Herre Polterabend - Strip ok?

Herre Polterabend - Strip ok? Erik K.
Hej. Jeg har fået opgaven at arrangere polterabend for en rigtig god ven. Men hvad mener i - er det iorden med en stripper til lejligheden?

Er det ikke ved at være mere kedeligt end plat. dulkis
- lav dog en aften til ham, med lidt stil. [;)]

Kan det også Erik K.
sagtens blive, selvom der bruges en time på noget striptease show. Jeg tror nu aldrig mænd vil tolke det som kedeligt og plat [;)]

En stripper.Uha,pas godt på ham. anonym
Uha,pas nu godt på ham.Han skulle jo nødig ende i køjen med hende,selvom det helt klart kunne være spændende for ham.Helt fint med en stripper,hvad skulle den kommende brud have imod det,husk på,de er stadigvæk ikke gift endnu,så ungkarlens fristelser er uransagelige.[;)].Herregud,lad dog manden more sig.Snart er han i lænker og skal spørge om lov til snart alt.Ja,sådan er livet.

Hold da op... Quinde
Ej..altså..kan man ikke finde på noget bedre at diske op med til sin vens polterabend, så synes jeg godt nok det står sløjt til. Striptease er da snart så almindelig- det fremkommer jo i enhver musikvideo. Og iøvrgt hvad fanden er det for et signal at sende, at sidde og glo på en eller anden fremmede tøs som smider tøjet. Ja ja bonderøv- god aften

Misundelig grim rødstrømpe? Erik K.
[:|]

tjoe ninaholm
Sålænge hans kommende kone synes det er okay, ellers er det helt bandlyst..

Desuden er det ret klassik/kedeligt at alle skal bruge stripper?!
Hvad med en tur på en go-card bane, lokumsræs eller paintball.. Så alle gutterne kommer ud og lave noget man kan grine af længe efter.
En stripper kan man se en almindelig lørdag aften i en klub... :/

Mange gange er det kun gommen der kender alle der kommer, så aktive ting, for hurtigere alle til at snakke sammen, om ik andet kan man grine sammen af at den og den sigtede vildt dårlig eller ikke kunne køre uden om ting på banen..
God fornøjelse :)

-Nina

tillæg ninaholm
og forresten...
Ville han gøre det hvis ik han skulle giftes..? Er det bare fordi han lige skal "afreagere"?
Om man er gift eller ej, så er et forhold (for mig) en alvorlig ting, så hvis man ik vil gøre et som ægtefolk, så gør man det heller ik som kærester...

Når man har været til 14 kammeraters polterabend dulkis
- mon så ikke man kunne synes det? Nu er jeg jo ikke målgruppen for den type arrangementer, men de mænd jeg taler med, giver udtryk for det er ved at være noget der bare skal overståes og alt andet lige, så er det vel stadig ikke gratis. [;)]

LOL dulkis
- det er jo dig, der har set for lidt strippateasesjows - smør da ikke det af på din kammerat. Selvfølgelig vælger du da, at kalde det noget, du gør for en anden.... nej hvor plat. [:D][:D][:D][:D]

Jeg synes lige, du skulle vende det ara
med den kommende brud først - før du arrangerer strip. Jeg hørte en udsendelse i sommer hvor en arrangør af polterabender fortalte om brude, der truede med at aflyse bryllup og det hele, hvis gommen skulle med til strip. Så nej, det er ikke særligt velkomment mere - tiderne har ændret sig.
Der har også været flere debatter her - blandt andet en, hvor en nyuddannet svend i et firma blev "beværtet" med en stripper af mester selv. Svenden syntes ikke det var sjovt og stripperen gik også langt over stregen med sit show. Er det det du ønsker med din polterabend - at gommen skal blive pinligt berørt?

Nej du - der er dømt pubertetsdreng. Find på noget andet og sjovere.

Endnu en? Erik K.
Ej tøser [:D]. Er i virkelig så misundelige at i ikke længere har alderen og udseendet til at måle jer med de der kan. Kom nuuuuu- jeres indre værdier og erfaring overstiger da langt det at en ligegyldig tøzpige står og smider tøjet, til stor fornøjelse for os drenge. Jeres dag for opmærksomhed skal da også nok komme [;)]

Det gør han heller ikke Erik K.
Altså ender i køjen med hende. Det kan jeg sagtens garantere, he he. Og tak for svar [:)]

Ak da Erik K.
[:)]
Flere af de andre ting du nævner skal da også være med ved denne, forhåbentlig uforglemmelige, aften for gommen. Det er jo polterabend. Men er de ting du nævner da ikke lige så "brugte" som det at bruge en stripper?

Selvom mange piger sikkert ikke rigtigt kan forstå det, så bliver det altså bare aldrig for kedeligt at kigge på piger der smider tøjet, klassisk eller ej. Også selv efter man er gift [;)]

Misundelse? studt
Jeg ved ikke lige, hvad man skulle misunde en stripper for - der var en million andre jobs, jeg ville finde sjovere og mere værdige, men du mener måske, at stripperen nyder situationen?
Personligt har jeg - delvist - overværet et stripshow til en rund fødselsdag for nyligt. Pigen var MEGET ung, på alder med fødselarens egen datter, og han, altså fødselaren, var så pinligt berørt over indslaget, at han gik udenfor, hvorefter størstedelen af selskabet - mænd såvel som kvinder - fulgte trop.
Jeg tror, som andre også nævner, at tiden er ved at løbe fra den slags underholdning i mange kredse. I min mands firma havde chefen hyret en stripper til en firmafest, og størstedelen af de ansatte (håndværkere) blev direkte harme over, at han troede, de var til sådan noget - de følte sig i den grad behandlet som lumre og småtbegavede fjolser. Er du sikker på, din ven ikke vil opfatte det på samme måde? I er jo ikke teenagere, går jeg ud fra?
Personligt ville jeg ikke have et problem med, at min mand blev "udsat for" strip - men jeg ved, at han ville føle det pinligt og plat og højst sandsynligt skænke det en tanke, hvad der får en ung pige til at smide sit tøj for penge. INGEN ønsker fx for deres datter, at hun går ind i den branche - hvordan kan det mon være?
Og drop nu det der "I er bare misundelige rødstrømper" - det handler vel mest af alt om, at de fleste, mænd såvel som kvinder, slet og ret finder det uværdigt og lidt primitivt.

Prøv med mandestrip eller Isa
at slikke hinanden i røven.

Du efterlyser nogle svar fra kvinder, men de, der synes, det ikke er OK, kalder du grimme, kedelige, misundelige, rødstrømper ... Hvorfor det? Har du allerede selv bestemt, det er OK?

Prøv dog noget grænseoverskridende i stedet. Klip nogle spillekort over i to. Så finder I hver en partner udfra de to halvdele af kort, der passer sammen. Så smider I alle tøjet, og parrene skiftes til at slikke hinanden i røven eller penetrere røvhullet, mens resten ser på. Selvfølgelig efter en god middag.

God fornøjelse

Det var da en god ide Isa ara
mandestrip til en polterabend for mænd - det er da noget nyt. [:D]

Nej, det kan der være noget om... ara
og traditioner skal man værne om - samtidig kan man få lidt oldgræsk kulturhistorie, jamen, det er jo en "Win-Win situation" vi har her. [:D][:D][:D]

Rødstrømpe næh Quinde
Altså..er langt fra rødstrømpe, men ja, holder af mine artsfæller, hvorfor jeg ikke synes om at der er nogle der bør nedværdige sig til at være stille sig til genstand for sådanne nogle som dig og din gifteklar ven...men måske ville du synes om at din kone, kæreste, søster eller datter stillede op som model og modtg jeres glæde over hendes nøgenhed...Du er egoist og har et lavt menneskesyn, hvis du spørger mig..men omvendt det gør du jo heller ikke- sikkert med god grund!

De vælger selv Erik K.
Og se engang her, hvordan hun nyder det [:)][l] http://www.hyggestedet.dk/billeder/MegaMeetSeptember2006/DSC_4944%20(Small).JPG

Du er drønhamrende naiv studt
Ja, strippere nyder helt klart deres job. Og ham fra Punkt 1-reklamerne ER virkelig ulykkelig over at skulle sælge "sine" hårde hvidevarer. Tror du også på julemanden?

selvfølgelig er det ok ...
...nu har jeg ikke lige læst de andre indlæg...
Men Klart jo! Selvfølgelig kan du da det :o) Altså... nu kender jeg jo ikke den kommende hustru og hendes temperament, for hvis det er muligt at hun flyver i flint, så er det nok bare meget enklere at lade være.
Men jeg ville nu synes, at det et helt ok... det er jo bare strip! Han skal jo ikke knalde med hende...

Jeg blev gift i sommer og selvfølgelig med tilhørende polter abend [:)] Os kvinder havde fornøjelse af en stripper - en kvinde, der kunne lære os lidt tricks [;)] Nu har jeg lidt på fornemmelsen, at kvinder har det mindre svært ved at se på strippende kvinder end mænd kan se på strippende mænd - og slet ikke modtage tips og trick. Men det er da stadig en lidt sej plan - sørge for at Jeres kommende Gom kan lave et lille show for sin hustru [;)]

Hvad med de piger, der også var ara
tilstede på billedet - syntes de også det var så fedt at glo på - så vidt jeg kan se, er der ingen af dem, der står og ser fornøjet ud - faktisk er der nogen der slet ikke kigger.

He he Erik K.
Som du kan se på dette før billede- http://www.hyggestedet.dk/billeder/MegaMeetSeptember2006/DSC_4943%20(Small).JPG , så viser smilene på de piger der også er tilstede på billedet, at de syntes det er en fantastisk inspiration at få, inden de skal hjem i soveværelset med deres kærester.

Jeg tror at grunden til de kigger væk på "efter billedet" http://www.hyggestedet.dk/billeder/MegaMeetSeptember2006/DSC_4944%20(Small).JPG , er fordi de her er ved at fortælle deres kærester om den stripperstang de ønsker sig i julegave [:)][;)]

Profant Isa
og frivolt publikum.

Ha ha ha Erik K.
Klubben for fordomsfulde gamle tanter, er hvor i gimper hører hjemme [;)]