hjælp, hunden hopper på den anden

hjælp, hunden hopper på den anden anonym
jeg ville se om ikke der var nogen der kunne hjælpe mig! Jeg har 2 han hunde på hhv 11 mdr og 5 år. Ham på 11 mdr er kastereret, og ham på 5 er ikke. Den store hopper på den lille konstant, og jeg mener seriøst ikke bare en gang i mellem, men dét er så galt der ingen pauser er overhovedet.
Er det noget der ville gå over hvis han blev kastereret, eller hvordan stopper man det? det e rjo ikke fair for nogen af hundene, for den lille er ved at blive bange for ham pga af det.

Så løft den ned igen. Hunde må ikke hoppe på hinanden. Hundeelsker
Det må mennesker heller ikke.

jeg vil tofly
mene at det er et opgør mellem hundende... de gør det for at sætte den anden på plads, den der får lov at hoppe på flest tæver i naturen, er den stærkeste hund. Jeg er ikke sikker på om en kasteration vil virke, men det må din dyrelæge kunne fortælle dig. Ellers prøv om du kan finde noget på www.netdyredoktor.dk

Hvad så med det her problem. mandaabenraa
http://ekstrabladet.dk/112/article240364.ece

Hvad gør man i sådan en situation....

dude... jacob.lykke
seriøst?!
ikke fordi jeg er ekspert, men tror nu ikke at hunde kan tælle, så den med flest tæver holder ikke ;)

tror netop det ville hjælpe ved at kastrere den store. så vil den ikke være så vild efter at forsøge og parre sig.

mh Jacob

Har hørt om anonym
Bøsser mellem hunde

Det er.... mount
Det er fordi din unge hund er blevet kastereret. Så lugter den anderledes, måske af tæve, men ihvertfald anderledes. Der kan selvfølgelig osse ligge en form for dominans i det. Måske ville det hjælpe at kasterere din gamle hund, men det har jo allerede et adfærds mønster. Men tal med din dyrelæge om. Hvis jeg var dig så ville jeg nok kasterere den gamle hund, afhængigt af hvad dyrelægen sagde. Eller osse formidle den unge hund ud, det er synd for den at den hele tiden skal humpes på. Og det må osse være temmelig anstrengende for dig og den. Og så er det bedre den kommer hen et sted, hvor den får det bedre. Pøj Pøj.