Hjææælp, er det underligt? /:

Hjææælp, er det underligt? /: ina
Heej..
Jeg er en ung kvinde på 19 år, som har en rigtig dejlig kæreste, vi bor i lejlighed samm og har gjort det i et halvt år ca.. men har kommet samm i snart halvandet år.
Det så skønt. men er bare såen begyndt at tænke på at få et barn med ham, han er 20 lir selv 20 år her til december, men alle siger bare at det er for tidligt, og jeg er for "lille", men tænker såen på det. Føler jeg er klar, og gør min kæreste os, men alligevel der er så mange ting, som man skal ændre på. Kan jeg klare det, og hvad er det helt præcis for nogle ting?

Jeg ved ikke om det er underligt dulkis
- synes du selv det?

- Jeg ville nok mene, det var lidt tidligt - aldersmæssigt set. Hvor langt er du med uddannelse? Ville du, hvis situationen skulle opstå kunne klare et barn alene? Er du i tvivl om det, - eller sikker på du ikke kan, så vent til det har ændret sig.

- Du skulle helst nå det hele, ikke?

Ikke underlig, men du skal være sikker.. Anomym
Jeg syns som sådan ikke det er underligt at dig og din kæreste syns i er klar til at bringe endu et menneske til verden, jeg er selv 17 og tvivler ikke på at jeg godt ville kunne være mor nu, men jeg ved at selv om jeg syns jeg er klar, og selv om jeg kan se min kæreste som far til mine børn, så er det ikke nu jeg skal have dem, og jeg har ikke noget mod at vente.

Det er super vigtigt at være 100% sikker inde man kaster sig ud i det, jeg har selv en bekændt på din alder der har en søn på et halvt år, og hun kunne ikke klare det, så sønnen bor nu hos faderens forældre.

Et godt råd som jeg ved hun gerne ville have haft inden hun blev gravid er at stille sig selv spørgsmålet hver aften "Ville jeg have haft plads i dag til at tage mig af et lille menneste, hente, bringe, fodre og give kærlighed" Svaret er oftest nej, i sær hvis man stadig er i gang med sin uddannelse, men kommer der en dag hvor man over en længere periode tænker "Ja, det kunne jeg egentlig godt" Så kan man begynde at overveje det mere seriøst.

Personligt regner jeg med at vente til jeg er 22 eller 23, tideligst. Og har sat nogle klare mål for mig selv hvad jeg vil nå inden da, som fx: meget stabilt forhold, helst gift/forlovet,sikker på mig selv, sikker/rolig økonomi og sikker bolig. Det meste simbelthed fordi jeg ikke vil byde mit kommende barn andet.

Ellers vil jeg bare ønske dig held og lykke til dig og din kæreste, i sær den dag i vælger at bringe et andet liv til verden.

et barn er ikke en dukke der kan ligges tilbage i skuffen sugartroll
Hej....

personligt ville jeg ikke blive gravid i din alder, og heller ikke med den alder jeg har nu...

Jeg har det sådan at jeg gerne vil have en uddannlse først og den er jeg igang med at tage, og derefter arbejde ca et års tid...

grunden til dette er at jeg ved med mig selv at jeg ikke ville komme igang igen når jeg først havde et barn...

Hvis jeg så en på 20 komme gående med en barnevogn, ville jeg syntes hun var for ung til at være mor... men når du stiller det spørgsmål, så må du jo også selv være i tvivl og du er klar til det... for husk at når du førts har fået et barn så er din ungdom forbi, ikke flere aftner hvor du kan komme hjem kl 4 fordi du har været til fest, eller at når pengepungen er tom den 13. i måneden så er det ikke alle der kan leve på spagetti eller ristet toastbrød med skrabet kærgården til det igen bliver den 1. hvor der kommer penge fra kommunen igen.

som du selv skriver så er der rigtig mange ting man skal ændre på, og det er fornuftigt tænkt af dig, men når du ikke er klar over hvilke ting det er der skal ændres på, så tror jeg ikke du er klar til at få et barn...

og selvom i er unge, nyforelskede, og alt er lyderødt, så ville jeg mene du skulle vente et par år.... se tiden an. og selvom de følelser du har nu presser på så husk på at et barn ikke er en dukke du kan lege med og komme tilbage i skuffen når du bliver træt af den men et levende individ der kræver din opmærksomhed og som du har ansvarret for de næste 20 år af dets liv - mindst

håber du kunne bruge mit indlæg til noget, og du er velkommen til at spørge mere ind. Jeg har ikke skrevet dette i en negativ tone - slet ikke, men tænk dig seriøst om før du begynder på noget.