Hjælp, lad DK være med i euro´en!

Hjælp, lad DK være med i euro´en! Gammel euro-nejsiger
Efter nærmere omtanke ærgrer jeg mig over at have stemt nej til euro´en, den internationale finanskrise der kommer til at ramme os, bigtime, tror jeg går mere ud over DK end resten af Europa, fordi vi netop er udenfor euro´en. Troede selv på bankdirektøren fra Jydske Bank, som selv sagde "nej" til euro´en. Men helt ærligt hvem vil i dag tro på en bankmand?

Tjaaaaah jøden
sådan kan man vel godt vælge at se på det! Man kan også vælge at kigge på arb.løsheds-
tallene i Tyskland-der er medlem af øvroen- den er på 5 millioner plus "det løse".

tjaaa tjaaa hva med vores 90 milliarder... Gammel euro-nejsiger
...kroner eksport til Tyskland? Men det betyder sikkert ikke noget. Heller ikke at 70% af DK´s samlede eksport går til euro-land, næh nej, det er jo bare lige meget det betyder ikke noget. Eller at kronen er koblet op til euro´en, næh det betyder heller ikke rigtig noget. Eller at DK pt har den mest elendige statistik når det gælder økonomisk udvikling i bruttonationalprodukt i EU, næh nej da, det betyder slet ikke noget! Skal vi så ikke bare melde os ud af EU og få testet om EU reelt betyder noget for os økonomisk? Tror at når først carporten, charterrejser og blomster til lillemor ryger, hehehe så ser vi alle os danskere samle os om guldkalven med det samme...

Jamen den eksport jøden
foregår jo netop på trods af at vi IKKE er med i øvro-samarbejdet!!!!!!!!!!!!!

Bankene rodvad
tjener mange penge ved omvekslinger, så det er ren forretning for dem at vi har kronen. Bankene har altid ville tjene penge, og det er helt legitimt. Man skal bare være klar over det når man lytter til deres råd. Jeg har selv tjent penge på at gøre det modsatte af hvad en bankmand rådede mig til, mine argumenter prellede af på ham, men det gjorde ikke noget, for han fulgte selv sine råd, og tabte.

I grove træk flaks
Hvordan gjorde du det? Ren nysgerighed. Hvad var det han råde dig til og hvad var det der gjorde du ikke fulgte hans råd?

Vel, i 1974 rodvad
raslede kursen ned på obligationer, vi, naboen (bankmanden) og jeg var ved at bygge hus. Han rådede mig til at vente med at optage prioritetslånene, for som han sagde, kursen var ved at være i bunden, og så ville den gå opad igen.
Så svarede jeg at den holdning har alt for mange, og når de trækker ud med at indfri byggelånet, ville banken en dag sige at nu måtte de blive færdige og få prioriteret. Derved ville der blive endnu større pres på obligationsmarkedet Han ventede og kursen kom i bunden, og han var nødt til at optage meget dyre obligationslån.

Der er vist ingen garantier nordslesviger
Hvordan Danmark klarer sig gennem den kommende krise afgøres næppe af om vi har euro eller ej. Vi er trods alt med i nogle gensidige valutariske aftaler. Det hænger mere ssammen med om regeringen tør gøre op med den bobleøkonomi med låntagning i oppustede ejendomsværdier, som den selv har medvirket til.

Men mere langsigtet er en selvsstændig dansk valuta i Europa lige så tåbelig, ssom det ville være at have en selvstændig valuta på Amager.

INGEN Junge
Bør tro på en bankmand !, heller ikke FOG Rasmussen og alle de andre glade Euro tilhænger,
du vil være lige så meget på den når DK får Euro, det BETYDER INTET tro mig.