Her lugter lidt af fusk...

Her lugter lidt af fusk... kniggepigen
Er jeg virkelig den eneste der er faldet over de 2 indlæg der er skrevet den 8 november og den 10 november 2008, der handler om hhv. at få fyret 1 ryger og 1 ikke ryger på grund af åndssvage debatter (på diverse arbejdspladser) op rygerloven/rygerum eller hvad det nu er ??

Bare overskriften lyder næsten ens - og jeg får ihvertfald den tanke, at nogen bare har startet disse 2 debatter med det ene formål at sætte gang i debatten igen [:/]

Er jeg den eneste der synes indlæggende virker en lille smule for "vel" placerede herinde på solen ?

Nej, forhåbentlig ikke Fanatisk Troll
- ellers ville der godtnok være mange enfoldige mennesker til her på debatten. Jeg tror de fleste kan gennemskue, at den er for "tyk". Om det så er samme person, der har skrevet 2. indlæg ved jeg ikke, jeg tænker, at det rent faktisk er en anden og at vedkommende gør lidt grin med, at første person ikke kan kende forskel på at "få" og at "gøre".

... f.eks. Tarzan
Du er sgu da ikke nem at narre var? Du skulle da næsten have en medalje.... har du HELT selv fundet ud af det? Nej hvor er du bare skarp! Det havde alle vi andre jo ALDRIG gættet uden dit strålende detektivarbejde!

Du tror ikke det en en som dig selv Revisor
[:D][:D][:D]"..bruger ironi meget, det samme med sarkasme.
Det er vigtigt at kunne læse mellem linjerne når jeg skriver et indlæg der kan tolkes både seriøst og for sjov." - og noget med "sort humor" - [:D][:D]