hjæææææææææææææælp

hjæææææææææææææælp Den meget ked af det ....
hej
jeg er blivet dumbet af min kæreste....kom til at sende nogle slemme sms til hendes veninde..og er blivet opdaget . jeg er meget ulykkelig over det og vil gerne råde bod på det nogle det kan hjælpe. jeg er ikke tyben der normal gør sådanne nogle ting ...vil bare have fokus væk fra det med ex kæresten.
hilsen den ulykkelige

Det hjælper grøn
Jeg tror du har fejlplaceret indlægget under kærlighed. Jeg kender en hjerneforsker der hedder Peter lund Madsen. Det kan være han kan hjælpe. Måske flytte dit fokus til krybdyr.

Så må du undskylde og veninden
forklare din veninde det. Det var ikke det smarteste at gøre og det ved du nu.
Held og lykke med det.

Kom til..? Hader dårlige undskyldninger..
Du skriver at DU KOM TIL, hvad fanden er det for noget crep at skrive. Du skal da ikke bilde nogle ind at du ikke var ved fuld bevisthed da du gjorde det. Håber virkelig du har en dårlig smag i munden. Og veninden også hvis hun har svaret på dine KLAMME beskeder.

Fiks det! snuf
Du er ked at at du blev snuppet i det, ikke at du gjorde det, og der ligger den store forskel! Man "kommer ikke" til at tage sin mobil frem, gå ind i beskeder og skrive en sms, ligesom man ikke "kommer til" at slå sin kæreste! Tag ansvar for dine handlinger, du er selv skyld i den situation du er i. Så fiks det!

tak Den meget ked af det ....
hej igen.

ja jeg tager det fulde ansvar for det og har skrevet et brev til hende hvor jeg forklar det hele...takker for svar