, og det har ikke en skid at gøre med at jeg ikke har taget ansvar? jeg synes nettop at jeg har taget ansvar ved at få det fjernet, og tro mig, det var IKKE et let valg!
jeg var højest 2 uger henne da jeg fandt ud af det, så det jeg har fået fjernet var ikke et barn! det var så småt at det næsten ikke kunne ses på scanningen.
jeg er 20 år og i gang med uddannelse, bor stadig hjemme, og er ikke i fast forhold med faren mere, hvilket liv ville jeg kunne tilbyde et barn? selvfølgelig ville jeg elske mit barn ubetinget hvis jeg havde valgt at få det! men jeg synes det ville være egoistisk at få barnet, når jeg inderst inde ved at jeg ikke er klar til at tage mig af det! jeg ville ikke bringe et barn til verden, når jeg ikke kan tilbyde det, det som et barn fortjener. ingen tvil om at hvis faren og jeg havde haft et bedre forhold ville jeg helt klart ha overvejet det en ekstra gang.

så inden du lufter en mening om at abort er MORD så tænk dig lige om. hvad er det jeg har dræbt? det er nemlig lige præcis en haletudse, det er ikke noget der har følelser eller noget.

det er fint du har din mening, min mening er at jeg synes det er mere synd at få et barn hvis man ikke kan tage sig af det, det skal vokse op uden far eller at det i værste fald skal tvangsfjernes.

WTF!? been-there
jeg er 16 idag, jeg fik en abort da jeg var 15, jeg vidste at jeg ikk ville være klar til at være mor. jeg skulle have haft barnet, hvis jeg ville have det, hvis man kan sige det på den måde, den 23 juni 2009. Da jeg fandt ud af jeg var gravid, var jeg skræmt fra vid og sans, de følelser man går igennem i det øjeblik kan ikk beskrives. Jeg begyndte at tude, for det var overhovedet ikke planlagt, mig og faren havde haft sex, og kondommet var sprunget, vi tog til apoteket og fik en fortrydelsespille, så jeg havde overhovedet ikk regnet med at jeg var gravid, da jeg fandt ud af det, var jeg gået en uge over tid med min menstruation, og min mor var meget støttende, og sagde at hvad end jeg valgte ville hun være der for mig, at se den her debat sårede mig virkelig!! du kan overhovedet ikk være bekendt at skrive sådan noget, for det er fandme ikk let at gå igennem, da jeg fik min abort, var jeg fuldstændig nede, og som det ikk var nok, fik jeg ligepludselig store mavesmerter du overhovedet ikke kan forestille dig, fordi at der stadig var rester, det gjorde så ondt, ikke kun fysisk, jeg kan ikke tåle at høre sangen "happy birthday" med flipsyde fordi at den handler om abort, og om hvordan man tænker hver eneste dag på hvordan det var blevet, dreng eller pige, om hvordan de var blevet kloge eller dumme, var de blevet engle og djævle, så lad fucking være med at udtale dig om noget du ikke selv har prøvet!! bitch!

hold dog op Doh86
Hold dog op.

Måske vil jeg heller ikke bruge mine skattepenge på smertestillende medicin til dig under din fødsel, fordi du er for pivet til at kunne føde uden, men sådan er systemet nu engang! Måske vil jeg ikke bruge mine børnechecken til din unge, fordi du ikke har råd til at forsøge det alene. Måske vil jeg ikke bruge mine skattepenge på at du kan komme på dagpenge, når du bliver fyret fra dit arbejde pga. de ikke har råd til at beholde dig gennem din graviditet. Måske vil jeg ikke bruge mine skattepenge, på at du kan få taget et lille puttenuttet ultralydsbillede af din unge i 12 uge, som koster kassen, bare så du kan vise det til dine veninder når du kommer hjem.

Men så er det jo så heldigt for dig, og TS, at man ikke kan vælge hvad man vil bruge skattepengene på.

Desuden ville TS være meget dyrere i længden, hvis hun som dig valgte at få ungen. Overvej hvad et RASKT, NORMALT barn koster staten i gennemsnit, og vej det op imod det en abort koster.
Selvretfærdighed.

RE: en haletudse? hvor? Anonym
Jeg fik taget en abort i 6. uge for 1 år siden..

Fra jeg vidste, at jeg var i 6. uge begyndte jeg at undersøge en helt masse om hvor meget fostret var udviklet osv osv. Der var billeder der viste hvor stor "klumpen" var nu.
Da jeg kom på hospitalet og skulle have foretaget min abort, blev jeg fortalt af lægen at fostret slet ikke var mere end faktisk en "haletudse", og fik også vist at scanneren slet ikke levede op til det jeg læste på nettet.

Uanset hvad jeg har været til lægen med, sygdom, abort mm. har jeg altid fået afvide - regn aldrig med det!! du kan nemt sidde og bilde dig en masse ting ing.
Sad fx med en meget meget slem influinza for godt et halvt år siden, begyndte at læse om svine influinza og havde alle symptomer, dette viste sig dog bare at være en ganske alm influinza, så pas på hvad du læser på nettet!! giver min læge helt ret.

hold dog op Anonym
Ville bare meddele min enighed med dig.

Her er en abort-debat! FØJ!! ..Olsen..
[img]http://www.cancerquest.org/images/molecules_all_lab.jpg[/img]

I mine øjne Anonym
har mænd egentligt ikke en skid at skulle have sagt, når det kommer til abort-debatten !

Det er jo så skide nemt at være i mod abort når man af gode grunde ALDRIG vil kunne komme til at opleve det at være gravid og lægge krop til dette..

I mine øjne aborter skal fjernes med trykluft
så skal pigerne nok lære at passe bedre på underlivet.
trykluft på 8 bar vil få hele kroppen til at svulme op, og de vil skede fise de næste 12 måneder.
det mest syge er, at de kan få gratis psykolog hjælp, hvis de selv "vælger abort efter den 12 uge.
de fleste graviditeter skyldes ugidelighed, mærkeligt nok så findes der altid en dårlig undskyldning, næsten på samme måde som når de ikke gider at gå i skole, eller passe det arbejde de selv har søgt.

barselsorlov skal kun være på 3 uger som i USA bluff, hvor det er selvbetalt, også fødslen samt diverse aborter.

Uuuuh Anonym
du elsker piger, - det skinner bare SÅ meget igennem !

Sikke dejlig respekt du nærer til den kvindelige ungdom...