Hjææælp kvinde i nød

Hjææælp kvinde i nød Henriette C
Jeg har en trådløst forbindelse som jeg ikke har andet end problemer med og tror det en dum lille instilling som er årsag. Nogle gange kan jeg komme på trådløst, nogle gange kan min datter kom på trådløst og andre gange kan ingen af os. Når jeg spørger min udbyder om hjælp kan de ikke for det er ikke deres udstyr men noget jeg købt i el gig. så de vil ikke hjælpe. ...jo med fortælle jeg kan købe deres udstyr og det er da en slags ekstra penge når man har noget i forvejen som man bare ikke kan finde ud af ;-(....nogle galante teknisk minde som kan hjælpe mig ?

Hvilket... BeggeBenPåJorden
...mærke er det?

her i byen Lady-in-reed
er der problemer når der er lerklinede vægge (gamle bindingsværk) etc mm.
så bliver signalet meget svagt

;-)

julestemning Pappa Pyrus
Du skal ikke være bekymret, det går sikkert over af sig selv engang efter nytår.
Lige nu, er der observeret mange, der er "løs på tråden"

måske? mitnavn
min søn havde for nylig samme problem, jeg hørte at han fik forklaret, at der er en knap (måske med et lyn på) i øverste kant af tastaturet OVER/ved siden af F1,F2,F3 osv, som man skal trykke på, for at kunne komme på trådløst netværk - se hvad der er af knapper. Jeg ved det ikke med sikkerhed, overhørte bare at han fik det råd...

svar Henriette C
Routeren og tilhørende usb stik er Belkin .

Få en til at lave en Gateway på din router Holger
Få en til at lave en Gateway på din router, istedetfor den DHCP du sikkert har nu, så er netværket aldrig i tvivl om hvor det skal gå hen med "trafikken"