HF-enkeltfag til Hel HF-eksamen?

HF-enkeltfag til Hel HF-eksamen? Moes
Jeg har forsøgt at læse end del om at tage HF-enkeltfag, og til sidst ende ud med at få en hel HF-eksamen. Nogen der har erfaring med det? og hvordan ser det ud mht. til SU? har ikke lyst til at skulle vente helt til August før jeg kan starte på en uddannelse igen.

SU og uddannelse... merandy
Så vidt jeg ved kan du ikke modtage SU når du ikke er under uddannelse. Hvis du vil videre på en videregående uddannelse, kan du først starte næste år... Synes det er meget svært at tolke ud fra dit spørgsmål, hvad det egentlig er du gerne vil og hvad du konkret gerne vil have svar på. :o)

Snak med en vejleder på uddannelsesstedet sussi81
Synes du skal kontakte en vejleder på uddannelsesstedet, de kan hjælpe dig med at sætte en hel hfeksamen sammen, hvor du selv vælger hvilke af fagene du vil have i første omgang.. Nu ved jeg ikke hvor du har tænkt dig at søge ind? men ved at bla. VUC har halvårs fag hvor de osse starter i januar.. For at få SU mener jeg du ska ha enten 21 el. 23 timer om ugen..
Håber du kan bruge det til noget... held og lykke med det..

Må være træt... merandy
Ser både grønne svaner med snabler og lyserøde elefanter med næb... Misforstod det du skrev, sorry!
Det er vist et tydeligt tegn på, at jeg skal lukke tankeværket ned til dvale tilstand og få mig noget søvn, heh he :o) Held og lykke med hvad end det bliver til.

har taget en HF via enkeltfag... hmmm
Når du ikke er under uddannelse kan du ikke få SU - men tag hen på instituttet (VUC har enkeltfag) og hør om det. Det var rart at gå på vuc, for hvis man var hurtig kunne man selv få lov til at lave sit skema - og bestemme hvor mange fag man vil have det ene år. Men på VUC skal man have 23timer på skemaet for i det hele taget at kunne få SU.

http://www.vuc.dk/link.asp?regionid=14

Hvis du ikke er under uddannelse nu - bør du nok finde et eller andet job, hvis du ikke har noget i forvejen - for hvis man ikke er under uddannelse - er der ingen SU at hente.
Det samme hvis man er mellem 2 uddannelser. Jeg fik ingen SU da jeg afsluttede HF og søgte ind på Universitetet. Der var ikke noget at gøre, selvom det var møgirriterende.

Har taget nogle HF-enkeltfag Anonym
på VUC om aftenen. Hvad vil du vide?

For at få SU, skal du have et vist antal timer om ugen... tror det er 28 eller der omkring.

Jeg tog to fag af hver 5 timer om ugen (10 timer i alt) og kunne ikke få SU.

hf-enkeltfag lismo
Jeg har selv gået på enkeltfag i forbindelse med min pæd.udd. Det var skønt kun at tage de fag, som var nødvendige for min videregående udd. _Fik ikke su for det valgte jeg fra. (skulle oz ha flere timer, hvis jeg skulle ha det). Men som de andre skriver.... snak med en vejleder på stedet. De kan hjælpe dig videre... good luck

Tak... et spørgsmål mere? Moes
..for de mange gode svar. Jeg går allerede på en uddannelse nu og får su, men mit spørgsmål var nærmere om man kunne få su på HF-enkeltfag som man selv har strikket sammen til et skema.. Men det kan jeg forstå at man kan, så vidt at man har nok timer til det. Så jeg vil forhøre mig nærmere på VUC, men nu er jeg da lidt forberedt på forhånd :-)

Lige en sidste ting:
Jeg ved at der er brugerbetaling pr. fag, og at nogen får pengene tilbage så snart de er færdige med uddannelsen. Gælder det også med enkeltfag? eller kun hvis man tager den samlede pakke?

ved det ikke... lismo
Godt du fik fundet ud af det. Ang. penge tilbage, så ved jeg det faktisk ikke. Jeg fik ikke noget tilbage... igen, hør en vejleder ad. Måske han/hun ved det.

kun ved hel hf tarzans tinde
alle pengene tilbage hvis du ender op med en HEL hf.
ellers INGEN penge tilbage.