Hjælp. ankle kæde

Hjælp. ankle kæde Anonym
Er der nogen her der kan fortælle mig betydningen af en ankelkæde nåe en kvinde får den af en mand ??.

Det afhænger Evamusen
da virkelig godt nok af manden og af jeres forhold?!?!?!?.. Det kan man ikke sådan generalisere.

IKKE ankle men ANKELKÆDE Tornerose
Det betyder du skal ta den om din anklen.

Tag den på kvinde-42
Han ville gerne give dig et smykke som gave, så tag den på.

Hvor tyk er kæden? Leanne
Hvis det er en lille tynd kæde af sølv eller guld, er der tale om en gave han giver dig fordi han synes det ser sødt ud når kvinder har en ankelkæde på. Hvis den er af jern og flere cm bred, evt med en kæde med en stor kugle er det tegn på at han gerne vil lænke dig!

ankelkæder ssbd
jeg ka' nu godt forstå hvorfor du stiller dette spørgsmål - det er som om, at de samme der let afviser emnet som "...hva' snakker du om, det er blot et smykke som alle andre", også er dem der hurtig vil kategoriser en ankelkæde som noget "white-trash" eller associerer det med noget "billigt".

Da jeg fik en af min mand, en meget delikat venezia-kæde, havde jeg nogen af de samme overvejelser, og lige så glad jeg var for gaven, ligeså dybt lå de ofte uudtalte ting jeg var blevet præget af når det kom til dette smmykke. Men når alt kom til alt, fandt jeg det smukt, og måske noget af stigmatiseringen af dette smykke, har at gøre med mænds åbenlyse attraktion af det. Ja.., det er svært at undgå at bemærke de mange stjålne blik fra mænd.

Underligt at det er sådan - jeg finder ikke,at dt gælder tå-ringe f.eks -måske mavekæder?

Hjælp. ankle kæde viking bob
jeg mener at have hørt at:når en mand giver en kvinde en ankelkæde,uanset størrelse pris form og farve så indikerer det et tilhørsforhold. skulle stamme fra den nordiske mytologi men ret mig endelig hvis jeg tager fejl tak god sommer.