HJÆLP - Kan min pc køre dette spil??

HJÆLP - Kan min pc køre dette spil?? kmbe
Hejsa.

Jeg er desperat. Jeg MÅ simpelthen have fat i det "nye" Settlers - Rise Of An Empire. MEN, spillet kræver, at jeg har en 2.0 processor (min er 1.40) og endvidere, at man har 512 MB RAM (jeg har 448). Så er det jeg spørger, kan min pc SLET ikke køre spillet, eller kan det godt, bare i lavere hastighed??

Kristine

Du kan jo prøve :-) DivX
Der er en demo af spillet f.eks på http://www.fileplay.net/file/2245
Så kan du jo prøve om det virker [:)]

Ej tak!! kmbe
Det var da en god ide. Har nemlig spurgt alle mine venner, om nogle har spillet, så jeg kunne prøve. Nemlig lidt ærgerligt at købe spillet for så at opdage, at det ikke virker. Tak :-)

men... kmbe
En demo udgave fylder jo næppe det samme som en originaludgave...

måske Anonym
Hvis din computer kun er 1,4 ville jeg da have nogle betænkligheder ved at købe det spil.

De krav der bliver stillet er minimums krav til din pc, så de skal være opfyldt for at få det fulde udbytte af spillets grafik etc.

Jeg ville foreslå at købe en ny computer som idag kan fåes til 2000-3000 kr i f.eks elgiganten, som har meget mere kraft end den du har. Husk også at du sikkert skal have et godt grafik kort ellers kan du overhovedet ikke køre spillet.

Der er ikke noget værre end et spil som hakker i det fordi computeren er for langsom. Det ødelægger jo spilleglæden.

og... kmbe
så siger een af mine venner, at de helt nye bærbare slet ikke kan køre de helt nye spil. At der ikke findes en bærbar, der kan køre nye spil overhovedet.. Er det rigtigt??

ja... kmbe
det er rigtigt. Men så bliver jeg i tvivl, om det med om man kan få en god bærbar, der kan køre de nye spil...

Ligegyldigt Anonym
Hvor meget et spil fylder har intet at gøre med hvordan det kører. Det har kun betydning for hvor meget diskplads det optager.

Demoen viser formentlig de samme ting som det rigtige spil vil vise - d.v.s. belaster din cpu, ram og grafikkort på samme måde.

Sandhed med modifikationer Anonym
Det er korrekt at bærbare ikke er velegnede til de nyeste spil.

Det skyldes først og fremmest at deres grafikdel er for svag. En bærbar er jo lavet for at kunne transporteres, og dermed skal den fremfor alt være lille, let og nem at håndtere. Samtidig skal batteriet holde i mere end 15 minutter, så derfor må komponenterne ikke være alt for strømslugende. Desværre hænger ydelse og strømforbrug sammen, så når man vil have en bærbar der kan køre på batteri i flere timer, må man ofre på ydelsen hos cpu og grafikkort.

Der findes dog mange bærbare som KAN køre nye spil, men hvor godt de kan køre dem er mere usikkert.

Kort sagt: Som spillemaskine er bærbare IKKE egnede. Med mindre du kun spiller ældre, mindre krævende spil.

det virker ok kmbe
Har installeret Demoen og det kører sådan rimelig ok. Kunne selvf. være bedre. Men så kan jeg vel købe spillet og spille det nogenlunde indtil jeg får fat i en bedre pc... Men kan jeg så være sikker på, at det fulde spil vil installere? Altså i forhold til diskplads.. Ved godt en af jer skriver, at demo kræver ligeså meget plads, men er det rigtigt?

Misforstået Anonym
Det er sikkert mig du hentyder til.
Jeg skriver ikke at en demo kræver lige så meget plads. Jeg skriver at en demo belaster din pc lige så meget som den fulde version. Men den fylder ikke nær så meget på harddisken, idet den jo netop IKKE er det fulde spil.

Men hvor meget ledig diskplads spillet kræver burde stå i kravspecifikationen.