hetz mod rygere

hetz mod rygere kjoleoghvidt72
http://ekstrabladet.dk/forbrug/article227627.ece

Okay og hvad synes du? Anusen
kom lad os debattere :o)

synes kjoleoghvidt72
at det er hysteri.Selvfølgelig er rygning usundt.Men ligefrem at forbyde rygning på strande eller give store bøder for at smide et skod.Altså.Det er ok at forbyde det på cafeer og lign. men så kunne man da indrette rygerum.Det er lige før at rygere bliver sat på listen sammen med narkomaner...ja undskyld min drastiskhed.

Bare i orden Ikkeryger
Rygning skulle forbydes overalt, det er pisseklamt at være i nærheden af en ryger, de stinker værre end lort.

vil lige kjoleoghvidt72
sige at jeg selv er ryger.Og jeg tager da hensyn til ikke rygere.Respektere andres syn på rygning.Men det burde også være omvendt.

også kjoleoghvidt72
privat?

Overskrift f.eks. Tarzan
Nu er der bare det at min ikke-rygning ikke genrer rygere.. at jeg ved det.. så hvordan skal en ikke ryger tage hensyn... forlade busstoppe stedet eller stranden hvor der ryges? Var engang ved at få et skod i hovedet smidt ned fra en rulletrappe på banegården i århus.. den tøs var godt nok tæt på slag
Har tit tænkt på at købe den billigste største deodorant jeg kan finde.. og hver gang folk puster røg i hovedet på mig så skal de lige have et ordentligt hvæs af den

står kjoleoghvidt72
man ved et busstoppested som ryger(jeg selv) står man heller ikke at puster røgen lige op ansigtet på andre.Men står lidt på afstand.Jeg gør ihvertfald.

Privat Ikkeryger
kan folk jo gøre hvad de vil, om de skærer i sig selv, drikker saltsyre eller ryger rager egentlig ikke andre, bare i er alene.
Men mange slår deres egne børn ihjel eller påfører dem kroniske sygdomme med deres rygning.
Alle offentlige steder skulle det forbydes at udsætte andre for de skadelige virkninger røgen har.
Det er temmelig ulækkert at sidde og spise på en restaurant og dem ved bordet fyrer op i smøgerne uden respekt for andre. Hvis jeg nu slog en stor skid ved bordet ville de nok blive ret forarget, men det slår ingen ihjel!!!

en prut kjoleoghvidt72
slår ingen ihjel nej, men det gør megen af den bilos og andet man snuser ind når man færdes i trafikken.Om man inhalere røgen fra cigaretter eller fra ossene busser,lastbiller

Ligesom Popeye boning
Har jeg altid ryget sigar og pipe.
I over 45 år.

Men man er dog nød til at tage hensyn.

En hetz mod rygere, tja, det er bare moderne.
Men en hetz er dette.

Jeg ryger ikke mere, men nyder når jeg lugter en med hvad som helst.

Bare ikke askebager med skød i, dem se jeg gerne i skraldespand.

Men hvad smager det godt, en dejligt sigar, Hmmmmmmmmmmmmm.

Boning
Snart Jul;)nu kun 10.5 uger før juletræ skal oppe og stå.
Dancing the Christmas polka...

ja man kjoleoghvidt72
man tager da hensyn.Det er godt at du er holdt op med at ryge , men der osse dem som gerne nyder en cigaret i ny og næ.Selvfølgelig med hesynstagen:)Går osse udenom fyldte askebægre.De må tømmes når de er fyldte..

Ja. Eks Ryger.
Men du er en lort med den holdning, du er sikkert en af disse bøssetyper der ikke kan få nok stinkende parfume på, til stor irretation for parfumeallergikere !.

Det er Ikkeryger
det mest idiotiske argument man altid skal høre fra rygere.
Folk bliver også slået ihjel i trafikken, Så må man vel også have lov til at gå og skyde med jagtgevær på gaden?
Kan du selv høre hvor åndsvagt og useriøst det lyder?
Biler forurener, fabrikker forurener, men det betyder for fanden vel ikke at vi bare allesammen kan gå og svine naturen til som det passer os? Det er da en holdning der hører til i en børnehave. Hvis de må så må jeg også.

Det var MissM
da et meget sagligt og velovervejet indlæg.
Her har vi da vist endnu et bevis på at rygning får hjernen til at skrumpe og bomber intelligensen tilbage til abestadiet.
Dit indlæg ligner noget der er skrevet at en på 7 år.