Hidsig i varmen?

Hidsig i varmen? Solisten
Hvordan har I det med varmen i disse dage?

Gudskelov er den ikke så slem p.t., som den var i fx. forrige uge.

Jeg tilhører kategorien, der ikke kan fordrage, når temperaturen når over 25 gr., bliver irritabel og hidsig - ELL. lad og dvask :-)

Bliver du påvirket mentalt ell. fysisk af varmen?

Får det bedre.... lagermann
Det gør mig ondt at du oplever varmen på den måde. Når du siger den var "værre" i sidste uge, så kan jeg sige dig at vi havde 30grader her idag. Og jeg arbejdede i den varme med at renovere et gammelt lokum af et hus.

Men jeg tager hver dag ud til stranden, den er ca 15km herfra, og tager mig en dukkert. Vandet er herrefedt, da det ligger på ca 20-22 grader.

Jeg er nøgenbader og jeg nyder simpelthen at lade min krop køle ned efter dagens dont.

Det må nok siges at vi er ret forskellige på det punkt, for jeg kan ikke få det varmt nok. Jeg sender dog en venlig tanke til mødrene til småbørn. DE har det ikke godt i varmen, men så må forældrene jo sørge for at de køles lidt af. Soppe basin f.eks.

Mvh Lagermann

kan ikke få nok af solen Anonym
jeg er også helt vild med den sol og varme.
syntes vi har fortjenet sådan en lækker sommer efter den hårde vinter
jeg er glad (:

q33 Anonym
Jeg elsker varmen og bliver gladere. Men hader når jeg skal sove. Hvem gider/orker have sex i den hede og sex savner jeg faktisk...

Snøft dulkis
Jeg er flyttet væk fra vandet - og det er bare SÅ slemt i de her dage. Jeg plejer nemlig også at tage til stranden efter arbejde. Kan ikke mere. Der er for langt.

- og den her beskrivelse gør det altså ikke bedre.

Ouch!! lagermann
Det er jeg sgu ked af at høre. Men min kære Dulkis, jeg kan så fortælle dig at jeg også har været væk fra mit elskede hav i en periode, grundet noget arbejde og private tingeltangel.

Jeg forstår dig bare for godt!!

Trøsteknuz :o)

Mvh Lagermann

nybagt mor. Anonym
Jeg er enig i de ting du skriver men ikke i det sidste. Hvordan afkøler man en baby på 3 uger i et bassing uden hun græder?? Det er ikke sjovt at føde i den hede. Ikke fedt at have en nyfødt der skal ha bryst og sove i den hede....

Vær lidt fleksibel.... lagermann
I den forgangne uge havde jeg da "socialt samvær" med en trunte ude i det fri. Bare et svalt vindpust er da nok til at gøre det udholdeligt.

Iderigdom og fantasi, samt en portion vovemod fjerner de fleste problemer. Ihvertfald af den art.

Ellers er jeg helt enig, det er skønt med den varme. Og det bør vi huske på når vi sidder og ryster af kulde, når vi når til den tid.

Mvh Lagermann

Neeeeeeeeeeej nej nej..... lagermann
Hej hej

Så fik jeg det vist skrevet lidt misvisende. Det var ikke sådan at jeg mente at du skulle plumse din lille guldklump i et vandbassin. For hulen da.

Det var de større børn jeg mente ville have godt af et vandbassin. Mine var da ikke til at få op af det igen, også fordi vandet varmes op af solen.

Nej, jeg kan bestemt ikke være uenig i at tænkeren skal i omdrejninger når man har en lille nyfødt. Min ældste søn blev født i slutningen af juni. Og det var MEGET varmt. Kors hvor havde jeg ondt af min eks.

Men vi havde en lejlighed som havde kølige rum. Og det reddede os ud af de værste problemer hvad nedkøling af et spædbarn angår.

Jeg beklager at jeg skrev indlægget så det kunne misforståes :o)

Du har min fulde sympati og opbakning.

Mvh Lagermann

Tropenætter Solisten
Uha ja... der har jeg tidligere tonset rundt i sengen - og det er ikke sex, jeg hentyder til her :-)

Men nu er problemet løst - en 'bord-blæser' kan varmt anbefales - nu er nattesøvnen... osv. ;-) reddet.

Tak for venlig deltagelse dulkis
*SS*

Skidt da med at føde dulkis
synes du ikke det var værre at være gravid?

Du skal selvfølgelig ikke afkøle dit barn i et bassin, men du kan hjælpe det ved ikke at give det for meget tøj på, hold barnevognen i skyggen - også når han/hun ikke er i den - og bliver det helt uudholdeligt, så brug TEMPEREREDE kølige klude og læg dem på isse og hals.

Tænk over at dit barns centralnervesystem ikke er udviklet (først i 2-års alderen) så han/hun kan ikke selv regulere temperatur.

Fnis dulkis
Sådan en "total-tyk-trunte" fra Vesterbro?

sol jubbi Anonym
30 grader er perfekt 40 er for meget når jeg har rejst i lande der er så varme kan jeg kun ligge helt nøgen under en aircondition og holde vinduerne lukkede og drikke 8-9 liter vand om dagen.der kan varmen godt stige mig til hovedet.

tropenætter Anonym
Har en meget seksuel effekt på mig elsker at svede sammen med min elskede.

Ja den varme gør mig lystig !!!!

Yes! Sneglen
Og man sparer glidecremen *ss*