HJÆLP - jeg mangler penge!!

HJÆLP - jeg mangler penge!! DBL
Jeg er desværre kommet ud i en trist situation at jeg skylder nogle penge væk til én jeg kender (en privatperson). Dem skal jeg betale her til den første, ellers ved jeg ikke hvad der sker.
Jeg har forsøgt at tale med banken, ansøgt diverse lån, men skuffen er blevet lukket i da jeg er i RKI - jeg forstår dem nu godt.
Men jeg står virkelig og er desperat her, jeg SKAL finde de penge....men hvordan?
Er der nogen der har nogle gode/mindre gode råd?

Du kunne kedelig-mand
evt. ønske dig penge i julegave

Lyder ikke godt. anonym1
Altså når du nu engang står i RKI,burde du da selv vide,at kassen er klappet i for dig.Kender dig ikke,men jeg ville ikke turde låne dig penge.
Tror du at nogen herinde i soldebatten,ville låne dig penge,siden du skriver herind.Jo,den sidste idiot kan du nok finde et sted.

Få et job bigdon
Der er 24 timer i et døgn så bare kom igang. Du skal nok skrive lidt mere om dig selv og hvor meget det er før der nogle der kan komme med et godt råd. God Jul.

hvor meget skylder du? kaluska
Måske kan jeg låne dig dem!

Arbejd, arbejd millen23
Der er to uger til d. 1. januar -dvs. at du kan nå at tjene lidt penge, som du så kan gi' ham her gutten til d. 1. Hvis du ikke tjener alt det, du skylder ham, er det du giver ham alligevel et tegn på goodwill og at du nok skal betale de hele tilbage. Der er masser af arbejde at få her i juletiden. Gå med morgenaviser, arbejd på Arla som ferieafløser, kør med post som afløser osv. osv.

Ud af fjerene og i gang!

Låne af en anden kaminsky
til at betale den første.

Kunne være mig Deidiot
Hvis jeg havde haft pengene. Lyder som om personen HAR lært lektien og forstået budskabet, men ikke har pengene. var jeg rig, så måtte han/hun sgu gerne FÅ dem af mig!
hvorfor skal I altid træde på folk herinde? har I glemt næstekærlighed? (er ikke selv religiøs, men elsker bare mine medmennesker, især de uheldige!)

det er alt for nemt at håne!

Griner nej Tak bigdon
Jeg Har ikke brug for noget lån. Men jeg har også 3 jobs..og skatefar tager jo 50%..

Hmm Hjælp er det sidste du har brug for...Tro mig Lil W
Hør min ven,hvis der er nogen der kender til at skylde penge privat....Så det mig som skriver her og nu... Hvis menneskerne er nogen du frygter, så lad være vis det,hvis du skal skaffe pengene, hurtigt og udfordrende,så må du finde nogen du kender en gammel bekendt klassekammerat el lign. en der ikk har set der et stk tid. hør du skylder jo de penge væk for sjov vel!!? Men ideen er, at du siger til de bekendte,du skal finde et par stykker...så har du flere kort på bordet, når dine venner skal have deres penge...
Men kør stilen med, du sælger et godt produkt, det er noget som eks.kører på det sorte marked, du kan skaffe,(lad være virk desperat), fortæl de kan tjene op til tre gane af det beløb de lægger i den pulje du går rundt og indsamler!! Fortæl du har 4 andre mennesker,(afhængigt af hvad personen du snakker med laver kan du nævne nogen kendte indenfor arbejds området som han eller hun ville kunne genkende ved navn), eks. er din bekendt en som er sælger?eks.indenfor biler, så har du, Hans Frank Pedersen fra Toyota, DU har Kim Bank fra Fiat, og Kirsten Gudjonson fra Skoda osv osv...Gider ikk skrive en længere roman, men kan du forstå det jeg skriver så TRO MIG det virker...
Kræver bare lidt arbejde fra din egen side...Det har reddet mig for 220tusind kroners gæld på gaden...Jeg Har Det Godt Idag... Held og Lykke....

Sæt dig ind i det og tjen kassen! Kasper Andersen
Jeg er selv lige kommet ind i det her system, men hvis du sætter dig ind i det/har en computer/ og har tid, kan du tjene mange penge!... Jeg har allerede opnået 6550$ på et halvt år !
Det koster 56$ at være med fra starten, der bliver betalt for 2 timers daglig support, og man kan snakke med dem om alt og de hjælper med hvad endten det skulle være så det handler ikke om at være klog, mere om at have tid!
http://www.mach90.com/pre.asp?username=vandpiben

pengemangel hjælper
Jeg forstår godt din situation, jeg mangler også penge. Men det eneste du kan gøre, at tage noget ekstra arbejde for en periode.

PRØV DETTE! Det virkede for mig bistubbe
HEj.. Prøv tradem.net.. hvis du har en smule penge stående er dette værd at prøve.. Det virker måske som fusk men det virker virkeligt!

whaaat vågn op
kig på datoen tror han har overlevet

SE HER anonym
Kig ind på www.guidetilpenge.dk der er der flere muligheder for at tjene penge risiko frit, og uden du selv skal lægge penge først

Løsninger på pengeproblemer JAP
Mangler du penge men har du tid til overs er der en del muligheder på nettet.

Søg efter job af kortere eller længere varighed, det kan du gøre på fx www.jobindex.dk eller www.jobzonen.dk

Deltag i konkurrencer både på nettet og i diverse butikker. Her er der ofte gode pengepræmier eller varer som kan sælges, og faktisk er det ikke så umuligt at vinde som mange tror. Se fx konkurrencer på: http://gratis-konkurrencer.blogspot.com

Bor du i Århus eller københavn så bliv sæddoner, dette giver 300 kr per gang og er skattefrit. Se mere på http://www.blivsaeddonor.dk/

Det var blot nogle hurtige ideer, der er masser af muligheder når man lægger hovedet i blød. God fornøjelse :)

Sælg dine gamle smykker ! Vitus Guld
Sælg dit gamle guld og sølv (smykker) nu hvor guldprisen er fantastisk HØJ!!

Se www.Vitusguld.dk for videre information vedr. dagspriser

Vitus Guld har Danmarks HØJESTE Guld & Sølv priser.

Håber dette kan hjælpe dig....[:)]

hjælp Jever
Kaluska.. Du må meget gerne kontakte mig, har noget jeg vil spørge om.. ksa77@live.dk

vh. Jesper

HJÆLP - jeg mangler penge!! madsquistgaard
Hej

gå ind på www.odds123.dk og følg hans tips. Jeg har fulgt ham en måneds tid og har stabilt overskud på 4400 kroner det er et idiotsikkert system han har udviklet.

http://odds123.dk/

Med venlig hilsen

Indlægget er 6 år og 2 mdr gammelt lohpo
Hvis du ikke ved det besvarer du et indlæg der er 6 år og 2 mdr gammelt

Gå ind på: pismigiøret.dk Birger Adnersen
og tag en spiller på felt 42. Helt sikkert system!

vh.
Jens

HJÆLP - jeg mangler penge!! marquien
Saml flasker