Hjælp – min mand snorker

Hjælp – min mand snorker Fru solsortepia
Min mand han snorker, og det er ved at drive mig til vanvid. Nu ved jeg at man kan få en næse operation mod snorken, men det kommer ikke på tale, da jeg ikke vil forlange, at han skal skride til så drastisk en handling.

Nogen der har samme problem med en partner der snorker, og har i eventuelt nogle gode råd til hvordan man kan få dem til at stoppe med at snorke.

Jeg plejer selv at puffe let til ham, det plejer at kunne få ham til at vende sig, men han er begyndt at vågne ved det, så det er ikke så fedt for ham.

De snorker. mandaabenraa
Jeg har hørt om ,at et ægtepar havde problemer med det her snorken. De havde hver sit værelse , var lysterne der - kunne de selvfølgelig besøge hinanden.

Engang havde jeg besøg af en veninde , det var første gang hun besøgte mig .
Efter lidt "gymnastik" , faldt hun i søvn... og snorkede.
Jeg fik ikke noget sovet den nat.

Et stort problem - er det - det må kunne løses på den ene eller anden måde.

puf virker ikke gnaek
her i hytten. Men jeg har en sikker metode: efter at have skubbet og puffet længe, får jeg til sidst nok!! Jeg siger med venlig stemme, ganske lavmælt: "sweetie, jeg bliver altså nødt til at gå ind på gæsteværelset og sove" BANG!!! så vågner han: "nej, nej! det må du ikke" og BANG! så falder han i søvn igen, og der bliver ikke snorket mere den nat.
Hans største frygt, er seperate soveværelser :o)

Jeg kender også til en, der med stor succes har købt en næsespray mod snorken, enten var det på apoteket eller hos Matas.

Og så har jeg en veninde der har lært sig selv, at bruge sin mands snorken meditativt. Hun lader sig berolige af hans snorken, og falder i søvn ;-)

Jeg håber I finder den løsning der virker for Jer, for det er ren tortur, at blive frarøvet sin nattesøvn.

Fler årsager galemathias
1) Han ligger pladask på ryggen.

2)Han er for tyk, for meget mave.

3)Tager afslappende søvnmidler. F.eks. alkohol.

Noget andet er, at det er egentlig ham der har den ringeste søvn. Han kommer i iltunderskud. Tro det eller ej. Det kan faktisk give fremadskridende hjerneskade. Såkaldt snorkedemens.

Næseplastre rimtursen
Mod snorken. Har I prøvet dem?

Snorken Sandy
Min mand snorkede ogsa meget, jeg gik til lagen og forklarede til ham at min mand nasten holte up med at trakke vejret sa meget snorkede han. Han blev sendt til hospitalet for en prove, og de fandt ud af at han havde noget som hed sleep aphnea, nu sover ham med en lille maskine som giver ham luft og vi har ingen problemer mere. Jeg sover stadig i samme varelse som ham og vi far begge to en dejlig nats sovn. Maske kunne det vare noget som du kunne chekke ind i.

Snorke-tortur Sympati
Kære du med en mand der snorker.

Hvis det havde været under en krig, så havde krigens parter - helt legalt - kaldt den konstante tilbagevendende vækning for tortur. Og selvom din mand selvfølgelig ikke gør det med vilje, så er virkningen på dit helbred på længere sigt den samme som tortur.

Jeg har prøvet det - når man berøves sin nattesøvn, så bliver man om dagen træt, urimelig irriteret over småting osv. osv., og i det lange løb går det ud over dit helbred. Du må ikke have dårlig samvittighed over at skubbe til ham, når han snorker! Det er vel ikke mere urimeligt at han vækkes af din skubben, end at du vækkes af hans snorken ...?

Udvejen er desværre enten hver sit soveværelse eller mandens operation - min mand prøvede både næse-åbnere i plastic og plast o.a., men intet hjalp.
PS: Søvnforskere har forresten fundet ud af, at også den der snorker kan få helbredsproblemer.

Mange hilsener fra hende med stor sympati

Lægen FlemseHJ
Tal med jeres læge og få at vide hvilke muligheder der er for behandling.

Hygge

Du skal bare Olga
Klappe ham en på lampen, så er den skid slåget
Olga

Hej jojo
Jeg giver dig fuldstændig ret, det er så ualmindelig irriterende, og det er rigtigt, at jeg kan heller ikke føle mig udhvilet, det er ikke hver nat, men hver eneste nat. Det blev for meget og vi sover i hver sit værelse, det er en pestilens, når vi rejser sammen, så kan jeg huske hvor slemt det var.
Han overvejer ikke at gøre noget som helst, men det er så hans problem nu, bortset fra ferien.

ja det er da Galematias Snorketræet
Jeg er snorkernes ukronede konge, ved hvad jeg taler om. Jeg har drevet flere kærester til vanvid med denne syssel. Min kone de sidste 13 år er for ca 4 år siden, fordufter fra soveværelset. Nu klager sønnen på 5 år også. Noboen, der er indehaver af en gammel BSA med kickstart, får skældt ud af sin kone, fordi hun tror han går ned og starter dyret midt om natten. Hun er nu blevet opmærksom på, at jeg her om sommeren sover for åbent vindue. Joo, jeg er skam en hardcore-snorker, der snorker selvom jeg ikke er kraftig overvægtig, vel kun 2-5 kg, jeg tager ikke medicin og drikker bestemt kun ved festlige lejligheder, og yderst sjældent plakatfuld. Så de punkter med forskellige grunde kan jeg tilbagevise. De passer ikke på mig. Til gengæld mestrer jeg snorkningens ædle kunst liggende på ryg, mave, venstre og højre side. Stik lige den. Endnu har jeg ikke stået på hovedet for, at se om jeg også kan der, men det skal da afprøves en nat. Jeg sover pragtfuldt og kun uoverstigelige problemer med enten børnene, ansatte eller firmaets økonomi holder mig vågen.

der er flere løsninger på dit snorke problem ex snorker
Jeg har læst at det er mere end 42 % af befolkningen som snorker . Jeg har brugt en del tid på at finde dokumentation på hvilke midler som hjælper mod snorken. Du kan vælge at blive opereret hvilket skulle hjælpe i ca. 50 % tilfældene men der er risiko for bivirkninger. Du kan få en næseklemme eller bideskinne som hjælper i 5 til 15% af tilfældene men er ubehagelig at sove med. Du kan få nogle næsedråber som virker hos 75 % ifølge den tilgængelige dokumentation. Jeg bruger selv næsedråber og de virker fint på mig.
Snorken kan også give hovedpine, stress, hjerte- karsygdomme og føre til søvnapnø så det er ikke kun for kones skyld du skal stoppe med at snorke.

Snorkeskinne Anonym
Du kan prøve en snorkeskinne det har hjulper mig. Prøv at søge på google på "Snorken" eller "Snorban".

Mvh. Ex snorker

akupunktur mod snorken Miranda
Jeg er lykkelig
Min mand snorker næsten ikke mere, kun når han får alkohol til maden og er meget træt. han har fået 10-12 akupunktur behandlinger. han kunne ikke lide nåle, men han gjorde det alligevel.
Han var indstillet til en operation og det ville han ikke.
Han fik behandlingen i København hos akupunkturklinikken apunkt.dk

Snorkeproblem Peter K
Jeg havde et stort problem med snorken og var ofte meget træt om dagen. Derfor henvendte jeg mig til min læge, som anbefalede en anti snorkeskinne. Jeg købte snorkeskinnen snorban. Det tog lidt tid at vænne sig til den, men den er yderst effektiv for mig. Jeg sover med den hver nat og får endelig sovet igennem og vågner veludvilet.

Snorban? en tandbeskytter? Anonym
Snorban ligner til forveksling en almindelig tandbeskytter, ville en almindelig tandbeskytter fungere på samme måde? :) .

Næseplaster eller næseudvider Næseplaster
Jeg har købt mig en næseudvider og den virker udemærket for mig.