Hjælp, hash.

Hjælp, hash. theconfused
Hej, Jeg er en dreng på 17 år. Mit liv har gået nedad det seneste tid, så jeg har prøvet en "udvej" med fed. Det hjalp på mit stress, har jeg har det bedre med mig og andre når jeg har røget. Men nu er der så et problem, et familiemedlem har fundet en klump fed, og kræver en blodprøve af mig. Så mit spørgsmål til jer alle er ;
Kender i noget der kan forhindre blodprøven til at blive positiv, eller rettere sagt forvirre blodprøven ?. No one notice my struggle, but the always notice the trouble.[:|].

Jep! Som min ven Zimbabwe
gjorde..:

Faceing to the censequenses..

Nej, der findes intet nightnurse
der kan "forvirre" blodprøven.

Bordet fanger ..........

tror du at du er i en Horton Sagaen wanna
actionfilm?

nej, Theconfuseed
Jeg er hverken afhængig af hashen eller tror at jeg er med i en actionfilm.
Jeg har bare nogle weekender for mig selv, hvor jeg ryger en fed eller to. Og det er så blevet opdaget. Jeg har så bildt dem ind at det tilhørte en ven, men er sikker på om det var overbevisende nok til at undgå det med blodprøven. Så jeg tænkte at i værstefald kunne jeg jo måske få hjælp herinde fra til at snyde lidt med den prøve så det ikke kunne spores..

Nu er det ikke mig nightnurse
der skrev om afhængighed eller actionfilm.

Jeg skrev blot, at der findes intet, der kan forvirre blodprøven, men at bordet fanger.

Hvorfor lyver du egentlig? Kan du ikke tale med dine forældre om hvorfor du tager stoffet? Hvis ikke dine forældre, så andre - og se at få fat i ondets rod, i stedet for at hylle dig ind i tåger, som i værste fald kan gøre dig psykotisk.

Hvad tror du, du har gang i ? dulkis
- jeg kan da sagtens se, du har et her og nu problem. Det er en rigtig dårlig ide at stikke sådan en løgn, men at du bliver taget i den, synes for mig at være dit mindste problem. De problemer du, på den lange bane, kunne få, ved at vride dig af krogen nu, er af en ganske anden størrelse, hvis du ikke omgående får lært at rusmidler IKKE er til trøst, men noget der hænger sammen med fest og farver.

- Rust dig til konsekvensen og bed om hjælp til det, der er dit grundlæggende problem. Hvis nogen "gider" have ulejlighed med at få taget en blodprøve på dig, så "gider" de nok også give dig en hånd med det andet. Vær glad for, der er nogen i dit liv, der ikke er helt ligeglade med hvordan du forvalter det.

- Kurage min ven.

Jeg føler theconfuseed
mig ikke afhængig sådan rigtig. Der kan sagten være 2 uger i træk hvor jeg ikke ryger. Jeg ryger for det meste kun de weekender der er stress på arbejdet. Jeg står i et pizzaria som grilmand, og der kan sagtens være 25 bestillinger som har ventet over 20 min med deres mad. Og det bliver stressende efter en time og man stadig ikke har noget det. Jeg er aldrig påvirket i arbejdstiden eller i skoletiden. Grunden til at jeg tænker på at "snyde" mig frem, er fordi jeg ikke ser en nødvendighed til endnu et problem i familien.

Det er ikke manglende forståelse dulkis
- eller vilje fra min side, men hør nu her min fine ven: Hvorfor skulle noget, du selv præsentere som "så meget i orden", være årsag til et problem mere i familien? Du fjerner jo ikke problemet (en hashrygende skodunge) du fjerner bare dig fra konsekvensen af dine handlinger - det er psykopat-manér. Vil du bede mig holde med dig i, det er okay? NO WAY!

- Du kan gøre to ting. 1)Du kan få taget den blodprøve og tage skraldet for din løgnhistorie og forklare familien at det er aldeles sorgløst at en 17-årig har så stressende et job at han er nødt til at ryge hash for at holde til presset.

2) Eller du kan få taget den blodprøve og tage skraldet for din løgnhistorie og forklare pizzabageren at det er for stressende et job, og du er nødt til at finde noget andet, for du har indset, det er et skråplan at indrette sin tilværelse så man er nødt til at ryge hash for at holde til presset.

- Nu ved jeg ikke hvilke andre problemer, der er i din familie, men dem du ikke er ansvarlig for, har du formentlig heller ikke magten til at løse. Det er så nogle andres opgave. Hvis du snyder i din egne sag er du ikke en del af løsningen på noget som helst, men en del af problemet for ikke at sige problemET. Kan du ikke selv se det? Problemer forsvinder ikke fordi man skjuler dem - de vokser derimod en over hovedet. Du har allerede fået lavet tre problemer ud af et. Rettidig omhu udi problemløsning er en lise for din sjæl. Dit problem startede med forkert jobvalg. Det er altså ikke os alle der trives i en virksomhed med så meget knald på. Dem der er uegnet til jobbet bliver syge af det - før eller siden. Lad dog være med at være selvdestruktiv. En 17-årig skal bestemt ikke stresses på den måde. Og hash er slet ikke en løsning på det problem. Det er et nyt job.

Det kunne nightnurse
ikke have været skrevet bedre ........ kompliment, Dulkis ........ [;)]