Hit med Talentshow for en aften

Hit med Talentshow for en aften Underholdningskloven
Åhh gud, hvor er jeg dog træt af alle de latterlige underholdningsprogrammer, der kommer igen og igen og igen og igen..... Jeg synes faktisk det er for dårligt der efterhånden knap er noget, for folk der ikke gider se det lort!

Det eneste jeg har prøvet at se noget af, er talentshowet. Og når så det nu alligevel er der, kan de da så i det mindste ikke forsøge at gøre det ordentligt!? Uha, dommerne er SÅÅÅÅ strenge med hvem de sender videre! Nå, men hvorfor er det så lige at de sender de gode hjem, og lader det værste LORT gå videre?! Det de synes om, er simpelthen det mest dystre, sorte og platte jeg længe har hørt!

Dommerne skal være så smarte, og så siger de "det er meget godt det du laver, men vi tænkte på om det nu også er noget du kan udvikle" Og hvad så lige med dem de har sendt videre, hvor meget kan det udvikle sig?!

Jeg troede meningen med talentshowet var, at der ENDELIG kom noget andet, ud over alt det evig trættende sang og dans, og så alligevel er det kun folk der danser eller synger (eller i det mindste gør et forsøg) der kommer videre, når det kommer til stykket.

Og helt ærlig... Årets joke! Hende den lille pige Maya, hun kan i hvert fald IKKE synge! Hvis man nogen sinde har haft noget til overs for det show, så har man da mistet alt nu! At sende hende videre er sgu da at gøre DYBT grin med programmet, og det er dybt uretfærdigt over for dem der faktisk gør det meget godt! Jeg synes faktisk, uden at overdrive, at hun er en af dem, jeg nogen sinde har hørt, der synger værst! Du kan gå ind i en hver tilfældig skoleklasse, og finde MINDST 12 der synger bedre! Hun skulle aldrig have været med!

Det skal være åhh så morsomt, at ham den gamle ikke kan lide børn, men når alt kommer til alt, har de jo kun sendt børnene videre, fordi de er børn, og åbenbart skal have en vis mængde medlidenhed, for jeg synes faktisk ikke der er nogen af børnene der er særlig gode! De kan jo ikke underholde med det de laver, hvad har de regnet med? At ham Michael Jackson knægten skal tøffe hen over gulvet i de næste 70 år, og så skal folk stadig sidde målløse, klistret til skærmen?

Men det ligger åbenbart til de udsendelser at vælge de dårligste. Nu fulgte jeg ikke med i det der show, jeg tror det var X Faktor, hvor ham der Martin vandt, men jeg har jo af gode grunde (den grund, at det er i fjernsynet konstant) ikke kunnet undgå at høre ham synge, og jeg har åbenbart en meget anderledes smag end de fleste andre, for jeg synes rent ud sagt han synger ELENDIGT! Han burde være en af dem der var røget på røven ud af døren, første gang!

Nå fortsat god aften, nu vil jeg gå ud og bage...

Se "Vild med Talent" TV3 er godt
Et herrefedt satirisk program med Line G-streng i herself hovedrollen som revser af diverse danske reality og underholdningsprogrammer!

Stort set enig Sophie-
med dig. Især i det du siger om medlidenhed med børn og derfor ryger alle ungerne videre.

Jeg er dog ikke enig i det du siger om Martin. Jeg er selv sanger og underviser i det og drengen KAN synge. Men om man så kan lide hans stemme og personlige stil eller ej er jo en personlig vurderingssag [:)]
Men jeg kan sagtens følge dig, for det er sådan jeg har det med Johnny Cash. Jeg ved han var et talent, men jeg kan bare ikke lide hans musik eller stemme OVERHOVEDET!