HJÆLP.. Jeg vil til USA og arbejde

HJÆLP.. Jeg vil til USA og arbejde Anonym
Hejsa i debatten

Jeg skriver lige i håb om nogen herinde evt kan guide mig videre.

Jeg ønskwer meget brændende at tage til USA og arbejde. Nærmere bestemt til Orlando hvor min mand er igang med sin pilotuddannelse.
Mit problem er bare at jeg ikke helt har styr på hvordan jeg får min uddannelse godkendt og derefter finder et arbejde og får mig et visa.

Jeg er uddannelt pædagog, hvilket jeg tror ville hedde social educator eller social worker..

jeg har pt skudt en masse mails ud til forskellige organisationer derovre i håb om de evt kunne hjælpe mig videre, men håber også at nogen herinde ville kunne give mig lidt hjælp.

Hvis din mand er i Orlando Anonym
..tror jeg det bedste ville være at tage over til ham som alm. turist, det vil sige uden visum. Når du så ER i USA kan du jo begynde at søge arbejde. Finder du så enm arbejdsgiver, der er interesseret i at ansætte dig skal vedkommende søge de amerikanske myndigheder om et arbejdsvisum til dig. En work permit er altså ikke noget DU kan søge, men derimod noget som arbejdsgiveren skal søge. Men LAD VÆRE med at arbejde, hvis ikke dine papirer er i orden. Du kan sikkert sagtens få et job, men bliver det opdaget risikerer du at du aldrig senere kan rejse ind i USA.
Håber det hjalp dig lidt på vej

prøv... M.I.A. Software
Eures... eller ligende... de sender ofte folk ud, eller du kan sige til dem om de ikke formidle en kontakt mellem dig og en evt. arbejdsgiver?

Green card Anonym
Du kan søge om at få et green card. Prøv at kontakte den amerikanske ambassade. Nogen gange kommer der kampagner hvor der udloddes et antal Green cards, som du skal bruge for at kunne arbejde i USA.

Netter

Green Card Lottery Green Card
I USA er der et lotteri som de kalder Green Card Lottery hvor omkring 50 danskere hvert år får et green card fra den amerikanske regering.
Du kan deltege i lotteriet på den følgende hjemme side
http://www.usadiversitylottery.com

Held og lykke med dine planner.

De har en side på dansk Green Card
De har en side på dansk der beskriver dette fantastiske amerikanske regerings program
http://www.usadiversitylottery.com/dk/

pas på med falske sider Anonym
der er kun én side man kan tilmelde sig diversity visa lottery på og det er på http://www.dvlottery.state.gov/, som er den officelle sider. de advare selv på denne side at man ikke skal bruge andre sider og det er gratis at tilmelde sig