Hjælp hvad gør man

Hjælp hvad gør man enjoy
Hvad gør man ved en mand som ikke kan forstå man ikke gider ham. Har sagt at jeg ikke vil ha noget som helt med ham at gøre og i første omgang har han også acceptret og skrevet at han ikke vil kontakte mig mere.
Men det løfte kunne han så ikke holde alligevel. Fredag aften sms´ede han mig flere gange og ville ha jeg skulle komme hjem til ham så vi kunne "snakke". I dag lørdag har han ringet snart 10 gange og langt masser af beskeder på min svarre. Nu har jeg slået svarre fra, så jeg bliver fri for hans beskeder. Modtager stadigvæk sms.

Det hele startede, ja lige som næste andre kærlighedehistorier, med at vi begyndt med at snakke lidt når vi så hinanden, så kom vi til telefon og vi mødtes så en enkelt gang i hans bil hvor vi sad og snakkede. Vi kyssede også. Men ikke mere end det.

I løbet af to dage begyndte han at blive total besiddende. Vi havde aftalt først at ringe sammen når mit barn sov, men alligevel skrev han lang tid før om jeg ikke gad ham mere siden jeg ikke ringede og han sad og havde det åhhh så dårligt over at jeg ikke kontaktede ham. Og når jeg så ringede så skulle jeg lige ha hele historien igen om hvor dårligt han havde det med at sidde og vente på at jeg ringede.
Meget tit når vi sad og snakkede så blev jeg kaldt ved han´s exkærestes navn og det var så også lige dråben for mig. Det forhold sluttede for over 4 mdr siden og han undskylder med at han jo lige skal vende sig til mit navn. Han må tage piller for depression efter dødsfald i familien og det også, efter han udsagn, grunden til at han ikke lige kan huske mit navn. Han har før fået afvide at han er dominerende i et forhold og ja det kan da tydelig mærkes...
Ja historien er lang og orker næsten ikke gå i detaljer om alt det han nu har sagt, så løber i sikkert langt væk inden i har fået læst det hele.

Torsdag skrev jeg en SMS til ham om at nu skulle han stoppe med at kontakte mig og det ville han så gøre.
Men desværre så fortsætter han. Han siger at grunden til det er at han bare elsker mig så meget...hmm vi har kun snakket sammen i en uge..

Men nogle som måske kan give et råd om hvad jeg skal gøre.
Han vil ha jeg ringer til ham så vi kan snakke det hele igennem. Hvad skulle jeg dog snakke med ham om. Jeg gider ham ikke og har ingen følelser for ham overhovedet. Ved jeg bare vil få en samtale hvor jeg vil råbe under hele snakken. Og jeg vil ikke ringe for så får ham det jo bare lige som han vil, og vil bare tror at jeg vil ham noget når jeg kontakter ham.
Kan man politianmelde ham, eller har han, gjort for lidt til nu, til man kan det.

Desværre så kommer jeg til at se ham nogle dage om ugen, men det holder da heldigvis om 1 halvt år..men det bliver så et langt halvt år hvis det skal fortsætte sådan.

Han er 54 år og jeg er chokket over at se et voksent mennesker opføre sig sådan.

Håber i kan finde hovede og hale i det hele.[:)]

Fra nu af skal du ignorere ham Anonym
Ellers slipper du aldrig af med ham.
Du får med garanti mere fra ham, men det skal du under ingen omstændigheder reagere på.

Du har frabedt dig kontakt,at det måske kommer til at tage et stykke tid før han respektere det må du finde dig i.

Går du til politiet, er den eneste besked at du skal få hemmeligt nummer.

Besvarer INTET fra ham de næste måneder Verso
Det minder mig engang om en ung pige, jeg havde flirtet lidt over telefonen med og mødtes et par gange. Da jeg så senere kom i forhold, så blev hun ved med at fortsætte. Først da jeg lod være med at reagere på hendes sms'er, så holdte det op...omend, det tog et par måneder!

Ja det kan gøre ondt, når kærligheden ikke er gengældt, men før eller siden lærer han det.
Men du skal love at have NUL KONTAKT med ham. Du skal IKKE besvare én eneste besked.

Skriv kun EN ENESTE sms til ham om at han skal lade dig være i fred. OG SÅ IKKE MERE!!!

En sms til fra dig - og du er tabt.

Her de næste par måneder skal du VIRKELIG have fokus. Du skal være 100% kold, både fra sms'er, telefonopkald og hvis du møder ham på gaden.

Så er det desto nemmere at være kold, hvis han begynder at kontakte dig igen.

Husk: INGEN BESVARELSER FRA DIG OVERHOVEDET!!

du skal vist trist trunte
til at lære hvordan man behandler en mand... du har jo svigtet ham, og burde opføre dig ordenligt...kan godt forstå han søger svar nu hvor han har vist dig åbenhed.. . .

men du er tydeligvis ligeglad med hvordan man behandler en kæreste..

så længe anonym
du svarer ham,er han stadig i kontakt med dig det værre sig sms eller telefon samtaler.Du skal ignorere ham og håbe på at han får din " meddelelse ".Du skal blive ved med at ignorere ham.

jeg har ikke enjoy
skrevet eller ringet til ham siden torsdag. Der skrev jeg til ham at nu skulle han holde med at skrive. og det skulle han nok accepterede Men det kunne han så ikke holde.