Hjælp er tynd...

Hjælp er tynd... Den Tynde
Hej...

Jeg er en dreng på 15 år som har mange venner og går til fodbold og alt det normale man gøre i Teenageårene.. Men der er bare et problem , Jeg er tynd... Jeg har gjort næsten alt for at blive tykker, men der er bare ingen ting som hjælper :(...

Hvad skal jeg gøre? Hjælp!!!

æd noget mere pip
æd alt det der feder og smager godt, æd lidt mere end godt er. Se noget mere tv og video. tag elevatoren i stedet for trappen. Og bussen i stedet for cyklen. osv. Spis noget mere kage og slik.

Hej min dreng Dittebedstemor
Du kan ikke gøre så meget, du vokser i højden og din vægt kan ikke nå at følge med.
Du blir en flot fyr til næste år.
Sådan er det for mange af være teenager.

Du skal træne videre og vente Dulkis - unlogged
spis proteinrig kost (kød og fisk) samt pasta og ris. Hvis du går til styrketræning så drik en ordentlig cacaomælk bagefter - Cocio er den bedste på markedet. Om et år er du ikke tynd, men velproportioneret og stadig smuk.

Rolig nu... Svend Nu
inden længe begynder du at gå til fester. Der drikkes øl og så får du smag for denne gudedrik og pludselig er du bolle fed.

Svaret er Svaret
Svaret er en kvart liter fløde om dagen.

Et fornuftigt svar ovenover... anders_engberg
Hejsa...

Jeg er ca 10 år ældre end dig - og har altid haft samme problem. Og har det delvis stadig.

Men den eneste der giver dig et godt svar, er ham der råder dig til at spise kød, fisk og proteiner. Vil lige tilføje banan også er godt.

Og til alle de andre - flæde, mc-d mad og andet fast food som gør andre fede, gør ingen forskel for alle - kan spise alt, og store mængder - og det eneste jeg ville tage på, var uren hud og dårligt velvære.

Den rette kost og træning - det var min vej frem.

;o)
A

flæde skulle være fløde.. anders_engberg
så er den på plads :)

Vent 5-10 år Kvabset med hængerøv
så kommer det helt automatisk. Jeg var også tynd i din alder. Det er jeg ikke mere og det kom efter at jeg skiftede fra at manuelt arbejde til stillesiddende studier.

Desuden... Krusty
...smadrer du din lever med for meget fedt.

sådan har jeg det også Miria
Jeg tager absolut heller ikke på af bare at spise kager med flødeskum og crapmad fra Mc D og den slags. Det er min krop fuldstændig kold overfor. Jeg kan spise i så store mængder jeg vil uden at tage et gram på af det.
Der skal være noget til at holde på fedtet og det får man gennem ordentlig mad - og det er ikke de mættede fedtsyrer man skal holde på.
Spis energitæt mad, såsom avocado, banan, fed fisk (makrel, tun, laks etc) osv. Du kan evt finde nogle gode råd inde på Iform.dk.
Men ro på, du er stadig i teenageårene, din vægt skal nok fordele sig mere ligeligt om noget tid