"Hit med bruden"

"Hit med bruden" Sølva
Er der nogen, der ved hvor jeg kan finde denne gamle amerikanske romantiske komedie? Den er vist nok fra sidst i -70'erne. "Hit med bruden" hed den på dansk - så vidt jeg ved. Hvad originaltitlen er, ved jeg ikke.
Filmen handler om en ung mand, som arbejder på en TV-station, hvor den kvindelige nyhedsoplæser skal giftes om en uge... Den unge mand gør alt for at kvinden skal lægge mærke til ham, for han er dybt forelsket i hende. Filmen slutter med, at han stjæler en hest, maler den hvid og rider op ad kirkegulvet netop, som hun står og skal sige JA til den anden mand.
Er der mon nogen, der kender til denne komedie og ved hvor jeg kan få fat i den? Jeg så den hos en bekendt, som havde optaget den fra TV.

Hej Sølva :) Linjen1999
Jeg leder også efter "Hit med bruden" !!
Min veninde og jeg så den, da vi var teenagere og vi var bare VILDE med den lækre unge mand, som ingen af os desværre husker navnet på længere... :(
Jeg/vi vil høre, om du måske har fundet filmen et sted, så vi også kan finde den og gense den??
Min mail er : lindakjaersgaard@hotmail.com
Med venlig hilsen
Linda [:)]

Hej Linjen1999 toll1994
Hej har i fundet et sted hvor man kunne finde den? for så kunne jeg godt tænke mig at få sendt adressen til mig på "Toll@sol.dk". Mange tak :)