Hjælp - gerne fra fyre...

Hjælp - gerne fra fyre... Fortvivlet
Min kæreste og jeg har været sammen i en del år og nu er vi så desværre kommet i knibe. Han har brug for luft, fordi arbejde og familie er noget rod. Men jeg elsker jo manden over alt på jorden. Hvad skal jeg gøre?
Det er nu snart 2 døgn siden og jeg er et vrag. Fordi jeg savner ham og fordi jeg ikke kan være der for ham. Hvad skal jeg gøre?
Jeg vil jo gerne give ham alt den plads han har bruge for, og som jeg måske også har brug for, men det er godt nok svært.

Hjælp...

du er sikkert meget fortvivlet, hi, godmorgen.
for du har ikke forklaret dig særlig tydeligt, hvad er der med arbejde og familie, er der børn i familien, eller er det også en økonomisk krise.
du kan sagtens vente 2 døgn med at se ham igen, men foreløbig må du bare falde lidt til ro, selvom jeg godt ved, at det kan være vanskeligt, i din nuværende situation.

selvfølgelig Pia F
og det hjælper dig ik at tude.

jo det gør kvindemin
Tud alt det du kan, du skal ud med det, jo mere du holder på det jo mere smerte har du..

Jeg kender det alt for godt, havde en kæreste der sagde nøjagtig det samme en gang. han kunne bare ikke være i "vores" forhold.

jeg kender ikke jer 2 så jeg kan langt fra svare dig på, hvad han mener.

men for gud skyld, prøv at tænke positive tanker, ved det er møg svært. se en masse veninder. sorg for du er aktiv.

han skal nok komme hvis det er DIG han vil ha

knus og op med hoved

Tak... Fortvivlet
For dit råd. Det er ikke bare ikke nemt at være positiv, når man elsker manden og har været vant til at se ham hver dag og så lige pludselig ikke ved hvornår vi ses igen.

Et eller andet sted ved jeg jo godt at vi nok begge har brug for et pusterum, da der er sket en masse omkring os. Og derfor vil jeg da også prøve at tænke mere positivt. Jeg har lavet en masse aftaler med veninder og skal også være mere sammen med min bror og hans familie, så jeg prøver at holder min oven vande. Men puha det er svært.

Hvordan gik det med jer? Jeg kan næste læse at I ikke blev sammen?

KNus