hey hey

hey hey olsenpigen
med jer allesammen,er ny her,håber jeg får noget positivt ud af det her.....

Velkommen Eranthis
Håber du får en sjov og lærerig tid :-)

tak for det olsenpigen
håber jeg da også,,,,,,troede ikke der var nogen der ville svare.

Også velkommen herfra :-) herete
Og vær forberedt på lidt af hvert,men lad dig endelig ikke slå ud,hvis nogle debattører pga. egne frustrationer kører negativt på dig!

Det er vilkårene for den frie debat.Men for det meste er det seriøse mennesker der debatterer herinde - heldigvis da - og for den der er nysgerrig er det interessant at læse indlæg fra mennesker, som man under private former sikkert aldrig ville gide tale med. Så gå ind i debatterne med åbent sind..og tag det bare for hvad det er: Et frit debatsted for alverdens sjove/mindre sjove mennesker.;o)

Knus
Pusser

Vær velkommen! hopeless_angel
Altid godt med nye profiler - jeg håber, at du falder til i solen :o)

Jeg ser frem til... rie.rie
... at få lidt mere at vide om dig ;-)

Velkommen til!

hej olsenpigen
pusserpige......tak for den fine velkomst

Jamen velkommen til dulkis
- Ser frem til din profil bliver aktiveret, så vi kan lære dig lidt bedre at kende.

Med venlig hilsen
Dulkis.

Selv tak! herete
Når jeg åbenbart skulle til debat, vil jeg lige tilføje at jeg ikke har debatteret herinde siden januar (som "krampe.." påstår) men at jeg startede med at debattere på sol den 23/4 i år! Hvor jeg under navnet ANONYM skrev indlægget: "Hjælp, inden jeg bliver min mand utro.." i utrosdebatten. Da nogle godt ville følge min historie videre frem, oprettede jeg profilen Pusserpigen...når man er her aktivt på soldebatten synes jeg også det er mest fair at debattere med en åben profil.
På min profilside kan du læse om hvem jeg er,og hvorfor jeg er her...så meget p.t. Har været inde i en personlig krise omkring utroskab jeg har "bedrevet" overfor min mand.

Men mine indlæg kan man jo finde på min profilside, og se jeg netop ikke bruger de værste skældsord.Jeg har da heller aldrig fået nogle indlæg slettet!!!

Modsat den anonyme der under forskellige alias (her krampe...) med et indædt raseri mod Pusserpigen gør brug af en ret så avanceret skældsordsliste.;0)

Men hun skriver under skjult alias...og det virker fordækt og også unfair, når man debatterer. Så det lover virkelig godt, at du her starter med en åben profil...

Nogle af indlæggene har soldebat måttet slette simpelthen, så grove var de.Husker her nogle af ukvemsordene fra den/disse anonyme som jeg/Pusserpigen har fået smidt i hovedet: So,skøge,luder,smatso,dræbersnegl,psykopat,idiot,løgner....og flere i den dur.

Set i det lys, synes jeg ærlig talt at de værste betegnelser jeg er fremkommet med som "krampe" og "parforholdsfundasmentalist" er i den mere uskyldige genre ærlig talt.

Men synes nu også det er festligt engang imellem - midt i alle vores meget MENNESKELIGE problemer - at vrede og harme og ophidselse kommer frem i lyset. Det er altså også nogle meget følsomme emner vi debatterer lige her på kærligheds-debatterne.

Hyggeligt at du allereede er kommet godt på banen!

Pusser:-)