Hjælp dog den mand!!

Hjælp dog den mand!! den.glade.socialist
Så har Fjoget holdt endnu et pressemøde.
Det er den tid på ugen hvor alle journalister får at vide hvordan det egentlig går i Danmark, så de ved for resten af ugen hvordan de skal udlægge begivenhederne.

I denne uge er der åbenbart komme lidt virkelighed ind i begivenheden:

"Ander Fogh indrømmer: Vi er i modvind"

http://borsen.dk/650.97301

Det er dog interessant, at det er blevet bemærket i statsministeriet, at V og DF har mistet taget i vælgerne.


Men når manden så alligevel kan afslutte på en måde som denne: " Det er regeringen, der, siden vi overtog ansvaret i 2001, har sat dagsordenen, og det er det stadigvæk, lød det fra Anders Fogh Rasmussen.", så har den mand da virkelig brug for hjælp.

Hvilken dagsorden har han sat i de sidste 7 måneder. Jeg kender en masse eksempler på nogle dagsordner han gerne ville have sat. Men det blev jo til rene fuser.

Er der ikke nogen der kan få sig selv til at fortælle ham, at den største grund til hans tilbagegang lige netop er HAM og hans maniske forsøg på "at sætte dagsorden."?

Tror den største grund er: anders_engberg
Velfærdsdebatten.

De fleste af landets økonomer vil undre sig, når de ser balladen. Finansministeriets tal viser, at regeringen har postet 31 mia. kr. ekstra i den offentlige sektor siden 2001. Økonomien kører i højeste gear, og hvis regeringen pumper ekstra milliarder ud til kommuner eller borgere nu, er der reel risiko for, at det ender med et brag og økonomisk dårlige tider.

Derfor handler kampen ikke om økonomisk logik - men om klassisk politik. Nu er Socialdemokraterne igen klar til at spille rollen som ægte oppositionsparti. Socialdemokraterne har en entydig strategi, som går på at fremmane et billede af nedskæringer i børnepasning, skoler og ældrepleje under VK's ledelse, mens Thorning-Schmidt selv tilbyder at bruge løs af statens penge. At Venstre ikke var forberedt på det angreb viser, at Fogh har undervurderet betydningen af kommunalreformen.

Statsministeren og indenrigsministeren har derfor ret, når de påstår, at nogen bruger kommunebudgetterne i et klassisk politisk spil. Det er bemærkelsesværdigt, at det er socialdemokratiske borgmestre som Nicolai Wammen, Ritt Bjerregaard og den detroniserede Odense-borgmester Anker Boye, der fører an i angrebene på regeringen.

Nu er der ikke andet at gøre, end at holde fast i strukturreformen, udligningsreformen og økonomiaftalen med kommunerne. Ellers vil Anders Fogh Rasmussen fremstå som en politisk amatør.

—Anders Krab-Johansen, politisk redaktør TV 2Men regeringen er oppe imod en udbredt fornemmelse i befolkningen, nemlig at en borgerlig regering vil skære i den offentlige service.

Regeringen undervurderede opgaven i starten. Nu er der ikke andet at gøre, end at holde fast i strukturreformen, udligningsreformen og økonomiaftalen med kommunerne. Ellers vil Anders Fogh Rasmussen fremstå som en politisk amatør.

Men dette efterårs kamp om velfærden er en advarsel om, at Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti skal arbejde hårdere, hvis de vil vinde kampen ved næste valg.

;o)

A - Der har klippet og klistret lidt... :p

Det er klart, at der er travlt den.glade.socialist
ved håndvasken i disse dage.

Det er lidt svært for VK og DF at tage en ordentlig debat på nuværende tidspunkt.

Dels risikerer man at lukke ånden ud af flasken - og man ved godt at samarbejdet mellem de tre partier jo i forvejen er anstreng. Det har været hårdt nok for V at holde K og DF på plads i et fælles samarbejde når det gik godt - hvad så når der er fiasko.

Derudover ved man jo at Fjoget har en god hukommelse, så vist man er lidt for kritisk, ja så kan man lide af det mange år frem i tiden.

Så lige pt. er vi igang med at det er fordi de andre (socialdemokraterne) har været langt mere uansvarlige end man havde drømt om, og derfor er det helt naturligt at det kommer bag på regeringen at man har lavet sådan et lumpent bagholdsangreb.

Og tænk sig at deres borgmestre virkelig vil gå ud og kritisere de rammer for den kommunale økonomi lige netop nu hvor de burde være optaget af at styre deres nye kommuner.

Men hvornår kommer man så langt i drøftelserne, at man erkender, at den måde som Fjoget og Lykke-Lars angreb almindelig borgere under aktionen har skræmt mange væk - istedet for at skræmme dem.

Eller hans arrogance under åbningsdebatten, hvor han for fuld udblæsning viste sig som den gamle hulemand.

Jo der er virkelig grund til at tage nogle interne drøftelser.

måske ljs
skyldes tilbagegangen et oppisket had mod regeringen, blandt andet af den yderligtgående politisk manipulerende pedagogfagforening, iøvrigt af samme karakter som visse Red/socialistiske debatører her på sol.

Endnu en bortforklaring den.glade.socialist
for man møder jo slet ikke nogen der ligger socialdemokratiet eller SF eller de radikale eller enhedslisten for had.

Hvis... anders_engberg
Du vil debatere ordentligt..

Kan du så ikke droppe det respektløse "fjoget"...
- med mindre du ikke vil tages seriøst som debatør og ses som propaganda-spreder...

;o)

A

Had? rodvad
Hvem oppisker et had? Mon ikke det er alle de uhæderlig beskyldninger mod de røde?
Strømningen i folket har vel noget at gøre med at de kan se konsekvensen af den førte politik, og hvorfor skulle pædagoger eller andre dækker over OVK? Statsministeren dummede sig da han i arrigskab beskyldt pædagoger og ballademagere for at stå bag, når det viste sig at det var forældrene selv.

Egentlig ikke den.glade.socialist
Jeg kommer til at holde mere og mere af den benævnelse.

Det kan godt være det siger mere om mig end om ham - så tager jeg også det med.

Men mon ikke det alligevel på en ironisk måde beskriver min holdning til ham?

Ikke ironisk... anders_engberg
Men useriøst... og barnligt!

;o(

A -

Som sagt den.glade.socialist
er jeg villig til at betale også den pris for at bevare min ytringsfrihed.

Plat... anders_engberg
Hvad har det med ytringsfrihed at gøre??

Det handler jo, som du siger og acceptere, hvordan du viser dig selv som debatør.. Men som du vil...

;o)

A - som sætter et lille stempel som useriøs på flæsket af dig...

Men det generer ikke den.glade.socialist
Man skal jo ikke altid jagte beundring og sympati fra dem man er uenige med.

Til gengæld skal jeg prøve at forholde mig til de argumenter du bruger - og ikke den måde du pakker dem ind på.

Det var ljs
et medieflip.
Hvad er status her og nu?

læs lige ljs
hvad jeg skriver.
Det er en ommer!

Vrøvl ! Attwood
Det var et mindretal blandt forældrene, der lavede blokader, og forsøgte at presse andre til at gå med.
Jeg iagttog dem, mens jeg var på arbejde.

Alle disse tåbelige blokade vagter, var det sædvanlige venstrorienterede slæpng, der åbenbart havde så god tid at de ikke selv gik på arbejde.
(De havde sikkert ikke noget konstruktivt at tage sig til og kedede sig !!!!)
Hørte derefter at flere forældre følte sig tvunget til at skriver under på disse tåbelige og nytteløse protestskrivelser !

Jeg tillod mig derfor, at melde flere af disse ulovlige blokader til ordensmagten.

Det var jo ulovlige aktioner, så det var den eneste logiske handling !

Fint - gør hvad du føler er rigtigt den.glade.socialist
lige som de forældre og ansatte gjorde hvad de fandt var rigtigt.
På mit arbejde er der mange "gode" venstrefolk (der er ikke rigtigt nogen der vil vedkende sig at de er DFer hvis de findes)men alligevel var og er de fortørnet over at se hvordan vilkårene er for deres børn og/eller forældre.

Denne konsekvensundervisning har fået flere til at flytte sig i forhold til hvem man vil stemme på.

Og at lige netop denne gruppe oplever at blive kaldt venstreorienterede ballademagre har flyttet langt mere end jeg ville kunne have overbevist dem om. Så ingen tvivl om at jeg skylder Fjoget stor tak.

De samme kollegaer var glade for at nogen ville lave aktionerne - men man havde aldrig fået dem til selv at tage en tørn. Men det ændre ikke på den utilfredshed de havde - og har.

gik jeg glip af den.glade.socialist
et guldkorn?
Læse det nu stadig blot som en bortforklaring.

Hold ud!!!!!!! Hr. Olsen
Fantastisk at der i forbindelse med seriøse debatter altid er nogle der gerne vil afspore debatten på den ene eller anden måde. Fint at du ikke lader dig provokere at gentagne drillerier. er da enig med dig i, at det er fantastisk at lige netop koret af yrtringsfrihedskæmperne synes der skal lægges selvsensur når man omtaler deres forbilleder. derimod er det jo helt ok at være seriøs og morsom håner af religiøse ikoner, da ihvertfald hvis det er muslimske. Hold endelig humøret oppe for det er altid rart at læse dine indlæg.